Erfaren og udviklingsorienteret projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du være med til at skabe innovation af grønne og digitale teknologier i megainfrastrukturprojekter? Danmarks klynge for byggeri og anlæg, WE BUILD DENMARK, søger en erfaren og udviklingsorienteret projektleder til et nyt fyrtårnsprojekt, Femern Fyrtårnet. Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med interessante udfordringer og muligheder for personlig såvel som faglig udvikling – og du planlægger selv din arbejdsdag med mulighed for både hjemmearbejde og at møde ind på et af vores kontorer. Femern Fyrtårnet skal fremme, at byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen fører til vedvarende vækst på Sjælland og at sjællandske byggevirksomheder bliver førende i Europa inden for udviklingen af grønne og digitale løsninger til megainfrastrukturprojekter. Som en af grundpillerne i projektet skal der etableres et nyt Videns- og Læringscenter for megainfrastrukturprojekter i Rødby på Lolland. Virksomheder skal i Videns- og Læringscenteret i samarbejde med forskere og uddannelsesinstitutioner skabe innovation, udvikling og demonstration af grønne og digitale løsninger, som kan sætte Danmark på verdenskortet som det mest innovative land inden for grønne bygge- og anlægsløsninger. Dine opgaver som projektleder vil udspringe af aktiviteter omkring det nye læringscenter. Du skal skabe vidensdeling, matchmaking og innovationsprojekter i et krydsfelt mellem vidensinstitutioner, virksomheder og erhvervsfremmeaktører i Region Sjælland med fokus på digitalisering, robotteknologier og bæredygtige materialer til megainfrastrukturprojekter. Projektet Femern Fyrtårnet har en lang række stærke samarbejdspartnere, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med. Dine opgaver bliver derudover også sammen med projektets øvrige teams at:
  • Opstarte innovationssamarbejder mellem bygherrer, virksomheder og vidensinstitutioner, hvor nye teknologiske løsninger udvikles til anlægsprojekter.
  • Etablere og drive to nye netværk – et netværk om automatisering af byggeprocesser og anvendelse af digitale teknologier (robotter i byggeriet) og et netværk om udvikling og afprøvning af CO2-reducerede byggematerialer. Målgrupperne er bygge- og anlægsvirksomheder samt henholdsvis tech-virksomheder og materialeproducenter og bygherrer.
  • Du kommer også til at sidde med generelle projektledelsesopgaver.

Din faglige baggrund og kompetencer Vi forventer:
  • At du har en fagrelevant professionsbachelor eller længere videregående uddannelse, som kan relateres til bygge- og anlægssektoren.
  • At du har et godt kendskab til anlægsbranchen og dets mange aktører.
  • At du er en dygtig formidler mundtligt og skriftligt, og du kan begå dig på både dansk og engelsk.
  • At du er en teamplayer med stærke kompetencer indenfor netværksopbygning og -facilitering.
  • At du har en god forståelse for forretningsudvikling og vilkårene for at skabe forretning med brug af digitale teknologier i bygge- og anlægsbranchen.
  • At du har projektledererfaring og kan arbejde struktureret med overholdelse af tidsfrister og foretage projektopfølgning.
  • At du har et stærkt drive i forhold til at skabe resultater og følge din opgaveportefølje til dørs, og du kan arbejde struktureret og målrettet.
  • At du kan bidrage proaktivt til en organisation i vækst, hvor det er afgørende at skabe et tæt og tillidsbaseret samarbejde med dine nye kollegaer.

Hos os får du:
  • Kompetente og udviklingsorienterede kolleger i vores digitaliseringsteam, hvor vi hjælper hinanden med at løfte nogle virkelig spændende dagsordener indenfor digitalisering og ny teknologi i byggeriet, industrielt byggeri, intelligente bygninger og Smart City. Teamet sidder i Albertslund, Næstved, Odense og Aarhus.
  • En uformel og åben organisation, hvor samarbejde og gode relationer er nøglen til succes.
  • Faglige og personlige udviklingsmuligheder gennem alsidige arbejdsopgaver og en bred kontaktflade.
  • En attraktiv samlet pakke med god firmapension, sundhedsforsikring og gode muligheder for at balancere arbejds- og familieliv. Du vil have stor indflydelse på planlægningen af dine opgaver og gode muligheder for at arbejde og holde møder både hjemmefra og ved tilstedeværelse på vores kontorer
  • Individuel løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted vil være i WE BUILD DENMARK’s kontorer på Sjælland (Albertslund, Næstved og Horslunde), alt efter hvor du selv bor. En del af din arbejdstid vil være i Videns- og Læringscenteret for megainfrastrukturprojekter i Rødby. Stillingen er en projektansættelse frem til 2. halvår 2023, men med særdeles god mulighed for fastansættelse for den rette ansøger efterfølgende. Interesseret? Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Christina Melvang på tlf. 2023 1634 eller forretningsudvikler Vagn Holk Lauridsen på tlf. 2176 9867. Du sender din ansøgning via ansøgningslinket. Ansøgningsfristen er 7. februar 2022. Der indkaldes til samtaler løbende. Tiltrædelse 1. april 2022 eller før. Om WE BUILD DENMARK WE BUILD DENMARK er Danmarks bygge- og anlægsklynge. WE BUILD DENMARK er et stærkt samlingspunkt for innovation, som er helt afgørende for at sikre en både bæredygtig og konkurrencedygtig bygge- og anlægssektor. Derudover er vi samlingspunkt for erhvervsfremme inden for Smart City, som går på tværs af en række sektorer. Vi samler virksomheder, videninstitutioner, offentlige og private bygherrer i partnerskaber på tværs af branchen. Gennem forretningsudvikling skaber vi sammen innovative løsninger, som giver værdi for vores medlemmer. I vores digitaliseringsteam arbejder med vi med innovation og forretningsudviklingen inden for digitalisering og ny teknologi indenfor byggeri og anlæg; industrielt byggeri og anvendelse af robotter i byggeriet; bæredygtig drift af bygninger med brug af digitale løsninger; Smart City-teknologier og den digitale omstilling i byer; vores Living Lab DOLL, som er Europas største testfacilitet for Smart City-teknologier samt vores nye program for startups indenfor byggeri og Smart City.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Albertslund
  • Mandag den 07. februar 2022

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • PMO Manager

    . Would you like to drive strategic initiatives with a focus on program execution, innovation, and continuous improvement, promoting a collaborative and high-performance culture in Novo Nordisk? Do..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Project Manager

    Would you like to take part in the implementation of new primary packaging for [xxxxx]? Are you motivated by working with full ownership over your projects from initiation to handover, furth..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2