Hydrauliker til vandmodeller og myndighedshåndtering inden for spildevandsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du være med til at sikre fremtidens klima-, regn- og spildevandshåndtering? Vil du være en del af en arbejdsplads med et godt sammenhold, mulighed for faglig sparring, og hvor vi hjælper hinanden? Så er du måske vores nye kollega! Vores dygtige projektleder er blevet Fagansvarlig i Projektafdelingen, og derfor søger vi nu en ny god kollega. Din primære opgave er at gennemføre flere af vores mange spændende planlægningsopgaver inden for spildevandsområdet, som fx separerings-, renoverings-, udbygnings- og klimaprojekter.

Om jobbet: Projektafdelingen består af 22 medarbejdere fordelt på 3 teams, som beskæftiger sig med planlægning, myndighedshåndtering og udførelse af projekter inden for klima, regnvand, spildevand, byggemodninger, LAR og drikkevand.

Du bliver en del af Planlægningsteamet bestående af 5 kollegaer, som varetager den overordnede planlægning af spildevands- og drikkevandsområdet, herunder hydrauliske beregninger, fastlæggelse af investeringsplaner, myndighedshåndtering, tilladelser m.v.

I projektafdelingen følger vi en strategi om fortsat at udbygge og fastholde stærke faglige kompetencer in-house samt at styrke udviklingen af bl.a. processer og løsninger. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får lejlighed til at arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver. Derudover bruger vi hinanden meget til sparring og samarbejde – både i afdelingen, på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.

Du får en spændende og varierende hverdag, og dine opgaver vil bl.a. være:

  • Etablere mindre detailmodeller i Mike Urban samt vurdering af resultaterne ifm. separeringsprojekter og ny-anlæg
  • Recipientvurderinger ift. kapacitet og udledningsniveauer, herunder hvordan designer vi regnvandssystemet, så det opfylder serviceniveau og recipientkravene
  • Dialog med myndigheder
  • Udarbejdelse af bl.a. udledningstilladelsesansøgninger, dispensation til §3 m.v.
  • Input til tillæg til spildevandsplaner i samarbejde med kollegaer på tværs af Projektafdelingen
  • Udarbejdelse af høringssvar til lokal- og kommuneplaner

Alt efter erfaring og interesse kan ovenstående suppleres med ansvar for gennemførelse af byggemodninger fra start til slut, herunder projektering, udbud og tilsyn med gennemførelse i marken.

Ud over Mike Urban arbejder vi bl.a. i MicroStation, DanDasGraf, DocuNote. Skulle du ikke kende dem alle, skal vi nok sikre oplæring.

For at få succes i stillingen forventer vi, at du: Har nogle års erfaring inden for spildevandsområdet og projektledelse samt med myndighedshåndtering, hydrauliske beregninger og modeller.

Du har en relevant teknisk uddannelse, fx ingeniør, bygningskonstruktør eller anden lignende uddannelse. Du har kendskab til at arbejde med CAD-programmer.

Din arbejdstilgang bærer præg af at være struktureret, omhyggelig og ansvarsbevidst. Du bevarer overblikket og dermed fremdriften i processer og projekter uden at deadlines eller detaljer misses. Du kan stå fast, når det gælder.

I Samn Forsyning ønsker vi fortsat at kommunikere åbent og troværdigt. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere let og på forståeligvis i både skrift og tale.

Hos Samn Forsyning får du: Et ansvarsfuldt job med mange spændende udfordringer og faglig sparring. Du bliver en del af en afdeling med god stemning, hvor vi hjælper hinanden, og du altid kan regne med dine kolleger. Vores omgangstone er åben og uformel, og vi har et godt arbejdsklima.

Hos os er organisationsstrukturen flad, og det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling og korte beslutningsprocesser. Vi har et højt ambitions- og vidensniveau, og der er derfor også gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Ansættelsesvilkår: Løn efter forhandling, inkl. pension samt sundhedsforsikring, 37 timer inkl. frokost, flextid og frokostordning. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og din organisation.

Klar til at ansøge? Vi glæder os til at modtage en kort motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder derfor også løbende kandidater til samtale.

Der er ansøgningsfrist den 7. februar 2022.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:


Hvem er vi? Samn Forsyning ApS er et fælles selskab mellem Horsens Vand A/S og Odder Spildevand A/S. Selskabet blev stiftet i januar 2017 og har samlet drift og administration af spildevandet i Odder og Horsens kommuner. Selskabet drifter også fire vandværker, som leverer 75% af drikkevandet i Horsens Kommune. Med sine mange års erfaring og store viden på området er Samn Forsyning ApS til gavn for de ca. 110.000 kunder i de to kommuner. Samn Forsyning ApS varetager alle opgaver indenfor drift, anlæg og projektering, håndtering af regnvand, spildevand og drikkevand samt udvikling af miljøforbedrende løsninger inden for området.

Selskabet ønsker at være en mærkbar gevinst for sine kunder, miljøet og fremtiden og arbejder for at være en dynamisk og innovativ virksomhed, der lægger vægt på at deltage aktivt i udviklingen af Horsens og Odder Kommune. Selskabet beskæftiger på nuværende tidspunkt 100 medarbejdere og hovedkontoret er centralt beliggende i Horsens by i et nyere byggeri. Her har man samlet et stærkt hold af kompetente og dygtige medarbejdere

Læs mere på www.samn.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Horsens
  • Mandag den 07. februar 2022

Lignende jobs

  • Projektleder søges til Ventilationshuset - Randers

    Bliv Projektleder hos Ventilationshuset!Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som projektleder? Ventilationshuset har travlt og søger en erfaren og ambitiøs projektleder, der vil .
    • Projektleder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • Projektleder
    • Lystrup
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 6
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 6
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 6
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4