Erfaren projektleder til infrastruktur og tekniske projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Skaber du overblik og fælles forståelse?
I ATP’s Project & Agile Center of Excellence (PACE) er vi på udkig efter en erfaren projektleder. Dig, der drømmer om at arbejde til gavn for samfundet og har lyst til at sætte din erfaring i spil inden for en bred vifte af tekniske projekter.

Du trives med at have flere mindre projekter i gang samtidig og bidrager selv til at løse nogle af de opgaver, der udspringer fra de forskellige projekter. Konkret bliver det dig, der:

  • leder tekniske projekter i mål
  • styrer leverandører og sikrer, at de aftalte deadlines overholdes
  • sikrer god overdragelse til drift
  • sørger for solid interessenthåndtering, løbende rapportering og evt. forventningsafstemning med styregruppen.

Har du erfaring?
Du har mindst fem års erfaring med ledelse af IT-projekter, leverandørstyring og interessenthåndtering. Måske har du arbejdet som teknologiarkitekt eller tilsvarende. Men det vigtigste er, at du har beskæftiget dig med infrastruktur, tekniske implementeringer/opgraderinger og har kendskab til netværk, servicedrift, sikkerhed, cloud, ITIL-processer, brugeropsætning og AD-struktur.

Som person er du styrende og gennemførende kraft, som sørger for, at der bliver fulgt op. Du er den strukturerede type, som har 'hands on' og formår at koordinere, planlægge og skabe systemer.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du bliver tilknyttet Project & Agile Center of Excellence, til dagligt kaldet PACE, men får din dagligdag i ATP’s IT-organisation i Allerød. PACE er ansvarlige for at understøtte ATP’s projektportefølje og videreudviklingen af den agile retning. Derfor står vi også i spidsen for udbredelse af best practice, når det kommer til agil udvikling og projektstyring og rummer en række forskellige profiler som fx projektledere, Scrum Masters og agile coaches.

Vi forstår vigtigheden i at kunne dele og diskutere faglige emner. Derfor er der stort fokus på at skabe rammerne for at kunne indgå i faglige fællesskaber med ligesindede bl.a. ved vores faglige Community of Practice for projektledere. Vi arrangerer derudover løbende inspirations -og sparringsmøder for hinanden i PACE.

I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, og vi står derfor bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 17. januar. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Dorthe Palle på tlf. 2382 0639.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Allerød
  • Søndag den 17. januar 2021

Lignende jobs

  • AP Automation Engineering Lead

    Are you passionate about automation and ready to mentor a team of automation engineers? Do you thrive in a dynamic environment where you can make a significant impact? Do you want to open new horiz..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Validation Specialist

    Are you experienced in validation of Finished Product processes within the pharmaceutical industry and ready to lean processes and set global strategic direction? Do you thrive on collaborating in .
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Koordinerende dataspecialist – Sæt dit præg på fre...

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Projektleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Ramp-up Partner

    Would you like to become a part of a newly established unit in a fast-growing environment? Are you passionate about driving change, expanding your network, and shaping the future of manufacturing?.
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1