Tilbudsberegner med kommercielt fokus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Brænder du for at beregne tilbud og designe integrerede sikringsløsninger af høj kompleksitet? Vil du være bindeleddet mellem telesikring og vores kunder, som tæller nogle af de største og mest spændende danske og udenlandske virksomheder? Så er du måske vores nye tilbudsberegner.

telesikring har gennem 50 år passet godt på danske virksomheder. Med fokus på den gode kun­deople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sik­ringsvirksom­heder. Den position vil vi gerne styrke yderligere. Til vores projektafdeling i Allerød søger vi derfor en kompetent tilbudsberegner med et kommercielt mindset.

Projektafdelingen er kendetegnet ved at have et tillidsfuldt og fortroligt samarbejde med de største af vores kunder – såvel private som offentlige. I en tæt og kontinuerlig dialog med kunderne udvikler vi innovative og avancerede sikringsløsninger af høj kvalitet tilpasset den enkelte kunde.

Ansvarsområde
Som tilbudsberegner vil du få en bred opgaveportefølje, og du kommer til at spille en central rolle ift. vores salg og tilbudsberegning i et voksende sikringsmarked.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Design, beregning og projektering af store tekniske sikringsprojekter, herunder TVO, ADK og AIA
  • Prisindhentning af evt. leverancer fra underentreprenører
  • Afholdelse af kundemøder, afdækning af kundebehov og præsentation af løsninger
  • Vedligeholdelse af eksisterende kunderelationer
  • Identifikation, segmentering og prioritering af nye kundeemner samt opsøgende projektsalg

Fælles for opgaverne er, at du bliver ansvarlig for at forestå den fortsatte udvikling af salget og tilbudsberegningen af netværksbaserede sikringsløsninger i Danmark. Med udgangspunkt fra kontoret i Allerød får du til opgave at sælge og strukturere samt styrke og udvikle vores projektering og tilbudsberegning.

Teknisk og kommercielt drive
For at få succes i stillingen skal du motiveres af at være omdrejningspunktet mellem vores kunders ønsker og behov samt vores skræddersyede sikringsløsninger. Med handlekraft, vedholdenhed og detaljeorientering skal du være den drivende kraft, der sætter rammerne for samarbejdet, holder dialogen og følger opgaven til dørs. Vi værdsætter personligt engagement, kvalitet og det seje træk mere end hurtige eksplosioner.

Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, nytænkende og kundeorienteret. Det betyder, at du er opdateret på tendenser i markedet og evner at omsætte det til løsninger, der skaber tryghed for vores kunder. Med åbenhed lytter du til kundernes ønsker samt rådgiver og udfordrer deres behov, så de med din ekspertise får netop den sikringsløsning, som passer til de­res forretning.

Vi forventer, at du er velformuleret i både skrift og tale på dansk og engelsk, og at du kommunikerer godt på alle niveauer. Vi forventer derudover, at det falder dig naturligt at arbejde struktureret, resultatorienteret og ansvarsfuldt med dine opgaver og dit forretningsområde. Det er vigtigt, at du formår at bevare overblikket og fastholde en løsningsfokuseret tilgang til arbejdet.

Der kan være flere indfaldsvinkler til stillingen. Du kan f.eks. have en baggrund som tekniker, ingeniør, kommunikationstekniker, installatør eller lignende. Vigtigst er dog, at du har en god teknisk forståelse, og at du ønsker at udvikle dit kommercielle fokus. Erfaring med komplekse sikringssystemer samt salg, rådgivning og/eller projektering heraf er desuden en fordel.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i udvikling, hvor du får frihed under ansvar og dermed har gode muligheder for selv at påvirke og udvikle stillingen.

Du kommer til at indgå i et team med engagerede og kompetente kollegaer, og du vil referere til lederen af vores projektafdeling.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med løn efter kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring og bilordning.

Interesseret?
Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til tiltrædelse hurtigst muligt, så tøv en­delig ikke med at sende din ansøgning til os.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Michael Struwe på tlf.: 20 98 46 68.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Allerød
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1