Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Bliv en del et stærkt fagligt projektledermiljø i SDC

Kunne du tænke dig at få testet dit potentiale som projektleder i en kundeorienteret nordisk virksomhed? Vil du gerne arbejde med Fintech, Cloud Services og regulering i den finansielle sektor? Har du et mind-set som gør dig i stand til at arbejde i projektteams og tage kontrol i en omskiftelig hverdag og samtidig begå dig blandt kunder og ledere? Kan du se dig selv være en del af en moderne, forretningsorienteret it-partner for den finansielle sektor i Norden?

Vi er et full-service IT-center for 120+ pengeinstitutter i Norden. I Project Management er vi 40+ projektledere, hvis opgave er at planlægge og styre projekter frem mod succesfulde leverancer af høj kvalitet.

Du kommer til at indgå i et team med engagerede kolleger, der har ansvaret for en del af SDC’s forretningsområder. Vi leder projekter inden for bl.a. digital kunderådgivning, Investment banking, låne-og kreditprocesser, betalinger, core banking, netbank, robotics, Office 365, Azure, IT Infrastruktur mfl.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau, og da SDC har et stort potentiale til ’mere’, ønsker vi, du vil hjælpe os videre i vores udvikling.

Planlægning, scoping og styring af projekter

Du kommer til at stå for planlægning, scoping og styring af softwareudviklingsprojekter, deltage i styregruppemøder, hvor du tilvejebringer beslutningsgrundlag for projektet. Som ny projektleder bliver du knyttet til en mentor.

Du varetager interessenthåndtering i SDC og over for kunder samt arbejder tæt sammen med projekts ejer, arkitekt og forretningskonsulent, som varetager den faglige del af projektet. Hermed står du også for den daglige ledelse af projektteamet

Du kommer med

  • 3-5 års dokumenteret praktisk erfaring med projektledelse af software udviklingsprojekter, IT-projekter eller solid erfaring inden for it- og softwareudvikling og ønsker brændende af gøre det godt som projektleder
  • Engelsk på business niveau
  • Relevant længere videregående uddannelse
  • Sprogforståelse af svensk og norsk, da vi har mange projekter med vores nordiske kunder.

Du får ansvaret for projekter med kompleksitet, der matcher dine kvalifikationer indenfor

  • Projektplanlægning og projektopfølgning
  • Scope og ændringsstyring
  • Projektbudget og ressourcestyring
  • Risiko og issue håndtering
  • Projektrapportering samt at leve op til SDCs projektmodel
  • Håndtering af projektets interessenter, der er team, kunder og leverandører

Som person har du drive, er udadvendt og med gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil have kontakt med mange forskellige interessenter.

Få gode udviklingsmuligheder og vilkår

Du får gode kolleger, stor indflydelse på din egen hverdag og muligheden for at blive en eftertragtet ressource internt i huset.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om rollen som Project Manager i SDC, er du velkommen til at give Teamlead Jan Lyng Jensen et ring på 4029 4793. Vi ser frem til at modtage dit CV og uddannelsespapirer samt et kort motiveret cover letter.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Vil du vide mere om SDC?

Vidste du, at kun ca. 5 % af de penge, der er i omløb i samfundet, er kontanter. Resten er virtuelle penge, som bl.a. håndteres af SDC. Vi er stolte af at have været på markedet i mere end 50 år. Med vores indgående erfaring med drift, udvikling integrationer og automatisering af bankapplikationer og -systemer, der er vores kerneydelse, bygger vi bro mellem den finansielle sektor og IT i hele Norden. Med vores fælles nordiske platform bygger vi løsninger og skaber grundlaget for fremtidens bank.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Fredag den 27. marts 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 8