Erfaren projektleder til ISO-certificering og Asset Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Erfaren projektleder til ISO-certificering og Asset Management


Har du mod på at være drivkraften bag vores selskabs ISO-certificering, og har du erfaring med asset management? Så er du måske vores nye projektleder i afdelingen Optimering og Support. Afdelingen tæller i dag 11 medarbejdere med kompetencer inden for naboretlige opgaver, tegne- og dokumentationsopgaver samt Asset Management. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup.

Professionalisering og optimering af driften gennem ISO-certificering og Asset Management


Optimering og Support er en del af Energinets selskab Teknik og Anlæg, som står for drift og vedligehold af eksisterende gasinfrastruktur samt etablering af nye anlæg, der bygges i forbindelse med at stigende mængder vedvarende energi tilføres vores transmissionsnet. Porteføljen tæller bl.a. det strategiske gas-infrastrukturprojekt Baltic Pipe, der fra oktober 2022 gør det muligt at transportere gas fra Norge til de danske og polske markeder og til slutbrugerne i de omkringliggende nabolande. Derudover etableres anlæg for integration af stadig større mængder biogas i det danske gassystem, ligesom mulighederne for indfasning af brint undersøges. Du kommer derfor automatisk til hurtigt at spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling af vores energisystem.

Infrastrukturen er ejet af vores søsterselskab Gas TSO, mens operatørrollen varetages Teknik og Anlæg. I din rolle som projektleder er din primære opgave at drive selskabets ISO-certificering under hensyntagen til eksisterende samarbejdsflader mod Gas TSO. ISO-certificering skal bidrage til at professionalisere og optimere driften, og certificeringen skal efterfølgende ajourføres sammen med de øvrige ledelsesværktøjer.

Sideløbende skal du danne bro mellem selskabets asset management-system og den strategiske retning, som er sat af aktivernes ejer (Gas TSO). Du er med til at sikre, at fysiske aktiver drives, vedligeholdes og bygges optimalt gennem selskabets asset management-system, og du indgår derfor som faglig kapacitet i konkrete projekter, hvor der tidligt i forløbet skal sættes fokus på Asset Management. Du har et tæt samarbejde med selskabets tekniske afdelinger om bl.a.:

  • Udarbejdelse af Asset Management-planer (AMP), livscyklusplaner og opstilling KPI’er
  • Vedligeholdelsesniveauer, krav til reservedele, teknisk beredskab og kvalitetssikring af Asset Management-processer
  • Efterlevelse og opfølgning på auditprogrammet
  • Stillingtagen til designkriterier og masterdata (fx levetider)
  • Håndtering af afvigelser og forbedringer
  • Løbende udvikling af ledelsesværktøjet (KOMPAS)

Glæd dig til et teknisk spændende og afvekslende job, hvor samarbejde, interessenthåndtering og kommunikation er i fokus, og hvor du bidrager til at sikre grundlaget for, at vi kan styre vores aktiver med henblik på at realisere vores strategiske mål og planer. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver og har stor indflydelse på at tilrettelægge og prioritere dit daglige arbejde.

Ingeniørmæssig baggrund og stærk til samarbejde


Vi søger en ingeniør, maskinmester eller lignende med minimum 4 års erfaring inden for asset management og gerne RCM (Reliability Centered Maintenance), tilstandsbaseret vedligehold og livscyklusanalyser. Du skal have arbejdet med eller have indgående kendskab til standarderne ISO55001, ISO9001.

Som person er du analytisk og detaljeorienteret samt initiativrig og har fokus på samarbejde og inddragelse på tværs af organisationen. Du tager ansvar for dine arbejdsområder og opgaver. Du bevarer overblikket i pressede situationer, og din systematiske og strukturelle tilgang gør, at du evner at sortere og balancere dine arbejdsopgaver. Som kollega er du samarbejdsorienteret og hjælpsom, og med din positive indstilling bidrager du desuden aktivt til den gode stemning både i de projekter, du indgår i, og i afdelingen.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 7. september 2020. Vi forventer at holde samtaler i Ballerup 14. og 18. september 2020 (1. og 2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Martin Mygind på telefon 30 92 31 14. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Teknik og Anlæg arbejder med drift, vedligehold og anlægsarbejde i gassystemet og varetager lager- og logistikfunktionen for hele Energinet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Mandag den 07. september 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Senior Project Planner/Project Controls Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 8
19. august 2024 8