Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Engageret projektleder med teknisk flair og ledelsesmæssig erfaring søges til Letbane projekt i København

Vil du være med til at elektrificere den nye Letbane til hovedstadsområdet? Og har du erfaring med tekniske projekter og anlægsprojekter? Så er dette måske en stilling for dig?

I et konsortium med Aarsleff Rail deltager Siemens Mobility i etableringen af hovedstadens nye letbane fra Ishøj til Lundtofte i Lyngby - en strækning på i alt 28 kilometer dobbelt spor. Vi udfører design, installation, test på f.eks. signalsystemer og kørestrøm, skinner og de 29 letbanestationer.

Siemens Mobility søger derfor lige nu efter en erfaren projektleder som kan varetage den overordnede projektledelse af elektrificerings-pakken som omfatter leverance af kørestrømanlæg, lav- og mellemspændings distribution samt transformationer stationer. Vi leder efter dig der er nysgerrig og som glæder sig til at arbejde sammen med et større internationalt projektteam hvor alle er passionerede om at levere et projekt der gør en forskel.

Dine ansvarsområder

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder er alsidige og kræver generelle kompetencer inden for kommunikation, kontraktforståelse, planlægning og overblik. Derudover kan du se frem til følgende udfordrende, men spændende ansvarsområder:

  • Du er ansvarlig for den del af kontrakten som vedrører elektrificerings-pakken til Hovedstadens Letbane.
  • Du er ansvarlig for styring af underleverandører herunder leverancer til byggepladserne
  • Du er ansvarlig for generel håndtering af interessenter
  • Du er ansvarlig for at lede teams af specialister
  • Du er ansvarlig for at koordinere med andre projektledere samt byggeledelsen
  • Løsningen i projektet er designet og du er derfor være projektleder i installation, test og commissionering faserne


Da vi i Siemens Mobility også arbejder med mange store projekter inden for elektrificering og trafikinfrastruktur i Danmark og Skandinavien, ser vi gerne at du med tiden også involveres i disse projekter. Du står således overfor en spændende stilling, hvor vi tager hånd om din udvikling.

Vi ser gerne, at du på sigt ligeledes deltager i andre projekter fra salgsfasen og helt frem til leverance og afslutning af leverancen. Du kan derfor forvente en alsidig hverdag med ansvaret for leverance af projekter af forskellig størrelse og kompleksitet.

Dine kvalifikationer

For at lykkedes i denne rolle, ser vi gerne at du besidder nogle af følgende kvalifikationer:

  • Du har dokumenteret projekterfaring som projektleder, gerne med en certificering inden for IPMA eller PMI.
  • Du er uddannet ingeniør med relevant erfaring og gerne teknisk indsigt inden for lav- og mellem-spænding.
  • Du har erfaring inden for leverance af projekter gennem kontrakter til eksterne kunder og betror dig til kompetent kontraktstyring.
  • Du har erfaring med tekniske projekter og anlægsprojekter.
  • Du er en dygtig kommunikator i både skrift og tale. Du kommunikerer rutineret til kunder, leverandører såvel som interne interessenter.
  • Gennem din ledelseserfaring evner du at få dine projektteams til at fungere optimalt.
  • Vi forventer at du er parat til at spare med de tekniske specialister i dit team og deltage aktivt i de beslutninger der skal tages.
  • Du er god til at danne dig et overblik over systemer og interfaces - måske du har tidligere erfaring inden for systemarkitektur eller design.
  • Derudover behersker du dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk er en fordel, men ikke krav.


I Siemens Mobility vægter vi personlige kompetencer højt og vi forsøger altid at finde det bedste match til vores team. Så hvis du er en teamplayer, der sætter pris på sparring med dine kollegaer, men stadig er i stand til at arbejde selvstændigt i pressede situationer, hvis du har lysten til at lære f.eks. gennem supplerende uddannelse og hvis du nyder at være fleksibel og yder en ekstra indsats når der er behov for det – så er det lige netop dig vi leder efter!

Om Siemens Mobility

Siemens Mobility er en samling af over 32.000 kloge hoveder, som alle brænder for at bidrage til et mere bæredygtigt samfund ved hjælp af innovativ og miljørigtig teknologi. Med vores omfattende knowhow og erfaringer fra hele verden bringer vi sammen med vores kunder, projekter sikkert i mål, så mennesker og gods kan transporteres sikkert, hurtigt og miljøvenligt. Vi arbejder altid efter at optimere vores løsninger, så vi kan skabe en bedre fremtid for dig og mig.

Nu har du lært en masse om os og vi håber at du kan lide hvad du ser. Vi kan i hvert fald ikke vente med at byde dig velkommen i vores team.

Så hvis du heller ikke kan vente…

Så søg endelig stillingen hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Manager for Projekt Management Niels Borg på tlf. 20 32 69 56 eller [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte Josephine Pedersen på [email protected].

Vi gør opmærksom på, at der grundet sommerferie kan forekomme længere behandlingstider af din ansøgning.

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility A/S

Experience Level: Experienced Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you passionate about elevating other to their best capabilities? Would you like to have a decisive impact in the leadership of a highly effective, and highly diverse team? If you answered posit..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you passionate about working at the forefront of healthcare innovation, setting and planning the strategic direction for Digital Health in [xxxxx]? Are you excited about making an impact..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 10
4. juli 2024 12
3. juli 2024 12
2. juli 2024 11
1. juli 2024 11
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 15
27. juni 2024 14
26. juni 2024 14
25. juni 2024 15
24. juni 2024 16
23. juni 2024 17
22. juni 2024 17
21. juni 2024 14
20. juni 2024 11
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 10
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 16
8. juni 2024 16
7. juni 2024 16
6. juni 2024 16
5. juni 2024 15