[xxxxx] søger juniorprojektleder til Danmarks største skybrudstunnel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Novafos søger juniorprojektleder til Danmarks største skybrudstunnel



Kan du arbejde selvstændigt med projektopgaver på specialistniveau og samtidig finde interesse i at løse koordinerende opgaver? Så er det dig, vi har brug for på vores projekthold, hvor vi arbejder på at anlægge Svanemøllen Skybrudstunnel – Danmarks største skybrudstunnel.

Dine opgaver


Svanemøllen Skybrudstunnel er et fælles projekt mellem Novafos og HOFOR, og medarbejdere fra begge organisationer er med i projektgruppen. Projektlederen er ansat i HOF-OR og viceprojektlederen i Novafos.

Som juniorprojektleder indgår du i den daglige projektledelse og bistår projektlederen, viceprojektlederen og den tekniske projektleder med at sikre, at vi når projektmålene. Du bliver ansvarlig for dine egne opgaver i forbindelse med risikostyring, interessenthåndtering, udbud og kommunikation indadtil i projektet og til offentligheden. Din indsats er med til at sikre, at projektlederen kan demonstrere overblik, styring og rettidig omhu over for styregruppe, samarbejdspartnere, rådgivere og leverandører. Der er tale om opgaver på projektleder- og specialistniveau, som du får selvstændigt ansvar for at igangsætte, udvikle, udføre og afslutte.

Sideløbende hermed vil der være en del praktiske opgaver, som du deler med projektets projektsupporter. De praktiske opgaver vil både have projektledelseskarakter og være administrative. F.eks. skal du skrive referater, booke møder, følge op på aftaler og håndtere dokumenter. Det er derfor vigtigt, at du også kan se værdien i at supportere projektet med denne type opgaver.

Dine opgaver


  • Risikostyre, bl.a. vedligeholde log, afrapportere og lede møder om risiko.
  • Koordinere og synliggøre projektets fremdrift for relevante interessenter.
  • Deltage i udbudsprocesser, bl.a. bistå indkøbskonsulenten med planlægning af forhandlingsmøder og udbudsdokumenter.
  • Håndtere dokumenter og styre rettigheder.
  • Planlægge møder, følge op og skrive referater
  • Bidrage til kommunikationen internt og eksternt, bl.a. synliggøre projektets fremdrift og deltage i borgermøder.

Om dig


Dine veje til at søge stillingen kan være mange. Det vigtigste er, at du både kan løse egne selvstændige projektopgaver og supportere projektledelsen med alt det praktiske i forhold til at styre tid, økonomi og ressourcer. Vi lægger vægt på, at du:

  • Har interesse i at lede projekter.
  • Er god til at forstå projektdeltagernes behov og omsætte det til løsninger.
  • Er proaktiv og ser muligheder for optimering af processer og arbejdsgange.
  • Er en god menneskekender, vækker tillid og kan skabe relationer.

Vi tilbyder


Du bliver en del af en ambitiøs projektgruppe, og vi er et godt team med mange forskellige fagligheder og baggrunde. Vi sparrer med hinanden og arbejder godt sammen. Stemningen er positiv og tonen uformel.

Du bliver ansat i Novafos, hvor du får plads to dage om ugen på vores hovedkontor i Birkerød. De resterende tre dage skal du sidde på vores projektkontor sammen med projektgruppen og vores rådgiver, Cowi. Projektkontoret ligger de første to år på Rødovrevej 253c og vil herefter blive flyttet til den kommende byggeplads i det nordlige København, sydlige Gladsaxe eller Gentofte.

Din arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost. På projektet vil du opleve en høj grad af frihed under ansvar med mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde. Hvis du har de rette kompetencer, og vi er et godt match for hinanden, kan vi sagtens finde plads til, at du med tiden bliver projektleder på dine egne projekter i Novafos.

De dage, du sidder i Novafos, har du mulighed for at træne i vores træningscenter med tilhørende bad og omklædning. Du har adgang til vores kantine, og hvis vejret tillader det, kan du nyde din frokost på vores tagterrasse.

Vi tilbyder en privat sundhedsforsikring, så du kan få hurtig hjælp til f.eks. fysioterapi.

Ansøgningsfrist


Send din ansøgning til [email protected]. Att. Mathias Elle. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 19. september 2022 kl. 12. Vi holder løbende samtaler.

Har du brug for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte planlægger Mathias Elle på 44 20 81 59.

Du kan læse mere om Svanemøllen Skybrudstunnel på Novafos’ hjemmeside.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Birkerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1