Udviklingsprojektleder til Kommunale Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Udviklingsprojektleder til Kommunale Ejendomme

vær med til at udvikle en professionel bygherre og ejendomsforvalter i Brøndby

Har du lyst til at arbejde med udvikling på ejendomsområdet..? – kan du lide at styre og følge dine opgaver helt i mål..? Så er vi på udkig efter en resultatorienteret og udviklingsminded projektleder til at drive forskellige udviklingstiltag i Kommunale Ejendomme – og til at sikre en effektiv implementering..! Brøndby Kommune vækster på rigtig mange områder lige nu. Vi arbejder for tiden med bl.a. kapacitetsudvidelser på skoler og dagtilbud, byudvikling i Brøndby Strand og Brøndbyvester, opførelse af nye boligområder og meget andet. I Kommunale Ejendomme, som bygger nyt og drifter kommunens bygninger, betyder byudviklingen et behov for hele tiden af udvikle og optimere vores styring af ejendomsdrift og nybyggeri.

Vi har som mål for Kommunale Ejendomme i Brøndby Kommune at være en offentlig ejendomsforvalter og bygherreorganisation i superligaen. Vi er i gang med en spændende udvikling, der blandt andet omfatter: Digitalisering af vores ejendomsportefølje og aktivitetsstyring, udvikling af processer & styringsværktøjer – herunder vores IT/platform – bæredygtigt byggeri og energioptimering af bygningsmassen, ejendomsstrategi og meget, meget mere. Vi er i mål med kortlægning af kommunens ejendomme, har udviklet værktøjskassen til udbud, kontrakt- og økonomistyring og har et solidt udgangspunkt for den videre udvikling.

Vi har defineret en række vigtige udviklingstiltag, som skal give os grundlag for at levere en endnu bedre og strømlinet drift og vedligeholdelse af vores bygninger. Men vi mangler en stærk, proces- og resultatorienteret kollega, som skal sidde for bordenden og drive projekterne i tæt samarbejde med kollegerne fra vores drifts-, anlægs- og energiteam og med reference til ledelsen i form af teamchef og ejendomschef. Dit ansvar vil være at tilrettelægge og styre enhedens arbejde med en række udviklingsinitiativer, herunder at fungere som projektleder for de tilknyttede arbejdsgrupper og at sikre levering af de ønskede resultater. Der er mange bolde i luften – så det skal du have lyst til – og en spændende styrings- og eksekveringsdagsorden ift. vores forskellige udviklingsprojekter.

Faglige kvalifikationer og erfaring

  • Struktureret, velorganiseret og analytisk, strategisk tænkende
  • Resultatorienteret, leverer aftalt kvalitet til rette tid
  • Erfaring med projektstyring – gerne fra IT eller byggebranchen – fokus på den gode, effektive proces
  • Selvkørende med stort drive og eksekveringsfokus – og løsningsorienteret teamspiller
  • Relevant videregående uddannelse – gerne projektlederuddannelse/certificering
  • Stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Kendskab til ejendomsområdet vil være en stor fordel men er ikke et krav

Dine hovedarbejdsopgaver vil være:

  • Styring og ledelse af udvalgte udviklingsaktiviteter – udarbejdelse af projektbeskrivelser, tidsplan, organisering, mødeledelse, rapportering, mm. herunder:
  • Planlægning og facilitering af møder i projektarbejdsgrupper
  • Sparring og samarbejde om konkrete leverancer med projektdeltagere
  • Færdiggørelse og kvalitetssikring af projektleverancer
  • Implementering og opfølgning
  • Løbende sparring og rapportering til teamchef og ejendomschef

Du bliver del af et stærkt fællesskab, fagligt såvel som socialt, på en arbejdsplads hvor der er højt til loftet og hvor vi løfter opgaverne sammen. Du får et stort selvstændigt ansvar for udviklingsopgaverne og dermed også rigtig god mulighed for at præge den daglige drift, Kommunale Ejendommes udvikling – og ikke mindst afdelingens og forvaltningens resultatskabelse.

Om os
Kommunale Ejendomme er en selvstændig afdeling under Teknik- og Miljøforvaltningen og ledes af ejendomschefen som refererer til Teknisk Direktør. Vi drifter kommunens ejendomme, i alt ca. 240.000 m2, som udgør de fysiske rammer for borgernes og forvaltningens aktiviteter, og vi er bygherre på renoveringer og nybyggeri. Vi er i alt 160 medarbejdere fordelt på Drifts-, Anlægs- og Energiteamet (15), Teknisk Service (25), og Rengøring (120). En vigtig del af vores kerneopgave er at fungere som intern servicevirksomhed – vi servicerer vores brugere lokalt og rådgiver vores kolleger i fagforvaltningerne med henblik på løbende at sikre de bedst mulige fysiske rammer for deres opgaveløsning.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomschef Jens Zøfting-Larsen på telefon 30 35 97 42 eller [email protected] eller Teamchef Nina E. Petersen på 24 63 97 29 eller [email protected].

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 22. marts 2022. 1. samtale afholdes fredag d. 25. marts 2022 og 2. samtale afholdes tirsdag d. 29. marts 2022. Der er tale om en fuldtidsstilling, og der aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vi forventer at du kan tiltræde senest d. 1. maj 2022.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Tirsdag den 22. marts 2022

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Senior Project Planner/Project Controls Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2