Pædagogisk projektmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at sikre, at FL-enhedens projekter bliver implementeret og skaber værdi for vores elever? Er du en erfaren underviser med gode relations-, proces- og faciliteringskompetencer, der kan sikre høj kvalitet i implementeringsprocesser? Så er du måske vores nye projektmedarbejder!

Lokal forankring og følgeskab Din fornemmeste opgave bliver at sikre lokal fremdrift i FL-enhedens projekter rettet imod rekruttering, fastholdelse og gennemførsel. Du skal skabe synlighed, positiv kommunikation og medejerskab for projekterne for dermed at skabe følgeskab ude i SOSU Hs afdelinger.

Endvidere skal du sikre, at projekterne munder ud i løsninger, der er langtidsholdbare i den lokale kontekst. Det forudsætter, at du deltager aktivt i lokale aktiviteter såsom undervisning, udvikling af materialer, koordinering af pædagogiske opgaver samt understøttelse af undervisere og uddannelsesledere.

Du får ansvar for at arrangere og facilitere lokale sparringssessioner og arbejdsworkshops med undervisere, uddannelsesledere, chefer og eksterne samarbejdspartnere.

Som del af FL-enheden skal du bidrage til at sikre videndeling på tværs af projekter ved at identificere, dokumentere og dele lokale ’Best Practice’ tiltag. Endvidere skal du bidrage til at projektresultater formidles ud i hele SOSU Hs organisation.

Indflydelse og samarbejde Stillingen som projektmedarbejder er nyoprettet, og du vil have rig mulighed for at præge den. Som projektmedarbejder får du ansvar for mange selvstændige opgaver, men i dagligdagen vil du have tæt sparring med projektleder samt centerchefen for studiestøtte og uddannelsesvejledning.

Du vil løbende stå for møder med projektleder, samt interne og eksterne samarbejdspartnere omkring understøttelse af lokale tidsplaner, ressourceplanlægning, strategiimplementering samt opfølgning på projekter. Da vi vægter samarbejde og medarbejderinvolvering højt, vil du også skulle inddrage elever, underviserteams og den lokale pædagogiske ledelse i dit arbejde. Vores holdning er, at alle bidrager med viden og undren. Vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for hele tiden at udvikle dine kompetencer.

Du får stor grad af indflydelse og frihed i din arbejdsplanlægning, med fleksibilitet og afveksling mellem planlægning, forberedelse og opfølgning, og med aktiviteter på alle SOSU Hs afdelinger.

”I FL-eneheden har vi højt til loftet! Vi arbejder tillidsbaseret, innovativt og kreativt. Vi er et team, hvor vi gerne vil se hinanden lykkes.” (Anita, projektleder)

FL-enheden vokser og skal bruge nye kolleger Vi har flere nye projekter i støbeskeen, og derfor har vi brug for tre nye kolleger, der vil have fast arbejdsplads i hhv. Hillerød, Brøndby og København. Du skal være indstillet på at arbejde på tværs af alle SOSU Hs adresser.

Hvad forventer vi? Du brænder for udvikling, facilitering og at arbejde praksisnært med projekter. Du arbejder med en høj grad af ansvarlighed for opgaven og selvstændighed. Du evner at tilrettelægge og styre processer fra start til slut. Du har stærke relationelle kompetencer og kan naturligt understøtte undervisere og uddannelsesledere på SOSU Hs afdelinger. Du forstår at balancere mellem lokale hensyn og FL-enhedens overordnede målsætninger.

Derudover forventer vi, at du har:

  • Undervisningserfaring
  • Kendskab til SOSU Hs uddannelser
  • Erfaring med projekter og implementering
  • Relevant videreuddannelse (evt. igangværende) fx diplom i erhvervspædagogik eller projektledelse.
  • Gode kommunikations- og præsentationsevner, skriftligt såvel som mundtligt


Er det noget for dig? Sådan søger du Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Løn- og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Stillingen er tidsbegrænset til en 2-årig periode.

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte projektleder Anita Arslan på tlf. 2510 3634.

Ansøgningsfrist og proces: Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 11. april 2022 kl. 12. Jobsamtaler i uge 16.

Tiltrædelse: Hillerød: Hurtigst muligt. I Brøndby og København: Efter aftale.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Om FL-enheden FL-enheden er en projektenhed, der koordineres og ledes under center for studiestøtte og uddannelsesvejledningen.

FL-enheden udvikler og gennemfører aktiviteter, der skaber effekt gennem øget rekruttering, fastholdelse og gennemførsel, samt efterlader balancerede løsninger til fremtidig brug.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Mandag den 11. april 2022

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • AART søger Projekteringsleder / projektleder

    Til vores tegnestue på Nørrebro søger vi en projekteringslederleder, da vi har brug for flere hænder til at løse vores spændende opgaver. Projekteringsleder / projektlederDu har arbejdet me..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2