DIF søger digital projektleder til dansk idræt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Sammen med vores idrætsforbund har vi lagt en ambitiøs strategi, der skal styrke den digitale udvikling i idrætten. Vi tror på, at digitale værktøjer kan anvendes langt mere offensivt end det sker i dag. Og det er vores ambition, at digitale løsninger skal spille en større rolle i at indfri visionen om, at Idræt har en markant plads hos alle danskere gennem hele livet – i fællesskaber på og uden for banen og gennem oplevelser, der begejstrer og samler Danmark Deler du den vision, er du måske en af vores nye kollegaer.

Vi søger en erfaren og ambitiøs projektleder, der vil hjælpe med at forløse ambitionen om at skabe et stærkt datafundament for vores forbund, der gør det muligt at udvikle bedre idrætstilbud og nye digitale løsninger til medlemmerne og frivillige på tværs af idrætten.

Din hverdag hos os
Som digital projektleder vil du stå i spidsen for at udvikle bedre medlemsoplevelser baseret på data. I dag kender få specialforbund deres medlemmer og frivillige på individniveau, og mange må derfor basere deres indsatser på få, historiske data. Blandt DIF’s 62 specialforbund – der spænder over mange idrætsgrene som fodbold, svømning, minigolf og gymnastik - er der et stort ønske om at indsamle og anvende data om deltagere og frivillige, så det bliver muligt at udvikle bedre idrætstilbud samt lave effektmålinger af, hvilke indsatser der skaber værdi for det enkelte medlem.

Vi ønsker derfor en fælles dataplatform og en BI løsning, der skal understøtte den strategiske udvikling af idrætten. På sigt er det ambitionen, at vi sammen med specialforbundene kan bygge digitale løsninger til medlemmer og frivillige, der skaber en bedre medlemsoplevelse – og på sigt skabe nye indtægter til idrætten.

Som digital projektleder vil du indgå i tæt samarbejde med specialforbund om at kortlægge de væsentligste potentialer og indsatsområder. Det fælles datafundament skal integrere med eksisterende løsninger, og derfor er det også din opgave at udforske mulighederne for synkroniseringer af både nye og eksisterende IT-systemer således, at vi opnår størst mulig viden uden manuelle indtastningsopgaver. Det samlede arbejde skal danne afsæt for udvikling af en forretningsmodel, fastlæggelse af krav, kortlægning af potentielle samarbejdspartnere og evt. udbud/valg af leverandør.

Din profil
Vi søger en erfaren projektleder, der er teknisk velfunderet inden for datainfrastruktur, og som har stor erfaring med IT-udvikling, datasikkerhed og projektledelse. Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund inden for det digitale område – men det vigtigste er, at du har solid erfaring med at udvikle og implementere større digitale løsninger.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Trives med stort ansvar.
  • Skaber overblik over komplekse problemstillinger-.
  • Sætter dig ind i både tekniske og faglige problemstillinger.
  • Formidler tekniske løsninger til konkrete værdiskabende initiativer.
  • Har erfaring med datasikkerhed.
  • Trives i en politisk styret organisation med en omskiftelig hverdag.
  • Kommunikerer både skriftligt og mundtligt på et klart og tydeligt sprog.
  • Er klar til at smøge ærmerne op og eksekvere på konkrete opgaver.

Og ikke mindst – at du har en evne til at lytte, involvere og begejstre dine samarbejdspartnere.

Vi tilbyder dig
Du får i denne stilling unik mulighed for at sætte dit præg udviklingen af dansk idræt. Du får gode muligheder for personlig udvikling og samtidig stor indflydelse på din egen opgaveløsning og en høj grad af fleksibilitet i jobbet. Dit arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby, og med fleksibiliteten følger en forventning om aften- og weekendarbejde, ligesom møder ude af huset vil forekomme jævnligt.

Vi tilbyder en løn, der modsvarer kravene til indholdet i stillingen, pension og fri træning, ligesom der er kantineordning og sociale foreninger i Idrættens Hus.

Ansættelsesproces
Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, så ring til leder af innovation og digitalisering, Anne Mette Trier på 51 32 54 98 eller udviklingschef Karin Ingemann på 23 23 61 29.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Fredag den 13. maj 2022

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER til Entreprenørfimaet SEJER PEDERSEN ...

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3