Serviceminded projektleder med elevatorerfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du arbejde med ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring inden for elevator i en spændende virksomhed i stor fremgang og udvikling? Vil du opbygge og sætte dit præg på en elevatorafdeling på Sjælland? Og vil du garanteres faglig såvel som personlig udvikling? Så er stillingen som projektleder til elevator sikkert noget for dig.

Jobbet:

Vi ønsker at styrke vores elevatorafdeling med en kompetent projektleder, der skal stå i spidsen for at opbygge en afdeling på Sjælland. Vores elevatorafdeling oplever en stor efterspørgsel på vores kompetencer på Sjælland, hvilket er årsagen til etableringen af afdelingen. Allerede nu ligger der flere vundne projekter, der skal gennemføres og en del servicekontrakter.

Du refererer i dagligdagen til afdelingslederen for elevatorafdelingen, der har base i Holstebro, men vil også have tæt dialog med direktøren for tekniske specialer i Bravida, der ligesom dig har base på vores hovedkontor i Brøndby.

Som projektleder får du ansvaret for at sikre en professionel håndtering af vores nuværende og fremtidige kunder og projekter. I din dagligdag vil du være ansvarlig for gennemførsel af nye installationsprojekter for elevatorer, herunder styring af underleverandører, tidsforbrug, ressourcer samt projektøkonomi. Til slutmontagen og idriftsættelsen har afdelingen egne montører ansat. Du har også ansvaret for aftersales-markedet ved at sikre servicekontrakter samt drift og vedligehold.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • Projektledelse og projektstyring ifm. nymontage
  • Kundekontakt og relations opbygning
  • Kommunikation med såvel byggeledelsen som montører
  • Deltagelse i plads- og byggemøder
  • Styring og kvalitetskontrol af underentreprenører
  • Korrespondance med leverandører
  • Ledelse af og teknisk back-up for montører
  • Bestilling af materialer og reservedele


  • Kompetent projektleder med teknisk flair
    Vi ser gerne, at du har en elektroteknisk baggrund såsom el-installatør eller stærkstrømselektriker. Dertil er det afgørende, at du har relevant erfaring fra elevatorbranchen eller fra et lignende job. Det er en klar fordel, at du er bekendt med bygnings- og sikkerhedsreglerne vedr. elevator. Du behersker engelsk i såvel skrift som tale og har gerne ledelseserfaring.

    Som person er du selvstændig, systematisk og har et godt overblik. Uden at gå på kompromis med kvaliteten er du stærkt forretningsorienteret, ser muligheder og har et veludviklet og velafprøvet købmandsgen. Du har gode kommunikative evner og kan begå dig naturligt overfor såvel kunder som kolleger og medarbejdere. Du er stærkt relationsskabende, agerer servicemindet overfor vores kunder og optræder troværdigt i en hver situation. Du har et godt humør og bidrager til den positive stemning på arbejdspladsen.

    Selvom du ikke kan sætte flueben ved hele vores ønskeliste, hører vi gerne fra dig og er nysgerrig på, hvordan du kan drage paralleller mellem dine kompetencer og stillingen som projektleder i elevatorafdelingen.

    Vi tilbyder:
    Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, som du selv kan har stor indflydelse på. Der er tale om et job med en høj grad af frihed under ansvar. Tonen i virksomheden er åben og uformel. Som projektleder er der særdeles gode muligheder for personlig-, faglig- og karriereudvikling. Du vil løbende få opdateret din tekniske viden inden for elevatorområdet og der er rig mulighed for teknisk sparring med afdelingens erfarne leder.

    Interesseret?


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Brøndby
    • Tirsdag den 20. august 2019

    Lignende jobs

    • Project Leader Denmark

      Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
      • Projektleder
      • Storkøbenhavn
      Få mere info
    • Projektleder i Brøndby

      Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
      • Projektleder
      • Brøndby
      Få mere info
    • cLEAN Partner

      Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
      • Projektleder
      • Bagsværd
      Få mere info
    • Application & Process Engineer – Membrane.

      Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
      • Projektleder
      • Søborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    20. september 2024 3
    19. september 2024 3
    18. september 2024 2
    17. september 2024 2
    16. september 2024 2
    15. september 2024 3
    14. september 2024 4
    13. september 2024 4
    12. september 2024 4
    11. september 2024 3
    10. september 2024 3
    9. september 2024 3
    8. september 2024 4
    7. september 2024 4
    6. september 2024 3
    5. september 2024 3
    4. september 2024 3
    3. september 2024 3
    2. september 2024 3
    1. september 2024 3
    31. august 2024 3
    30. august 2024 3
    29. august 2024 3
    28. august 2024 3
    27. august 2024 3
    26. august 2024 3
    25. august 2024 3
    24. august 2024 3
    23. august 2024 3
    22. august 2024 3
    21. august 2024 3