Rekrutteringsfirma

Byggefaglig Projektleder søges til [xxxxx] Facility Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

SAS FM står foran en spændende rejse - Vi har et stort behov for at effektivisere og udvikle vores ejendomsportefølje og Facility services for at imødekomme fremtidige rejsende og søger nu en Projektleder- og Facility Support til Nordens førende flyselskab.

Vi søger en person, som i tæt samarbejde med landechefen supportere i opfølgning på den daglige drift, driver egne igangsatte projekter, som udvikling, energi og bygge- og tekniske projekter samt følger op og kommunikerer internt som lejerrepræsentant for virksomheden til vores interessenter.
Du vil i tæt samarbejde, arbejde med vores ejendomsejere, brugere og servicepartnere om at lede og følge op på vores byggeprojekter i lufthavnsområdet. Alle dele af projektfasen, som f.eks. tilbudsindhentning, tidsplaner, tilladelser, budgetopfølgning, opfølgning og kontakt til vores lejere/udlejere/myndigheder, vil være en del af din daglig dag.
Derudover omfatter stilling support i opfølgning af vores Service leverandør, Coor Service Management A/S, bredspektret analysearbejde og administration i D&V system Plania.

Vigtige områder for din rolle:
  • Projekt -udvikling, -ledelse og -styring.
  • Energieffektivitet, bæredygtighedsudvikling,
  • Drifts- og vedligeholdelsesplanlægning,
  • Arealoptimering
  • Opfølgning på vores Service leverandør / Coor Service Management A/S

Kvalifikationer
Udover byggeteknisk og Facility management forståelse er det vigtigt for os, at du har gode kommunikative evner. Vores kunder og brugere har mange forskellige behov, hvortil det er vores fornemmeste opgave at opfylde dem. Det kræver gode forhandlingsevner, serviceevne, kreativitet og analytisk evne.

Et blik for bæredygtige løsninger og en kommerciel forståelse giver dig også en fordel, når du leder istandsættelser og udbudsprocesser. Samtidig forventer vi, at du er god til selv at tage initiativ og tænke proaktivt.

Du har en relevant uddannelse som eksempelvis bygningskonstruktør. Derudover forventer vi, at du har min. 5 – 8 års erfaring fra ejendomsadministration eller byggeprojektledelse, indkøb af entreprenører, lejeaftaler og aftaleret.

Personlige kompetencer
Som person besidder du et stort drive, et højt engagement, en proaktiv indstilling samt en entreprenant tilgang til opgaverne. Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i et team. Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre. Du er resultatorienteret, synlig og aktiv i processerne og god til at kommunikere på alle niveauer.

SAS tilbyder
En spændende stilling i en international, dynamisk og velrenommeret, virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Der er mulighed for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.
Lønpakken indebærer:
  • Fast løn
  • Sundhedsforsikring
  • Personale portal med diverse rabatter m.m

Om os
SAS Facility Danmark administrerer ca. 100.000 m², hvor vi lejer af forskellige ejendomsejere, primært Københavns Lufthavne. Vi er ansvarlige for- og administrerer alle lejeaftaler, Facility services i SAS' lokaler og alle ejendomsprojekter. Ansvaret varierer fra at være en normal lejer til at have det samlede ansvar for ejendommen. SAS har en IFM-aftale med Coor Service Management A/S (COOR), om den udførende del af vores FM-ydelser.

Vi er et godt sammentømret team i Facility, der er placereret i Danmark, Norge og Sverige, hvor vi arbejder tæt på tværs af Skandinavien. Lokalt arbejder vi sammen med alle lokale enheder og brugere i SAS. Sammen med COOR, udgør vi det team, der skal sikre, at alle får omkostningseffektive, bæredygtige og funktionelle lokaler og serviceydelser.

Projekter i vores lokaler varierer meget, lige fra udvikling af lounger, hangarer, check-in, billetkontorer, fragtmodtagelse, mandskabsbase, kontrolcentre og specialiserede værksteder; alle med ét fælles mål, at skabe de bedste og mest effektive løsninger for vores kunder og vores medarbejdere.

Vi samarbejder med FUGL LEONHARDT om denne rekruttering. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Suzette og Connie på mail. [email protected] eller telefon 77 33 00 0. Vi holder løbende samtaler, så send venligst din ansøgning og cv på.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Charlottenlund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0