Erfaren anlægsprojektplanlægger med teamleder potentiale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Erfaren anlægsprojektplanlægger med teamleder potentiale


Du får her muligheden for at sætte dit aftryk på effektiv planlægning og styring af Danmarks infrastrukturprojekter, som skal fremtidssikre det danske energisystem. Du bliver en del af teamet Projektsupport, som hører under selskabet Eltransmission. I Eltransmission bygger og vedligeholder vi det danske el-net samt energiens udlandsforbindelser, så el-systemet er klart til morgendagens behov. Du kommer ind i et projektmiljø, som har ansvaret for at realisere store infrastrukturprojekter for mellem 3 og 4 milliarder kroner om året. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Struktureret og målrettet projektsupport
Vores overordnede ansvar i afdelingen Projektsupport er at medvirke til at sikre levering af både større og mindre anlægsprojekter til aftalt tid, kvalitet og pris. Til det arbejde har vi brug for endnu en projektplanlægger, som kan understøtte vores ambition. Afdelingen består af 19 fastansatte medarbejdere og 20 konsulenter, som alle har et højt fagligt niveau.

”Som leder værdsætter jeg åben og ærlig dialog og at vi alle udviser respekt og tillid til hinanden. Jeg forventer at du som medarbejder og kollega har en positiv og konstruktiv tilgang til arbejdsopgaverne såvel som kollegerne. Du er arbejdsom og nysgerrig på at finde løsninger til den succesfulde projektgennemførsel sammen med det projektteam du indgår i,” siger afdelingsleder Lise Rask.

Som projektplanlægger bliver du projektlederens højre hånd. Sammen med projektlederen står du for detail-planlægningen, som selvfølgelig skal ske i henhold til Energinets planlægningskoncept. Du sikrer, at alle delprojektplaner er koordineret indbyrdes, og alle interfaces er afdækket. Vi bruger MS Project som værktøj til dette. Du bliver samtidig ansvarlig for at projektmateriale og tidsplaner til enhver tid er ajourført. Når der sker afvigelser, sikrer du, at der tages stilling til, om ændringer skal godkendes og risikovurderes, så projektlederen og projektets styregruppe altid har et solidt grundlag at træffe beslutninger på. Vi arbejder på både nationale og internationale projekter.

For den rette person kan der blive mulighed for en gruppelederfunktion for gruppen af planlæggere, der pt. tæller fire fastansatte samt 4 konsulenter.

Stærk driftsorienteret profil med en proaktiv tilgang og interesse for mennesker og udvikling
Du har flere års erfaring som anlægsprojektplanlægger og måske også som teamleder. Derudover er det afgørende at du er handlings- og samarbejdsorienteret, og kan demonstrere lederpotentiale. Ubesværet kommunikation på både dansk og engelsk i skrift og tale er et krav. Din uddannelsesmæssige og faglige baggrund kunne fx være el-ingeniør, bygningsingeniør, anlægsingeniør, maskiningeniør, eller en lignende ingeniøruddannelse. Du kan også have en håndværksmæssig baggrund, hvor du har fået erfaring med fx el-anlæg, og efterfølgende har suppleret med yderligere teknisk uddannelse.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 5. september 2021. Vi forventer at holde samtaler 13./14. september 2021 (1. samtale online) og 16. september 2021 (2. samtale fysisk). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Projektsupport, Lise Rask, på telefon 29 22 87 96. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
10. juli 2024 4
9. juli 2024 5
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5