.NET-udviklere med interesse for nyeste Azure-teknologier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

.NET-udviklere med interesse for nyeste Azure-teknologier


Er du motiveret for at blive en del af et nyt team og sammen definere rammerne for jeres arbejde? Vi søger teammedlemmer med både få og mange års erfaring inden for softwareudvikling. Vi arbejder med de nyeste Azure-teknologier og agile arbejdsmetoder og vægter, at du er nysgerrig på at nytænke og skabe intelligente it-løsninger, der understøtter styring af fremtidens elnet med ansvar for eget produktområde. Vi sætter en stor ære i et behageligt arbejdsmiljø, hvor der er tid til udvikling, og vi holder jævnligt hackathons og andre events for konstant at forbedre os. Der er også rig mulighed for sparring i dit eget team samt med de 30-35 andre dygtige .NET-udviklere fra andre teams.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet spiller en afgørende rolle, og du får derfor tilbudt et fuldt kontor-setup til en god hjemmearbejdsplads, for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Bliv en del af den grønne omstilling


Omstillingen til et 100 % grønt energisystem kræver, at vi udvikler nye løsninger i et højt tempo, samtidig med at vi sikrer et pålideligt elnet. Vi er organiseret i autonome produktteams, der arbejder efter agile metoder med et end-to-end-ansvar og et tæt samarbejde med forretningen. Vi arbejder ud fra en DevOps-tilgang, hvor teams både står for udvikling og drift af egne microservices. Vi skaber fremtidens elmarked og bevæger os i helt nye områder både teknisk og forretningsmæssigt. Derfor har vi brug for dig.

Dine ansvarsområder bliver at


  • Udvikle og vedligeholde solide og skalerbare løsninger med øje for den rette balance af funktionalitet, sikkerhed og kvalitet. Du finder det vigtigt at arbejde ud fra filosofien ”You build it – you own it”.
  • Være nysgerrig på at udforske nye teknologier og løsninger, der kan bidrage til at forbedre vores nuværende løsninger.
  • Være i stand til at koble domænet og forretningsbehovet til de løsninger du udvikler.
  • Agere sparringspartner for dine teammedlemmer og sammen med teamet etablerer bedst practice for udvikling.
  • Dele din viden, erfaring og læring med dine kollegaer ved deltagelse i Community of Practice og lignende.

Har du, hvad det kræver?


Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse. Vi søger både kandidater med få og mange års erhvervserfaring inden for softwareudvikling. Din erfaring kan være fra relevant studiejob, hvis du er nyuddannet.

Erfaring med udvikling i #C og .Net Core er en forudsætning i jobbet, og derudover kan du sikkert svare ja til en eller flere af følgende:

  • Kendskab til agil softwareudvikling
  • Erfaring med udvikling i Azure Functions, SQL eller Azure Cloud
  • Erfaring med at udvikle i en microservice-arkitektur
  • Med fordel erfaring med softwareudvikling i energisektoren

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 5. september 2021. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater – så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Agile People Leader Morten Kirk Greve 29 47 23 30. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Do you want to be part of an international company where you can unleash your personal and professional potential as an Embedded Linux Developer and contribute to simplify global grad..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Sønderborg

    About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 5
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4