Projektleder med teknisk uddannelse og erfaring med entreprisestyring/projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Ønsker du at være en del af Danmarks teknologiske fremtid? Og bl.a. være med til at sikre 5G til hele Danmark?

KM Telecom Danmark A/S vækster fortsat og søger flere kollegaer til projektstyring. Hvis du har en teknisk uddannelse samt erfaring fra entreprisestyring/projektledelse, så kan du blive en del af en succesfuld virksomhed i en af fremtidens brancher. Det er ikke vigtigt, at du allerede har branchekendskab – det vigtigste er din tekniske forståelse samt lysten til at være en del af rejsen.

Om stillingen

Du vil få en hverdag, hvor du får ansvaret for en række entrepriser/projekter over hele Danmark f.eks. opsætning af mobilantenner. Du har en hverdag på kontoret, hvor du har ansvaret for, at dine tekniske teams ude i marken kan tilgå og løse opgaverne hurtigst muligt og til kundens tilfredshed. Dette kræver ikke viden om telekommunikation, men derimod gode egenskaber som projektleder, hvor du kan planlægge, organisere, have mange bolde i luften, holde tidsplanen samt løse de uforudsete udfordringer, der naturligt kommer. Til dette får du en grundig teknisk oplæring og dygtige kollegaer, hvor du kan få faglig sparring.

Du skal trives med en udadvendt rolle, hvor du til dels har en stor berøringsflade internt i det daglige og til dels i dialogen og i mødet med kunder og leverandører. Du får bl.a. ansvaret for byggemøder, afleveringsforretning med kunden samt dialog med kunden omkring kvalitet, tillægsopgaver m.m.

Du vil få en vigtig rolle, hvor du er med til at tegne virksomheden udadtil og sikre det høje niveau af kundetilfredshed, kvalitet og effektivitet, som KM Telecom er kendt for. Du vil få kompetente kollegaer, frihed under ansvar og ikke mindst et godt socialt arbejdsmiljø, hvor man interesserer sig for hinanden.

Primære ansvarsområder:

  • Gennemførelse af projekter fra start til slut
  • Økonomisk ansvarlig for sine projekter
  • Ledelse af teknikere og telemontører
  • Styring af underleverandører
  • Direkte kundekontakt

Faglig baggrund:

  • Teknisk eller byggeteknisk uddannelse som f.eks. el-installatør, maskinmester, bygningskonstruktør, m.fl. Solid erfaring med projektledelse og evt. erfaring indenfor området kan kompensere for manglende uddannelse.
  • Minimum 3 års erfaring med entreprisestyring/projektledelse/byggeledelse
  • Stærk kommunikator i både dansk og engelsk
  • Rutineret bruger af Office-pakken

Vigtigst er dog, at du evner at sætte dig ind i kundeopgaven og leverer kvalitet og kundetilfredshed, samt at du har lyst til at indgå på en arbejdsplads, der har fokus på samarbejde, engagement, flittighed og at have det sjovt imens. Der vil være tid og fokus på at lære dig dét, der er nødvendigt for at blive en del af holdet.

Personlige egenskaber
Hos KM Telecom er der plads til den enkelte og en høj grad af frihed under ansvar. Til gengæld forventes det, at du er effektiv, proaktiv, tager ansvar og evner at få ting til at ske. Du vil have en høj grad af kundekontakt, så det er vigtigt, at du har lyst til et udadvendt job, og at du er kontaktskabende. Det er vigtigt, at du evner at kommunikere konstruktivt og holde en positiv tone overfor såvel kunder, kollegaer og medarbejdere.

Næste skridt
Hvis ovenstående lyder spændende, så send en ansøgning samt et uddybende CV. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte COO Lars Overballe på telefon 22 161 224.

Om KM Telecom
KM Telecom Danmark A/S leverer vel nok Danmarks bedste løsninger til det danske tele- og kommunikationsmarked - et spændende teknisk nicheområde, der er i konstant udvikling og forandring. Fleksibilitet, kvalitet og høj teknisk kompetence er nogle af virksomhedens dyder. Det er en virksomhed med sjæl, og her er medarbejderne i centrum. KM Telecom Danmark A/S er beliggende i Fredericia, centralt i trekantområdet. Se mere på www.km-telecom.com.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Torsdag den 26. maj 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder i Tistrup

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6862 Tistrup
    • Projektleder
    • Tistrup
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Kolding

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5