Erfaren projektleder til strategiske organisationsprojekter på SCIENCE til gavn for vores kerneopgaver – forskningen ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Er du en erfaren projektleder, der kan skabe fremdrift i projekter og resultater i samarbejdet mellem forskellige faglige målgrupper, og brænder du for at gøre en forskel? Så håber vi, du vil være vores nye kollega i et voksende projektlederteam, der arbejder med at udvikle organisationen på tværs af SCIENCE til gavn for vores kerneopgaver - forskningen og uddannelserne.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet søger en resultatorienteret og faglig stærk projektleder til at drive tværgående strategiske organisationsudviklingsprojekter, organisationsanalyser og digitaliseringsindsatser.

Du vil blive ansat i Fakultetets projekt- og digitaliseringsenhed, Sektion for digitalisering og optimering. Sektionen har to hovedopgaver, dels understøttelse af porteføljestyring og projektledelse af tværgående strategiske projekter på SCIENCE, dels at sikre en samlet koordinering og understøttelse af digital udvikling på tværs af SCIENCE og i relation til resten af KU.

Dit arbejdssted bliver på Bülowsvej 17 på Frederiksberg, hvor du vil blive en del af et dynamisk team på seks engagerede projektledere og proceskonsulenter og en sektionsleder, som du vil referere til. Vi har stort fokus på teamfællesskabet, udvikling af vores faglighed inden for projektledelse, procesfacilitering, digitalisering og procesoptimering, og vi finder det vigtigt at samarbejde og sparre med hinanden om vores opgaver i hverdagen. Vores ambition er at bidrage til at udvikle løsninger, der skal understøtte en god brugeroplevelse og en professionel organisation til gavn for SCIENCE’s forskning, uddannelser og samfundsengagement.

Ansættelsesstart er den 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt.

Om stillingen
Vi søger en erfaren projektleder, som skal være med til at drive nogle af de tværgående strategiske projekter, som løbende sættes i gang af ledelsen på SCIENCE.

Dine primære opgaver vil være som projektleder, hvor du vil arbejde sammen med kolleger med dyb faglig indsigt om projekterne, som både kan være rettet mod uddannelsesområdet, forskningsområdet eller udvikling af organisationen, herunder digitalisering. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med universitetsområdet, fx uddannelsesområdet.

Ud over at være projektleder, vil du også skulle bidrage til sektionens øvrige opgaver, som afhængigt af dine erfaringer og kompetencer kan være inden for følgende områder:

  • Udvikling af projektkulturen, herunder metodeudvikling, rådgivning, videndeling mv.
  • Konsulentydelser og rådgivning til SCIENCE’s institutter og fakultetsledelsen
  • Ledelsesbetjening, herunder udarbejdelse af sagsnotater og PPT-præsentationer
  • Evt. bidrage til arbejdet med porteføljestyring af direktionens strategiske projekter
  • Facilitere processer, fx behovsafdækning, beslutningsprocesser og udarbejde rapporter og beslutningsoplæg mv.
  • Kortlægning af arbejdsgange og identificere optimerings- og digitaliseringspotentialer
  • Facilitering og projektledelse af konkrete procesoptimerings- og digitaliseringsinitiativer
  • Online inspirationsforløb og fysiske videndelingsworkshops, bl.a. vedr. online arbejde

Vi tilbyder

  • Mulighed for at projektlede store tværgående organisationsprojekter tæt på øverste ledelse og i en stor organisation med ca. 4500 medarbejdere og godt 9500 studerende
  • Spændende og varierende opgaver, hvor du får stor indflydelse på din opgaveløsning og mulighed for at være med til at udvikle koncepter og have ansvar for at drive processer
  • En varierende arbejdsdag, hvor du både løser større faste opgaver og en række mindre ad hoc, rådgivnings- og konsulentopgaver
  • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet, en positiv teamånd og engagerede kolleger, som hjælper hinanden og udvikler og løser sektionens opgaver i fællesskab
  • Mulighed for at deltage i forskellige faglige netværk på tværs af hele Københavns Universitet
  • Mulighed for at udvikle dig i din opgaveløsning gennem faglig sparring i hverdagen og løbende kompetenceudvikling og deltagelse i relevante konferencer
  • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet

Din profil
Vi søger en erfaren projektleder med en relevant akademisk uddannelse og styr på sin projektlederværktøjskasse, som kan skabe fremdrift og resultater, og som har en god forretningsforståelse og tværorganisatorisk tankegang og trives i en stor og kompleks organisation.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med universitetsområdet og fx projektledelse af organisatoriske projekter.

Dine arbejdsmetoder er på den ene side at kunne facilitere processer, lave workshops og skabe konstruktivt samarbejde mellem forskellige mennesker. Du er samtidig struktureret af natur og god til at skabe overblik gennem præcise og velskrevne ledelsesdokumenter og visuelle PPTs. Du er ikke bange for lange beslutningsprocesser, men motiveres af at forsøge at skabe fremdrift gennem agile metoder og din evne til at understøtte ledelsen og samarbejde med dine interessenter i projekterne.

Selvom du vil skulle arbejde selvstændigt med egne opgaver, så søger vi også en kollega, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø præget af en teambaseret og samarbejdende kultur og en varierende hverdag, hvor du både løser faste opgaver og ad hoc-opgaver. Vores arbejdssprog er primært dansk, men der er en forventning om, at du også kan arbejde på engelsk.

Løn og ansættelsesforhold
Du vil blive ansat som specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer inkl. betalt frokostpause.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest torsdag den 25. august 2022.

Vi vil løbende indkalde til første runde samtaler i august. Anden runde samtaler vil finde sted i uge 34 og 35.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sektionsleder Tina Skriver Didriksen på tlf. 93 50 99 25.

Om SCIENCE
SCIENCE bidrager til løsning af de store udfordringer, som Danmark står overfor i en verden under hastig forandring med øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er et fakultet med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 12 institutter og i Fakultets­sekretariatet samt 9.500 studerende fordelt på 21 bachelor­uddannelser og 33 kandidat­uddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg C
  • Torsdag den 25. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>Are you looking to bring your expertise and enthusiasm into play in a global, high performing engineering team delivering a range of innovative projects? Do you want to push the boundaries..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0