Online Campaign Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Online Campaign Manager


Kan du godt li’, når alt bare spiller på et website? Det kan vi. Lige nu har vi brug for en kollega til at sørge for, at Lomax.dk altid er opdateret med de nyeste kampagner, banners, landingpages m.v.
Om stillingen

Du kommer til at indgå i et ambitiøst team i Onlineafdelingen, der alle arbejder på at vedligeholde og udvikle Lomax.dk. Du får derfor rig mulighed for at sparre og dele viden med andre specialister.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

  • Planlægge, koordinere og eksekvere online kampagneaktiviteter på vores hjemmeside i samarbejde med Site Management teamet
  • Øge onlineomsætningen gennem personalisering og optimering af den digitale kunderejse. Du kommer til at tænke kampagnen igennem fra start til slut
  • Sætte content op i Sitecore, f.eks. kampagnesider og banners
  • Håndtere den daglige drift af Lomax.dk – både de daglige rutineopgaver, vedligeholdelse af hjemmesiden samt eksekvering af forbedringer
  • Optimere og vedligeholde mærkesider
  • Engagere og aktivere nye samt nuværende kunder gennem anderledes kampagner, f.eks. ved brug af gamification værktøjer som LeadFamly.

Hvem er du?

Da Lomax’ målsætning er at give vores kunder en personaliseret oplevelse på baggrund af adfærd, er det vigtigt, du har interesse i at være med på denne rejse. Du har minimum 2 års erfaring med e-commerce, gerne fra en lignende rolle og har desuden en relevant uddannelse ift. arbejdsområdet.

  • Du kommer fra en lignende stilling og har erfaring med e-commerce
  • Du har en kommerciel profil og har en god forståelse for, hvordan man skaber onlinesalg
  • Du har stærkt kendskab til CMS og med fordel Sitecore

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er systematisk, struktureret og ansvarsbevidst. Du trives med selvstændigt at løse dine opgaver uden at miste overblikket eller øje for detaljen. Du forstår at strukturere din tid og overholder altid deadline. Du tager ansvar for opgaverne og sørger for at afslutte løse ender
  • Du er velovervejet, logisk og god til at lytte. Du vægter samarbejde højt – ikke blot samarbejdet til din egen afdeling. Du sørger også for at skabe en god relation til de øvrige afdelinger i virksomheden
  • Du er nysgerrig og en beslutsom selvstarter. Du trives med klare målsætninger, og det er vigtigt for dig, at du når dine mål. Desuden venter du ikke på, at opgaverne lander på dit bord, men går selv i gang med nye opgaver.

Vi tilbyder

Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte CEO, Kenneth Borup på telefon 25 78 94 98 eller HR-ansvarlig, Anders Bendorff på telefon 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 30.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på eller følge os på og


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederikssund

Lignende jobs

  • AP Automation Engineering Lead

    Are you passionate about automation and ready to mentor a team of automation engineers? Do you thrive in a dynamic environment where you can make a significant impact? Do you want to open new horiz..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Validation Specialist

    Are you experienced in validation of Finished Product processes within the pharmaceutical industry and ready to lean processes and set global strategic direction? Do you thrive on collaborating in .
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Koordinerende dataspecialist – Sæt dit præg på fre...

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Projektleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Ramp-up Partner

    Would you like to become a part of a newly established unit in a fast-growing environment? Are you passionate about driving change, expanding your network, and shaping the future of manufacturing?.
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1