Head of E-commerce

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Head of E-commerce


Vil du være med til at skabe yderligere online succes for Danmarks førende BtB-leverandør?

Om stillingen

Har du lysten og evnen til at blive en vigtig drivkraft i en af Danmarks største og bedst performende online virksomheder? Vi søger en ambitiøs Head of E-commerce til at lede vores onlineafdeling og være med til at gøre www.Lomax.dk endnu bedre, så vi altid er vores kunders fortrukne one-stop-shop. Det bliver dit ansvar at drive vores onlineforretning til yderligere succes, både i Danmark og på sigt også i de andre nordiske lande.

Du bliver en del af vores ledergruppe, som refererer til vores administrerende direktør. Din primære opgave bliver at lede vores onlineafdeling, som arbejder med alt fra kunderejsen, optimering af brugervenlighed på sitet, projektledelse, kampagnestyring, SEO, betalt annoncering, sociale medier og webudvikling. Afdelingen tæller ca. 20 medarbejdere, heraf teamledere for den kommercielle del og en online udviklingschef.

Du vil være ansvarlig for at:

  • Opnå digitale salgsmål og KPI’er både på daglig basis og på længere sigt
  • Prioritere og implementere digitale løsninger og tiltag, der kan sikre vækst og konkurrencestyrke
  • Sikre effektive processer og et positivt samarbejde med organisationens øvrige afdelinger
  • Sørge for vellykket launch af website i Sverige (til at starte med…)
  • Analysere og rapportere om aktiviteter på digitale kanaler
  • Øge relevansen af vores kommunikation til vores kunder ved brug af data
  • Udvikle og motivere dine medarbejdere.

Hvem er du?

Du kommer fra en lignende stilling med mindst 3-5 års erfaring indenfor e-handel på ledelsesniveau, og du har en stor hands-on erfaring med e-commerce. Du har derfor en stærk kommerciel profil med teknisk indsigt, og formår at strukturere og få sat gang i processerne.

Vi forventer desuden, at du med fordel har:

  • Erfaring med valg og implementering af e-commerce systemer. Vi har mange systemer, der taler sammen, og det er vigtigt at du har en god forståelse for disse
  • Erfaring med lancering og drift af e-commerce i et internationalt/nordisk setup
  • Gode resultater med i rygsækken og er en erfaren e-købmand
  • Hands-on erfaring med e-handel og online markedsføring samt udvikling af digitale løsninger som tilgodeser kundernes behov
  • God forståelse for tal, og at du er analytisk og struktureret
  • Godt humør – og arbejder fokuseret også under tids– og arbejdspres
  • Lyst til at tage fat – i Lomax har vi et højt tempo!

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er en fremsynet, handlekraftig og beslutsom selvstarter. Du trives med klare målsætninger, da vi har ambitiøse målsætninger. Det er vigtigt for dig, at du når dine mål, har et højt præstationsniveau og er handlekraftig selv i pressede situationer, da du vil møde udfordringer.
  • Du er ihærdig, håndfast og mobil. Du gør dig umage med dine opgaver og bliver ved, indtil de er løst. Du forstår at skifte retning og være omstillingsparat i Lomax’ dynamiske organisation.
  • Du er indflydelsesrig, influerende og har gode udadvendte kommunikative evner. Du kommer til at arbejde tæt sammen med forskellige afdelinger. Selvom du er uenig, lytter du til andres meninger, er opsøgende, overbevisende og god til at facilitere samarbejde på tværs af organisatoriske enheder.

Vi tilbyder

Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte CEO, Kenneth Borup på telefon 25 78 94 98 eller HR-ansvarlig, Anders Bendorff på telefon 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 30.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv.

Vi er i dag mere end 150 medarbejdere og har i mange år haft høj vækst. Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på www.Lomax.dk eller følge os på https://www.facebook.com/Lomaxdk/ og https://www.linkedin.com/company/Lomax-as/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederikssund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2