Udbudskonsulent til ambitiøst fynsk indkøbsfællesskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gislev

Nyuddannet eller i job? Start eller boost din karriere hos os.
Fællesindkøb Fyn er et strategisk indkøbssamarbejde med deltagelse af Faaborg-Midtfyn, Kerte­minde, Langeland, Nordfyns og Nyborg kommuner. De 5 kommuner repræsenterer samlet knap 150.000 indbyg­gere samt et årligt indkøbsvolumen af varer og tjenesteydelser på ca. 1 mia. kr.

Fællesindkøb Fyns hovedopgave er at gennemføre fælles udbud for kommunerne. Udbuddene omfatter anskaffelser inden for en lang række forskellige kategorier. Du kan få et indtryk af dette ved et kig på vores udbuds­plan på indkobfyn.dk.
Ud over at sikre, at lovgivningen om offentlige indkøb overholdes, har vores arbejde til formål at tilveje­brin­ge fordelagtige kontrakter med kommunernes leverandører. Herigennem yder vi bl.a. vores bidrag til, at der skabes økonomiske midler til de mange opgaver, kommunerne er sat til at løse.
Til dette vigtige formål søger vi en ny kollega til vores udbudsteam.

Om jobbet, dig og os
Som udbudskonsulent vil dine opgaver spænde vidt, fra selvstændig gennemførelse af udbud og tilbuds­indhentninger samt opfølgning på leverandørkontrakter til support og rådgivning. Der vil også ligge en del analysearbejde i jobbet.
Da vi gør en dyd ud af at være åbne for dialog med såvel interne som eksterne interessent­er, skal du have lysten og evnen til at kommunikere bredt på et fordomsfrit grundlag, skriftligt som mundtligt.
Hertil er det naturligvis afgørende, at du har oprigtig interesse for arbejdet med udbud og offent­lige indkøb. Har du erfaring med området, kan det være et plus, men det er på ingen måde et krav.

Det er derimod vigtigt, at du mestrer både at udføre opgaver på egen hånd og indtage en bidragende rolle i samarbej­det med andre. Måske du har erfaring med projektarbejde.
Hvis det er dig, der bliver vores nye kollega, vil du opleve et ambitiøst, men uformelt arbejdsmiljø båret af stærke værdier og gunstige betingelser for faglig og personlig udvikling. Du vil få gode muligheder for selv at præge job og dagligdag.
Vores dagligdag på kontoret er præget af godt humør og smil på læben - et aktiv vi ser frem til, du vil være med til at understøtte.
Du kan få mere at vide om os på indkobfyn.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge med mulighed for fleksibel arbejdstid. Tiltrædelse: 1. november 2019 eller efter aftale. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhand­lings­berettigede organisation.
Arbejdspladsen er placeret i Gislev.

Vi glæder os til at høre fra dig
Hvis du synes ovenstående lige er dig, men er nysgerrig på at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til udbuds- og indkøbschef Jeanet Vandling på telefon 7253 1191 eller jurist Line Bergstrøm Norman Andersen på telefon 7253 1197.
Har dette givet dig lysten til at starte eller booste din karriere hos os, håber vi at modtage en motiveret ansøgning fra dig senest 8. september 2019. Ansættelsessamtaler forventes gennemført uge 38 og 39.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Gislev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Gislev
  • Søndag den 08. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Gislev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Gislev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Gislev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1