Driv VVS projekter efter alle kunstens regler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Motiveres du ved at have indflydelse på, hvordan projektet udarbejdes? Og kan du samtidig nikke genkendende til, at du brænder for VVS-området, men savner ansvar og mandat til at træffe beslutninger?

Så grib muligheden hos John Jensen VVS og bliv projektlederen, som tager ansvar på egne projekter i en størrelsesorden af 1-20 mio. kr. eller derover. Du vil udvikle dig i lige så høj grad, som virksomheden har udviklet sig selv de sidste mange år.

Lyder ovenstående spændende? Så læs med nedenfor, hvor vi har skitseret, hvordan vi forestiller os, at det næste år af din karriere kommer til at se ud.

Du er en succes de første 12 måneder hos John Jensen VVS, når du:

  • Tager det faglige ansvar på 1-3 entrepriser i størrelsesordenen 1-20 millioner kr.
  • Med dit naturlige købmandskab etablerer en tillidsfuld relation til både dine kolleger, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Det gør du bl.a. ved at være en synlig leder i projektteamet, hvor du med din åbenlyse begejstring for faget, motiverer og inspirerer kolleger og medarbejdere.
  • Altid er forberedt, proaktiv og løsningsorienteret på projekterne, da det skaber glade og tilfredse kunder og medarbejdere. Kunder, der viser dig stor tillid som sparringspartner fra start til slut i processen.
  • Bidrager med din know-how som projektleder og udvikler og optimerer de interne systemer og strukturer i organisationen. Brænder du f.eks. specielt for det digitale byggeri og drømmer i 3D om natten, så er der rig mulighed for at du kan være med til at udbygge brugen heraf i John Jensen VVS fra dag ét.
  • Ser muligheder frem for begrænsninger, hvis en byggesag bliver udfordrende. Du vil hellere have tilfredse og glade kunder frem for konflikter, der trækker i langdrag.

Hos John Jensen VVS vægter man åbenhed, ærlighed og proaktivitet højt. Det gælder både på de interne og eksterne linjer. Du vil derfor også mærke, at mantraet ”Vi er her ikke for sjov, men det skal være sjovt at være her” skinner igennem i din dagligdag hos John Jensen VVS.

Virksomheden har desuden altid været bevidst om, at hvis mantraet skal udleves til fulde, så skal alle have indflydelse på forretningen. Du har derfor også mulighed for at:

  • Bidrage til optimering af proceduren omkring håndtering af entreprisesager, hvor du og dine kolleger samles til vidensdeling med fokus på best practice og nye tiltag.
  • Komme med dine faglige inputs til udviklingen af efteruddannelse.
  • Blive en del af de udvalg, der findes på tværs af organisationen. Hvis du motiveres af et specifikt område, så er muligheden også at starte et nyt udvalg op.

John Jensen VVS er kendetegnet på en virksomhed i vækst, der har opnået imponerende resultater de sidste mange år. Heriblandt bør nævnes tre Gazellekåringer, en stigning i medarbejderstab og omsætning, der i 2000 lød på 11 mand og en omsætning på 7 mio. I 2019 beskæftiger firmaet 175 mand og målet for omsætningen er på over 225 mio.

Vil du være med til at videreudvikle John Jensen VVS og få et team af stærke VVS-kolleger?

Så giv rekrutteringskonsulent Sarah Bykær et kald på +45 7879 6615 for at høre meget mere om karrieremuligheden. Kan du allerede nu se en klar udviklingsvej i ovenstående, så tøv ikke med at sende dit CV og en kort ansøgning, hvori du beskriver, hvilke resultater du indtil nu har skabt i din karriere. Resultater, der gør dig i stand til at udvikle dig i rollen som en kompetent projektleder hos John Jensen VVS.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hedehusene
  • Fredag den 13. september 2019

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2