Leverancekoordinatorer med teknisk indsigt til Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du arbejde for et digitalt København? Så kom med på holdet på en af Danmarks største it-arbejdspladser.

Koncern IT leverer it-infrastruktur og it-løsninger til Københavns Kommunes syv vidt forskellige forvaltninger med 31.000 aktive it-brugere, 1200 systemer og 2400 servere. Det giver en kompleksitet og volumen, som du ikke finder mange andre steder. Til at jonglere vores mange forskellige typer af leverancer søger vi 1-2 leverancekoordinatorer, der kan finde den gode løsning i et samarbejde mellem it og forretning.

Om stillingen
I samarbejdet mellem Koncern IT og forvaltningerne er det forvaltningernes digitaliseringskontorer, der har ekspertisen i, hvordan forretningens behov bedst understøttes digitalt. I Koncern IT bidrager vi til digitaliseringen med tekniske eksperter, som har indsigt i gode it-løsninger, stabil drift og it-sikkerhed. Leverancekoordinatoren er et centralt omdrejningspunkt ift. at koordinere mellem de tekniske eksperter på tværs af kontorer og projektlede Koncern IT’s leverancer. Samtidig sikrer leverancekoordinatoren, at Koncern IT’s tekniske leverancer har sammenhæng til forvaltningens samlede projekt, som ofte også indebærer et samarbejde med leverandører.

Dine opgaver
Som leverancekoordinator samarbejder du med tekniske eksperter på tværs af hele Koncern IT, med leverandører og ikke mindst med projektledere i forvaltningerne. Samtidig indgår du i et stærkt samarbejde med kontorets forvaltningskonsulenter, som fungerer som brobyggere mellem forvaltningerne og Koncern IT, og som bærer forvaltningernes digitaliseringsprojekter ind i Koncern IT og opstarter dem i samarbejde med leverancekoordinatorerne. Det bliver din opgave at hjælpe forvaltningen sikkert igennem og styre processen, når nye it-løsninger skal implementeres. Det betyder, at du skal styre forskellige leveranceforløb, hvor du har til opgave at

  • sætte holdet fra Koncern IT med de rigtige kompetencer og sikre forankring i Koncern IT’s ledelse
  • afdække alle leverancebehovene i implementeringen og udarbejde leverancebeskrivelser, løsningsdesign og tilbud
  • styre de samlede leverancer sikkert i land frem mod deadline
  • være Single-Point-Of-Contact i dialogen med forvaltningen
  • sikre kontinuitet og sammenhæng i Koncern IT’s rådgivning og tekniske leverancer
  • sparre med og udfordre dine kolleger i Koncern IT’s drifts- og udviklingsafdelinger og koordinere deres arbejde

Om dig
Vi søger 1-2 kolleger, der er systematiske og har en god forståelse for, hvordan man omsætter behov til løsningsdesign og videre til praksis. Du skal være god til at kommunikere, og du kan selvstændigt styre dine opgaver i mål. Det er vigtigt, at du aktivt sikrer fremdrift på dine opgaver og forstår, at en mail alene sjældent får opgaven i mål.

Du skal have en relevant uddannelse, og vi ser gerne, at du har et grundlæggende kendskab til systemudvikling, systemdesign og/eller it-projektledelse. Det vil være en fordel, hvis du har nogle års erfaring som teknisk projektleder, systemejer, service delivery manager eller lignende.

Derudover forestiller vi os, at du er

  • i stand til at arbejde selvstændigt og fokuseret
  • effektiv, handlekraftig og analytisk stærk
  • interesseret i at arbejde i en politisk styret organisation
  • diplomatisk og god til at skabe samarbejde på tværs af en stor organisation
  • aktivt selvkørende og har en proaktiv tilgang til opgaverne
  • god til at se den rigtige vej gennem komplekse it-problemstillinger
  • struktureret og velorganiseret

Hvad tilbyder Koncern IT?
Koncern IT tilbyder et spændende job med store faglige udfordringer og med rig mulighed for at påvirke opgaveløsningen. Du får mulighed for stor personlig og faglig udvikling i en inspirerende og ambitiøs virksomhed.

Om kontoret
Du bliver en del af kontoret Forvaltningsrelationer, som har en central rolle i Koncern IT. Kontoret er den naturlige forankring for en række professionaliseringsindsatser, og vi har berøring med de fleste store projekter i organisationen. Samtidig er vi koordinerende og udførende for en lang række konkrete udviklingsopgaver, som Koncern IT leverer til vores syv meget forskellige forvaltninger. Det er et relativt ungt og meget ambitiøst kontor, der kontinuerligt sætter dagsordenen og lykkes med vores målsætninger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en 37 timers stilling pr. uge. Den ønskes besat hurtigst muligt. Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Karen Rahbek på 2330 7757 eller koordinator Jens Ribe på 2927 1717.

Søg via nedenstående link senest søndag den 8. september 2019

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på koncernit.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Søndag den 08. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1