Vil du være med til at sikre trivslen for børn fra familier med et overforbrug af alkohol og rusmidler? Kan du med ge...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Dit Rum – et fagligt stærkt tilbud under Socialstyrelsen – søger ny daglig projektleder med gejst og gå-på-mod. Du får ansvaret for et tværfagligt hus med 11 skønne medarbejdere og projektets videre udvikling i samarbejde med partnerskabet omkring Dit Rum.
Har du erfaring med projektledelse fx fra NGO-verdenen, kommuner eller region – og samtidig en stærk børnefaglig profil? Og gerne med en baggrund som sundhedsplejerske, socialrådgiver, jordemoder, pædagog etc.

Så er du måske den nye leder af Dit Rum.

Dit Rum er et specialiseret, gratis og ret unikt behandlingstilbud til mindre børn (0–15 år), der lever i familier med for meget alkohol og medicin, stoffer eller hash. I Dit Rum styrker vi børnene i egen udvikling og trivsel med dokumenteret effekt.

Vi har en overvægt af de allermindste børn, og arbejder tæt sammen i et partnerskab med fire kommuner, KABS og Region Hovedstadens Familieambulatorium – og med et særligt målrettet og også fremadrettet fokus på at rekruttere på småbørnsområdet. Du kommer til at arbejde i et krydsfelt mellem kommune og region, særligt sundhedsplejen og fødselsområdet. Dit Rum hører under Socialstyrelsen pulje Pulje: Behandlingstilbud til børn og unge fra familier med stof- eller alkoholmisbrug — Socialstyrelsen - Viden til gavn, projektejes af Glostrup Kommune og finansieres af midler afsat på Finansloven.

Vores tilgang

I Dit Rum arbejder vi gruppebaseret og sammensætter forløb med individuelle samtaler, familiesamtaler og netværkssamtaler. Vi arbejder mentaliseringsbaseret og italesætter forbruget/misbruget i øjenhøjde med børnene og gennem leg og aktiviteter. Vi har børnene i centrum, men inddrager altid forældrene og netværket omkring, sådan at et forløb i Dit Rum ikke står alene. Vi bygger bro til relevante personer i barnets hverdag fx sundhedsplejen.

Samtidig vægter vi højt at være et tilbud, der rummer hele familien og møder alle med stor empati og varme – og husker, at det skal være sjovt for børnene at komme i Dit Rum. Læs mere om vores grupper og forløb på www.ditrum.nu

Ydermere har Dit Rum til huse i Glostrup, hvor vi bor i en gammel, renoveret lægebolig med skøn have, bålhus og masser af plads til leg ude og inde. Vi har derfor attraktive rammer om vores tilbud.

Dine opgaver og ansvarsområder:

· Drifte, lede og videreudvikle projektet med afsæt i puljens opdrag og partnerskabets visioner for området

· Ansvar for at udvikle og forme Dit Rums indsatser og samarbejder i en ny ansøgning til en fuldt finansieret projektperiode (2024-2027) sammen med styregruppen i partnerskabet

· Økonomistyring

· Daglig personaleledelse inkl. faglig sparring, datainformeret praksis og understøttelse af tværfaglig personalegruppe af psykologer, familiekonsulenter med sundhedsplejerskebaggrund, en kommunikations- og projektkonsulent og en administrativ excel-haj

· Bidrage til rettidig afrapportering, løbende monitorering og dokumentation samt systematisk erfarings- og vidensopsamling fra projektet. Fx medvirke til udarbejdelse af effektmålinger og resultatmålinger, årsrapporter til Socialstyrelsen.

- Bidrage til daglig drift af huset og praktiske opgaver

Stillingen er på 30-32 timer og understøttes med timer både ledelsesmæssigt og i forhold til økonomistyring, dataindsamling, kommunikation og husets drift.

Faglige profil og erfaring.
Vi ønsker, at du har…

· velfunderet børnefaglig viden og erfaring med særligt fokus på det sociale område og med børn og familier i udsatte positioner

· stærke projektleder-kompetencer, og at du har arbejdet med udvikling, implementering og forankring af projekter og/eller indsatser

· erfaring med at arbejde i partnerskaber og tværfaglige samarbejder

· stærke analytiske kompetencer

· solide eksekutivfunktioner

· erfaring med den kommunale organisering og arbejdsgange

· (lang) erfaring med ledelse er et plus, men ikke et must, da du vil blive understøttet i den funktion.

Vi lægger vægt på, at du

· er nysgerrig og fordomsfri over for familier i målgruppen. Alle er velkomne i Dit Rum – også ham eller hende, der har et misbrug

· tror på, at inkluderende fællesskaber for børn og deres familier er af afgørende betydning, når misbrug i familien (ofte) er et livsvilkår

· har en åben og undersøgende tilgang til hele personalegruppen og vægter det tværfaglige fællesskab højt

Dit Rum er finansieret af midler på Finansloven, og sigtet er, at Dit Rum fortsætter i den kommende projektperiode. Stillingen er derfor foreløbig til 31.12.2023 med særdeles gode muligheder for forlængelse.

Løn - og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår aftales med den forhandlingsberettigede organisation og efter principperne i Ny Løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Stillingen er på 30-32 timer ugentligt med tiltrædelse senest 1. september.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at henvende dig til konstitueret leder, leder af sundhedsplejen, psykologer og logopæd’er i Glostrup kommune: Marika Jensen tlf. 29405899.

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være os i hænde senest 7. juni 2022. Vi afholder første runde ansættelsessamtaler den 14. juni og anden runde den 17. juni

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Glostrup

    Projektleder med salgserfaring, søges til Colas (Glostrup) Vil du tage vores kunder med på rejsen gennem alle projektets faser - fra salg og planlægning, til gennemførelse og aflevering af proj..
    • Projektleder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you want to drive strategic market intelligence and act as a market strategy business partner? Do you have a commercial mindset and experience with market research and data analysis? If yes, the..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    . Are you ready to take the lead on the digital agenda and transform how research is done? Do you have a passion for leveraging digital technologies to generate new biological insights and optimize..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 10
1. juli 2024 10
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 11
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9
2. juni 2024 8