Projektleder til vores Telecom afdeling i Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Interesserer du dig for projektledelse inden for telecom? Og vil du arbejde med indendørsløsninger og design af disse? Så bliv en del af vores telecom afdeling.

Vi søger en projektleder til vores Telecom team primært med arbejdsområde på Sjælland. Projektlederen får ansvaret for at videreudvikle samarbejdet med en række eksisterende kunder samt at opsøge nye potentielle kunder.

Vi er en innovativ og dynamisk virksomhed med en flad struktur, der åbner dørene for, at du kan prøve kræfter med selvstændige udfordringer. Du bliver inviteret inden for i et landsdækkende tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger, hvor vi tilbyder en grundig introduktion og overdragelse.

Din afdeling

Telecom afdelingen er i vækst og har spillet en stor rolle i branchen, siden den blev etableret i 1996. I dag består afdelingen af 43 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Danmark, blandt andet i Greve. I samarbejde med teleudbyderne udvider og opgraderer vi deres landsdækkende net, herunder også indendørsløsninger. Du bliver en del af et team med 13 dedikerede kollegaer, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet.

Din arbejdsdag

Som projektleder forstår du at kommunikere effektivt, lytte til kundens behov og skabe en tæt dialog, så du efterfølgende kan designe den rigtige løsning. Herefter sikrer du kundens vedvarende tilfredshed via optimal projektledelse og opfølgning. Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet at:

  • Være en kompetent sparringspartner for kunder og montører, så du sikrer deres udvikling.
  • Lede og koordinere opgaver og projekter optimalt.
  • Sikre effektiv drift og planlægning.
  • Sikre handling og uddelegere opgaver.

Dine faglige kompetencer

Vi søger en projektleder, der har stor erfaring med at arbejde i den danske telebranche, for eksempel fra et job hos en entreprenør, operatør eller udstyrsleverandør. Du skal have en solid viden om branchen, som du kan trække på samt lysten og evnerne til at arbejde med indendørsløsninger (DAS) direkte målrettet kunderne. Vi ønsker desuden, at du har erfaring med:

  • Koordinering og eksekvering af projekter og sammensætning af det rette team.
  • At agere som proaktiv sparringspartner for kunder.
  • Kalkulation, administration og økonomistyring.
  • Radioteknik og kommercielt arbejde.

Dine personlige egenskaber

Du er naturligt udadvendt og har både lysten og evnerne til at opbygge gode relationer og pleje en stor kontaktflade, internt såvel som eksternt. Du er god til at stille målrettede spørgsmål, forstå kunder og kollegers behov samt udvikle designløsninger, der skaber værdi for kunden. Du arbejder måske allerede som projektleder, eller også er det et naturligt karriereskrift for dig. I dit møde med kunderne er du nysgerrig og løsningsorienteret.

Virksomheden

Intego A/S er en landsdækkende teknisk servicepartner med cirka 950 medarbejdere. Vi leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv inden for el-teknik, mekanik, automation og en række specialområder, herunder Telecom. Læs mere på www.intego.dk.

Spørgsmål

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for CBRE Intego, kan du kontakte afdelingschef Peter Guldborg på 27784987 eller sende en ansøgning via "søg stillingen"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Greve
  • Mandag den 07. november 2022

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER til Entreprenørfimaet SEJER PEDERSEN ...

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Greve over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1