Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Vil du arbejde i en miljøvirksomhed som Projektleder med fingeren pulsen og hjertet på rette sted?

D

Dansk Retursystem er en moderne miljøvirksomhed med et hjerte til forskel. Det kommer til udtryk, når vi sørger for, at alle flasker og dåser bliver genanvendt – og gør det ’Det Hele Værd’ at aflevere sin pant. Som ny kollega og med reference til vores Markedsdirektør bliver du projektleder for en af vores største investeringer i de kommende år. Som programleder vil du være ansvarlig for en tværfaglig projektorganisation, som skal stå for udrulningen af et landsdækkende netværk af pantstationer i hele Danmark. Dit arbejdssted kan være i Hedehusene eller Hedensted afhængig af din nuværende bopæl.

Om jobbet

Som Projektleder er dit hovedansvar og fokusområde at modne udrulningen af pantstationer i hele landet, hvor du vil få ansvaret for et projektteam bestående af både eksterne og interne ressourcer. Du skal derfor være inspirator og daglig leder af projektteamet, således de i samarbejde med dig kan være opsøgende og proaktiv i forhold til afdækning af alle områder fra planlægning af lokationer, udvikling og tilpasning af tekniske løsninger, sikre IT og infrastruktur, overlevering til daglig drift samt samarbejde med Kommunikation og Marketing om en GTM-plan for hver enkelt lancering.

Du skal kunne se dig selv i:

· Styring og ledelse af projektet herunder delprojekter
· Overholdelse af projektbudgettet og tidsplanen
· Rapportering til styregruppen og direktionen
· Udfærdige business cases
· Kvalitetssikring af de opgaver som udføres af projektteamet

Dine primære samarbejdspartnere vil være kolleger på tværs af organisationen samt eksterne partnere.

Vi forestiller os, at

D

u har gode samarbejdsevner, og en solid erfaring med projektledelse af udviklingsprojekter på tværs af forretningen med et større antal projektdeltagere og delprojektledere. Din værktøjskasse rummer et solidt kendskab til at arbejde som projektleder. Dine IT- redskaber er på højt niveau samt du behersker engelsk og dDansk.

Har en teknisk merkantil uddannelse eller lignede og er certificeret projektleder.

Hvem er vi?

DDansk Retursystems primære opgave er indsamling af engangsflasker og dåser med pant fra alle forbrugere og sørge for materialerne bliver genanvendt på den mest miljømæssige forsvarlige måde. Takket være forbrugerne afleveres ni ud af ti flasker og dåser, og der er både accept og opbakning blandt forbrugerne til, at indsatsen og retursystemet er ’Det Hele Værd’.

Det kan du forvente af os:

Et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er sjov i hverdagen og masser af god energi
En arbejdsplads med plads til en kreativ tankegang og nye idéer
En arbejdsplads med høj produktivitet og klare mål

Ansøgningsfrist:

20. oktober 2020. Vi holder samtaler løbende, og den rette kandidat skal kunne tiltræde hurtigst muligt, dog senest 1. december 2020.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg stilling” herunder. Din ansøgning behandles fortroligt, og du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedsdirektør Marlene Holmgaard Fris via mail

[email protected]

Om DDansk Retursystem

DDansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det dDanske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer dDanskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 450 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på

www.dDanskretursystem.dk

DDansk Retursystem A/S

Baldersbuen 1

2640 Hedehusene


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hedehusene
  • Tirsdag den 20. oktober 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Senior Project Planner/Project Controls Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Product Owner Collaboration & Productivity

    Are you motivated by making collaboration easy and enhancing productivity and creativity by using digital tools for all Novo Nordisk employees and external stakeholders? If so, we have an exciting .
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2