QEHS Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

NB! GRUNDET USIKKERHED PGA. CORONA-KRISEN ER REKRUTTERINGSPROCESSEN SAT PÅ HOLD. UPLOAD GERNE DIT CV/DIN ANSØGNING, MEN FORVENT FØRST AT HØRE FRA OS, NÅR DER ER MERE AFKLARING OMKRING SITUATIONEN.


For Knauf A/S i Hobro søger vi en erfaren QEHS Manager, som kan fastholde og videreudvikle virksomhedens høje niveau inden for sikkerhed, miljø og kvalitet.

Virksomheden
Knauf A/S leverer totalløsninger til den danske byggebranche. Produktporteføljen dækker over 75 % af komponenterne til et byggeri - fra gipsplader, stålskelletter, etagedæk og facadekonstruktioner til spartelprodukter, gulvmasser og akustiklofter. Knauf har i alle processer fokus på totaløkonomien og ønsker at skabe værdi for alle byggebranchens parter.

Knauf A/S er en del af den internationale Knauf-gruppe, som er en af verdens største producenter af byggematerialer med mere end 30.000 ansatte og produktionsfaciliteter og salgsorganisationer i over 86 lande. Knauf A/S har domicil i Hobro, hvor virksomhedens godt 200 ansatte indgår i en uformel kultur med højt til loftet og masser af muligheder for at præge udviklingen. For yderligere information se www.knauf.dk


Reference og relationer
Stillingen refererer til virksomhedens fabrikschef og er en del af fabriksledelsen. Der er en dotted line til den ansvarlige for sustainability og compliance for region Nordeuropa, som Knauf A/S er en del af, og samarbejde med QEHS managers fra de andre fabrikker i regionen.

I dagligdagen vil der være tæt dialog og samarbejde med lederkolleger, arbejdsmiljørepræsentanter, værkførere og med dine kolleger i det hele taget. Ekstern kontakt bl.a. til kommunale instanser, relevante styrelser og auditeringsorganer.

Stillingen
Du får det overordnede ansvar for sikkerhed, arbejdsmiljø, eksternt miljø og kvalitet på virksomheden i Hobro. Fokus ligger især EHS-områderne, mens kvalitetsansvaret er knyttet til gennemførelse af certificeringer og håndtering af ledelsessystemet. Du får en nøgleposition i en organisation, hvor sikkerhed, miljø og kvalitet har højeste prioritet. Du bliver drivkraften bag den fortsatte positive udvikling af en kultur, hvor sikring af det højest mulige QEHS-niveau er et kollektivt ansvar, som nås via dialog, feedback og proaktiv adfærd fremfor krav og kontrol.

Udover den overordnede opgave med denne spændende kulturrejse er dine konkrete ansvarsområder bl.a.:

· Udarbejdelse af miljøredegørelse samt intern og ekstern rapportering for området
· Ansvar for relevante ledelsessystemer; herunder løbende udvikling, opdatering og indrapportering
· Gennemførelse af audits (ISO 9001/14001, OHSAS 18001)
· Dagligt ansvar for monitorering og opretholdelse af sikkerhedsniveau og tæt kontakt med væsentlige interne stakeholders
· Løbende fokus på KPIer knyttet til ansvarsområdet
· Intern kommunikation og motivation relateret til ansvarsområdet
· Initiere og lede møder i bl.a. arbejdsmiljøudvalg og "Q-komité" (ledelsesorgan).
· Udarbejdelse af miljøvaredeklarationer, FMEA analyser mv.
· Deltage i udarbejdelse og implementering af SOP’er.

Succeskriterier
For at få succes i stillingen skal du kunne understøtte videreudviklingen af en kultur, hvor sikkerhed og arbejdsmiljø har en naturlig højeste prioritet, og du skal kunne udvikle og implementere procedurer og processer, der understøtter en ansvarlig og proaktiv sikkerhedsadfærd blandt medarbejderne som helhed. Samtidig vil du blive målt på en række konkrete KPIer bl.a. knyttet til sikkerhed og arbejdsmiljø samt mere faktuelle områder.

Faglige kvalifikationer og erfaringer
Du har minimum nogle års erfaring fra en lignende rolle i en produktionsvirksomhed, og heraf følgende indsigt i gældende lovgivning og regulativer. Du har solidt kendskab til ledelsessystemer og certificeringer for området, erfaring med gennemførelse af audits og er vant til den løbende myndighedskontakt. Du inddrager naturligt relevante IT-værktøjer i din opgaveløsning, og har du erfaring med Lean eller andre ledelsesværktøjer, er det en stor fordel.

Vi ser meget gerne, at du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund; dette kan dog opvejes af relevant erfaring fra produktionsmiljø.

Personlige egenskaber
Som person er du en handlingsorienteret og problemløsende "can-do-type", som motiveres af at se konkrete resultater af dit arbejde og altid har fokus på, at tingene skal give mening og fungere i praksis. Du er en åben og kommunikerende person, som møder dine kolleger med en anerkendende og imødekommende tilgang, der motiverer dem til at spille med og tage ansvar. Samtidig har du naturligvis orden i penalhuset og skarpt fokus på deadlines og projektstyring i dit daglige arbejde.

Løn og arbejdstid
Fast løn på konkurrencedygtigt niveau, bonus, pension, mobil, PC og sundhedssikring.
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, men overarbejde i rimeligt omfang anses som indregnet i lønnen.
Der må påregnes varierende arbejdstider. Ferie i henhold til ferieloven.

Ansættelsestidspunkt
Asap - men vi venter gerne på den rette kandidat.

BESKYTTELSE AF PERSONDATA

ANSØGNING


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Product Owner

    If you're passionate about making a real difference in healthcare and leveraging your product management skills to drive impactful change, then [xxxxx] Digital Data & IT (DD&IT) is where you..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 447
15. september 2024 474
14. september 2024 469
13. september 2024 467
12. september 2024 474
11. september 2024 470
10. september 2024 468
9. september 2024 442
8. september 2024 448
7. september 2024 445
6. september 2024 448
5. september 2024 434
4. september 2024 430
3. september 2024 427
2. september 2024 414
1. september 2024 411
31. august 2024 426
30. august 2024 441
29. august 2024 425
28. august 2024 420
27. august 2024 424
26. august 2024 421
25. august 2024 416
24. august 2024 425
23. august 2024 429
22. august 2024 419
21. august 2024 410
20. august 2024 398
19. august 2024 416
18. august 2024 432
17. august 2024 441