Projektleder til Gå med! Hvert skridt tæller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Brænder du for, at flere danskere kommer til at leve et fysisk aktivt liv uden hjertesygdom? Kan du se dig selv stå i spidsen for udviklingen af en frivilligbåret national indsats med fokus på at få flere danskere ud at gå, og særligt gruppen af inaktive danskere, som har den største sundhedsmæssige gevinst? Så skal du læse videre her.

Med 130.000 medlemmer er hjerteforeningen Danmarks næststørste patientorganisation. Hver dag kæmper vi kampen for et bedre liv for mennesker med hjertesygdom. Vi finansierer forskning i verdensklasse, trækker politikerne i hjerternes retning og støtter patienter og pårørende i deres liv med hjertesygdom

Knapt en tredjedel af alle voksne danskere bevæger sig ikke nok, og de har derfor større risiko for at blive hjertesyge, eller de har en dårligere prognose, hvis de har en sygdom. hjerteforeningen ønsker med projektet Gå med! Hvert skridt tæller at øge antallet af danskere og særligt inaktive danskere, der går regelmæssigt. Vi vil arbejde aktivt for at nedsætte barriererne for deltagelse for på den måde at tilskynde til et mere fysisk aktivt liv. Projektet skal udvikle og udbrede frivilligdrevne gå-fællesskaber i hele landet. Projektets første år vil fokusere på udvikling og pilottestning af, hvordan hjerteforeningen kan rekruttere og fastholde inaktive danskere i tilbuddet. Det vil ske i samarbejde med et forskningsmiljø. Fra sommer 2022 til 2025 er det ambitionen at udbrede indsatsen til næsten alle kommuner.

Vil du stå i spidsen for denne indsats, så kvitterer vi med en arbejdsplads, hvor du gør en forskel – og hvor trivsel er en hjertesag!

Jobbet

Som projektleder bliver du en del af Team Frivilligindsats og Udvikling – et dedikeret og dygtigt team af projektledere, medarbejdere og studentermedhjælpere, som brænder for at gøre en forskel. I teamet arbejder vi tæt sammen med kollegaer og frivillige over hele Danmark om at understøtte og implementere vores prioriterede frivilligindsatser.

Som projektleder får du ansvar for at: 

  • Gennemføre første års pilottest mhp. valideret læring og konceptudvikling og efterfølgende udbredelse til resten af landet.
  • Etablere indsatsens organisering, facilitere implementering og forankre driften af indsatsen.
  • Udvikle gode koncepter, så frivillige nemt kan indgå i indsatsen, og udvikle rekrutteringsgrundlaget, uddannelses- og fastholdelsesgrundlag. 
  • Udvikle motivations- og incitament-virkemidler målrettet målgruppen ifm. projektets markedsførings- og kommunikationsindsats.
  • Skabe og facilitere et stærkt samarbejde på tværs i hjerteforeningens ml. især kollegaer i regionale implementerende teams, analyseenheden og kampagnemedarbejdere.
  • Samarbejde med interne evalueringskonsulenter og forskningsmiljø om et formativt evalueringsdesign. Herunder løbende anvende data og analyse til at udvikle indsatsen.
  • At deltage i eksterne faglige netværk og sikre stærke samarbejder med nationale og lokale aktører på gå-området.

Som projektleder kommer du også til at indgå i opgaver på lige fod med øvrige projektledere i Team Frivilligindsats og Udvikling. 

Din profil

Du har stærke projektlederkompetencer og en stor arbejdskapacitet. Du kan håndtere mange samtidige udviklingsspor. Du er i stand til at opbygge relationer og forstå, hvordan mange interesser afvejes løbende, mens du med lige så sikker faglighed skal træffe valg og sikre fremdrift i projektet. Du har gennemslagskraft og er dygtig til at formidle en fælles retning - både på skrift og mundtligt fx overfor eksterne samarbejdspartnere eller på stormøder for frivillige. Det er naturligt for dig at skabe overblik over interessentlandskabet og indhente viden og kompetencer fra andre. Du anvender systematisk viden og data i de valg, du træffer. Måske har du erfaring fra tidligere med samarbejde om kampagne og/eller forskning – en klar fordel i et projekt, hvor fokus også er på indsamling af viden og formidling i samarbejde med kollegaer og eksterne.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og kommer med minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling. Vi prioriterer ansøgere, som har erfaring med at samarbejde på tværs af civilsamfund og offentlige aktører, og som har kendskab til det fysiske aktivitetsområde – uden at dette er et krav for den rette kandidat.

Det gør du bedst

  • Du er projektleder med stor P. Herunder selvstændigt økonomiansvar, planlægning, dokumentation, organisering og styring af projektet mod de fastsatte mål og inden for de fastsatte budgetter. 
  • Du har fokus på udviklings- og implementeringsprocesser, som foregår i læringsetaper.
  • Du har en analytisk og datafunderet tilgang til udvikling og de valg du træffer.
  • Du kan navigere i et miljø med engagerede frivillige med forskellige synspunkter og interesser og samtidig sammen med frivillige finde en retning på en inddragende og anerkendende måde.   
  • Du medbringer godt humør og bidrager positivt til stemningen i både teamet og organisationen.

Vi tilbyder

I hjerteforeningen går vi meget op i trivsel, da vi er helt overbevist om, at mennesker, der trives, leverer de bedste resultater. Vi eksperimenterer løbende med nye arbejdsformer, og vi måler hele tiden på medarbejdernes motivation og arbejdsglæde – og den er heldigvis rigtig høj. Vi har tillid til, at man løfter sine opgaver, og det betyder, at man selv tilrettelægger sin arbejdstid, så der sikres en god balance mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Du kan se frem til en god lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring. Derudover har vi en lang række personalegoder, herunder feriefridage, betalt frokostpause, frugtordning m.m. Vi har selvfølgelig røgfri arbejdstid, hvilket betyder, at man ikke må ryge i arbejdstiden – hverken indendørs, udendørs eller udenfor matriklen. Dette gælder både internt og eksternt ved repræsentation af hjerteforeningen.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV senest d. 11.april 2021 via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Sara Kudsk-Iversen på [email protected] eller på telefon 23 31 93 46.

I hjerteforeningen kæmper vi for liv uden hjertesygdom. Siden 1962 har vi med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.

Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de mere end 500.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os. Vi er ca. 130 medarbejdere, flere tusinde flittige frivillige i hele landet, og vi har 30.000 medlemmer. Læs mere på hjerteforeningen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Søndag den 11. april 2021

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Product Owner

    If you're passionate about making a real difference in healthcare and leveraging your product management skills to drive impactful change, then [xxxxx] Digital Data & IT (DD&IT) is where you..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 474
14. september 2024 469
13. september 2024 467
12. september 2024 474
11. september 2024 470
10. september 2024 468
9. september 2024 442
8. september 2024 448
7. september 2024 445
6. september 2024 448
5. september 2024 434
4. september 2024 430
3. september 2024 427
2. september 2024 414
1. september 2024 411
31. august 2024 426
30. august 2024 441
29. august 2024 425
28. august 2024 420
27. august 2024 424
26. august 2024 421
25. august 2024 416
24. august 2024 425
23. august 2024 429
22. august 2024 419
21. august 2024 410
20. august 2024 398
19. august 2024 416
18. august 2024 432
17. august 2024 441
16. august 2024 441