Initiativrig projektkonsulent til nyoprettet enhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Initiativrig projektkonsulent til nyoprettet enhed


Vil du være med til at opbygge en ny IT-enhed, og trives du i rollen som planlæggeren, der sikrer, at opgaven fuldføres med fokus på, hvem der gør hvad og hvornår? Så er det dig, vi søger! Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du har mulighed for at præge hverdagen med plads til læring og udvikling. Læs mere her, og send dit CV til os.

En spændende hverdag præget af at opbygge og strukturere

Du bliver en del af IT Taskforce, som er en nyoprettet enhed. Kerneopgaven i enheden relaterer sig til det it-roadmap, som Familieretshuset har sat sig for at gennemføre over de næste år, og som har direktionens absolutte prioritet. Roadmappet er ikke en detaljeret plan, men er et rammeværktøj bestående af projekter og opgaver, som både skal nedbrydes og justeres - og samtidig monitoreres, vedligeholdes og afrapporteres på løbende.

Vores hverdag er præget af, at it-området i Familieretshuset er under genopretning. Det betyder, at vi i IT Taskforce skal formå at bygge processer, skabeloner, arbejdsgange mv. samtidig med, at vi anvender dem. Det kræver is i maven, mod til at starte et sted og komme videre derfra - samt evnen til at se fremad. Og det kræver, at du kan finde motivation i at få opbygget ”version 1.0” eller prototyper af de processer, modeller, governance-strukturer, rapporter mv, som vi ønsker os. Du skal derfor kunne finde dig tilrette i en hverdag, hvor ting kan trække i hver deres retning, og der kan komme nye uopsættelige krav ind fra siden – mens vi i det lange perspektiv samtidig skal holde den aftalte retning.

IT Taskforcens opgaver er blandt andet at:

  • Holde overblik over IT Roadmappets elementer, indhente status på det og kommunikere internt og eksternt om roadmappet
  • Understøtte den interne governance omkring IT-Roadmappet, herunder sikre – og dokumentere - at beslutninger om ændringer træffes på rette niveau
  • Opbygge diverse arbejdsgange og processer – og følge op på implementeringen af dem
  • Understøtte IT-ledelsen i et fælles opgaveoverblik
  • Svare på spørgsmål fra eksterne
  • Koordinere og facilitere diverse samarbejder internt såvel som eksternt.

Du har det forkromede overblik med sans for at holde snor i projekter

Du har en relevant videregående uddannelse fx indenfor IT eller administration. Du kan enten have nogle års erfaring med lignende opgaver i staten eller anden politisk ledet organisation, eller du er nyuddannet med stor lyst til at udvikle dig.

Kompetencer bredt inden for it, projektledelse, porteføljestyring, planlægning og opfølgning er af stor værdi i enheden. Du behøver ikke være it-projektleder, men du skal vide nok om både it og projektledelse til at kunne stille relevante spørgsmål, forstå svarene og følge op på dem, herunder også ift. økonomi, informationssikkerhed og lignende.

Det er en fordel, hvis en eller flere af disse karakteristika passer på dig:

  • Initiativrig, hvilket fx kommer til udtryk ved, at du tænker et par skridt frem og kommer med forslag til, hvordan du kan løse udfordringerne
  • Struktureret med evnen til at bevare overblikket
  • Skaber fremdrift ved at følge op og sikre, at vi når i mål med de opgaver/projekter, vi sætter i værk
  • Arbejder selvstændigt og er transparent undervejs i processen og byder dine kollegaer ind tidligt i opgaveløsningen.

Bliv en del af et team, hvor kollegial sparring og samarbejde er drivkraft

Vi er en lille enhed på tre personer, inkl. funktionsleder, der skal lykkes i fællesskab. Pga. enhedens størrelse er det nødvendigt at kunne lappe ind over hinandens arbejde og hjælpe og understøtte hinanden, også ved fravær. IT Taskforce er placeret i Familieretshusets IT-kontor, som består af både it-drift- og it-udviklingsmedarbejdere. Data og informationssikkerhed er udskilt i sit eget kontor, som IT Taskforce også samarbejder tæt med. Disse enheder har arbejdssted i Aabenraa, mens enkelte medarbejdere, herunder funktionslederen for IT Taskforce, har arbejdssted fra Familieretshusets lokation i København. IT Taskforce-stillingen besættes som udgangspunkt i Aabenraa.

Spørgsmål er velkomne

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte funktionsleder Lasse Krogh Bohse på tlf. 93596750. Du kan desuden blive klogere på vores arbejde i Familieretshusets her eller på Familieretshusets LinkedIn-profil.

Vi glæder os til at modtage dit CV

Hvis vi har vækket din interesse, skal du blot sende os et motiveret CV samt eksamensbevis senest d. 15. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 23. marts. Der vil blive indhentet referencer i forbindelse med rekrutteringsprocessen, og der kan blive anvendt case og/eller personprofil analyse inden. 2. samtalen, som forventes afholdt den 13. april.

Ansættelsesstart d. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Dine ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet vil være Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Familieretshuset i Aabenraa med mindre andet aftales. Der kan forekomme rejseaktivitet til Familieretshusets øvrige lokationer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Alt efter erfaring kan du blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent.

Om Familieretshuset
Familieretshuset hjælper borgere med at skabe ro, tryghed og retning i ændrede livssituationer. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt borger.

Vi løser opgaver inden for områderne: forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navngivning og navneændring, bidrag, faderskab og medmoderskab, adoption, værgemål og fremtidsfuldmagter.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Ramp-up Partner

    Would you like to become a part of a newly established unit in a fast-growing environment? Are you passionate about driving change, expanding your network, and shaping the future of manufacturing?.
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Projektleder til graveprojekter

    Har du lyst til at arbejde med ledelse, ressourcestyring, samarbejde og økonomistyring? Ønsker du en central rolle i spændende projekter på Sjælland og med mulighed for både faglig og personlig udv..
    • Projektleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 248
19. september 2024 246
18. september 2024 248
17. september 2024 231
16. september 2024 237
15. september 2024 252
14. september 2024 253
13. september 2024 254
12. september 2024 250
11. september 2024 251
10. september 2024 249
9. september 2024 234
8. september 2024 236
7. september 2024 235
6. september 2024 237
5. september 2024 223
4. september 2024 220
3. september 2024 222
2. september 2024 212
1. september 2024 213
31. august 2024 225
30. august 2024 232
29. august 2024 227
28. august 2024 219
27. august 2024 220
26. august 2024 220
25. august 2024 224
24. august 2024 224
23. august 2024 232
22. august 2024 226
21. august 2024 223