Leder til UNESCO Global Geopark - Vestjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Brænder du for at formidle og udvikle Danmarks nyeste og største UNESCO Globale Geopark med enestående landskab, natur og kulturhistorie?

Geopark Vestjylland søger en passioneret daglig leder med flair og motivation for projektledelse af et UNESCO-certificeret, unikt naturområde, der rummer fortællinger om udviklingen af områdets geologi, natur såvel som kulturhistorie – kort sagt fortællinger om natur og mennesker i bevægelse.

Om Geopark Vestjylland

I Geopark Vestjylland er det muligt at blive klogere på, hvordan is, vand og vind har skabt et fascinerende landskab, som har dannet grundlag for menneskers liv i de sidste ca. 9.000 år. Geoparken samler de seværdigheder og besøgssteder, der relaterer sig til områdets naturlige og landskabsmæssige særpræg under ét fælles brand, og formidler foruden disses utrolige udvikling ligeledes de kulturhistoriske spor og attraktioner, der er udsprunget af området og dets vilkår. Dette indbefatter bl.a. muligheden for at smage de lokale fødevarer, se det lokale kunsthåndværk samt opleve dens kultur. Besøgsmulighederne er mange, hvorfor denne fascinerende kombination af geologi, kulturhistorie og natur kan opleves til fods, på cykel, til hest eller til søs.

Geoparken henvender sig til danske og internationale turister og besøgende, men naturligvis også befolkningen i geoparken, fordi befolkningen i geoparken som enten engagerede frivillige eller aktører har en afgørende rolle for geoparkens virke og udvikling.

Organiseringen

Geopark Vestjylland overgik i 2020 fra at være et fælleskommunalt udviklingsprojekt til at blive en selvejende institution med egen bestyrelse, en videnskabelig komité og et sekretariat med to fuldtidsansatte medarbejdere, hvoraf lederen udgør den ene. Den anden fuldtidsmedarbejder er geolog, og begge vil til daglig have til huse i erhvervsfællesskabet "Isværket" med udsigt over havnen i Lemvig. Der må påregnes en del kørsel rundt i geoparken samt rejseaktivitet til møder med samarbejdspartnere både nationalt og internationalt.

Stillingen

Geoparken er et uendeligt udviklingsprojekt, der udbygges og opgraderes i tæt samarbejde med frivillige, lokale samarbejdspartnere og interessenter, herunder særligt medlemskommunerne Lemvig, Struer og Holstebro og Region Midtjylland. Dette gøres med henblik på at opretholde parkens internationale status som UNESCO Global Geopark, en certificering der evalueres hvert fjerde år, og som forudsætter, at Geopark Vestjylland løbende udvikles inden for UNESCO’s retningslinjer. Opgaverne er bl.a. udvidelse og udvikling af geoparkens formidling, oplevelses- og undervisningstilbud samt udvikling af geoparkens partnerskabsprogram. Der er samtidig et særligt ansvar for at medvirke i det internationale samarbejde mellem Globale Geoparker på verdensplan, der pt. tæller 169 geoparker i 44 lande, heraf 2 godkendte geoparker i Danmark. Geopark Vestjylland understøtter desuden udviklingen af Danmarks kommende 3. globale geopark i Det Sydfynske Øhav.

Den ønskede profil

Vi søger en leder med en videregående uddannelse inden for natur- og landskabsforvaltning, oplevelsesudvikling eller lignende samt betydelig erfaring med netværksledelse, projektledelse, udviklingsprojekter, partnerskaber og samarbejde med frivillige. Den ideelle kandidat er karakteriseret ved personlige kompetencer og egenskaber som: Gode relationelle evner, udviklingsflair, fremtrædende kommunikative evner på både dansk og engelsk, overblikket til at være "blæksprutte" samt evnen til at motivere sine omgivelser via en dyb passion for emnet og opgaven.

Praktisk

Tiltrædelse i jobbet forventes senest den 1. marts 2022. Der forhandles løn i henhold til gældende overenskomst for det kommunale område og med udgangspunkt i kvalifikationer. 1. samtalerunde er planlagt til den 19. januar og 2. samtalerunde den 27. januar. Ansøgere, der går videre, skal påregne tid til test mv.

Ansøgningsfristen udløber den 10. januar 2022 klokken 12.00.

Ansøgning og CV uploades hos hos Mercuri Urval via knappen "Send ansøgning".

Hvis du vil vide mere

Alle med interesse for stillingen er meget velkomne til at kontakte Mercuri Urval ved Jesper Lund på tlf. 4045 3435, [email protected] eller Viktor Burkal Simonsen på tlf. 2076 6785, [email protected]. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og Geopark Vestjylland vil ikke blive orienteret uden forudgående aftale herom. Endvidere er interesserede velkomne til at kontakte bestyrelsesformand Steffen Damsgaard på tlf. 5174 0062.

Du finder yderligere oplysninger om jobbet i det uddybende notat?

Sted: Lemvig

Referencenr: DK-08832

Om virksomheden

Informationer om Geoparker generelt

Om Geopark Vestjylland

Om UNESCOs Globale Geoparkprogram

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=89f7c9f9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hellerup
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER til Entreprenørfimaet SEJER PEDERSEN ...

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1