Forretningsorienteret Digital Project Manager til Digital Innovation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale services til bilbranchen? Så læs med herunder – vi leder nemlig efter en ny Digital Project Manager til vores digitale innovations team.

Velkommen til K.W. Bruun
Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning på over 9 mia. kr., som bl.a. står bag importen af bilmærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Vi forventer desuden at overtage importen af Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Danmark pr. 1. maj.

Som en del af Automotive branchen står vi midt i en intens transformation, hvor både teknologien og forbrugernes ønsker udvikler sig med meget stor hastighed. I K.W. Bruun arbejder vi fokuseret med at digitalisere vores forretning med udgangspunkt i vores kunder og processer, så vi også fremadrettet vil være en foretrukken samarbejdspartner og levere den bedste performance i branchen. Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Vi ved, at en del af succesen handler om at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, som vil være et match til vores unikke DNA, kultur og værdier.

Ansvar, indflydelse og udvikling
Til vores afdeling Digital Innovation søger vi en Digital Project Manager med teknisk forståelse og interesse, og som brænder for digital innovation. Du vil få en central rolle i at hjælpe os med at levere digitale løsninger på forretningsmæssige udfordringer. Du vil i det daglige indgå i tæt samarbejde med dine kolleger i Digital Innovation samt resten af udviklingsteamet, som befinder sig offshore. Din primære funktion vil være at agere intern konsulent, der gennem tæt dialog med forretningen, hjælper med at ”oversætte” forretningens krav, ønsker og efterspørgsler til brugbare tekniske løsninger. Det er vigtigt, at du er i stand til at tage dine stakeholders ”i hånden” og guide dem gennem processen fra start til slut.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Sparring på løsningsmuligheder fra både forretningsmæssig og teknisk vinkel med interne kunder
  • Sikre vidensdeling og løbende feedback til teamet
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelser sammen med dine kollegaer i Digital Innovation
  • Projektledelse af agile offshore udviklingsteams
  • Planlægning af sprints i samarbejde med teamet
  • Sikre dokumentation og overblik over igangværende projekter


Din profil
Enten er du nyuddannet indenfor digital udvikling eller kommunikation fra CBS, ITU, DTU el.lign. Eller også kommer du med et par års erfaring indenfor digital udvikling med lysten til at viderebygge dine kompetencer indenfor digital projektledelse.

”Vigtigst af alt er, at du har den rette personlighed og tilgang til arbejdsopgaverne. Vi leder efter dig med et højt drive, som er nysgerrig og sulten efter at arbejde med ambitiøse strategier og udfordrende digitale projekter. Vi forventer ikke at du kommer med en færdigudviklet værktøjskasse. Vi er indstillet på at træne dig og klæde dig godt på til at møde forretningen og lykkes med de projekter du får ansvar for. Du skal have mod på en stejl learning curve, kunne lide et højt tempo i et agilt set-up hvor du driver projekterne hands-on. Det falder dig naturligt at tage stort ansvar, og du er i stand til at arbejde selvstændigt samt drive og styre dine mange opgaver og projekter i mål til tiden uden at miste overblikket eller gå på kompromis med kvaliteten. Endelig er du ikke bange for hverken at udfordre eller at blive udfordret.”
- Din kommende leder, Digital Director, Anders Larsen

Derudover forventer vi, at du:
  • Drives af at optimere kundeoplevelsen, føler stolthed over de løsninger, du er med til at levere, og altid har et øje for, hvordan slutbrugeren vil blive påvirket af dine projekter
  • Er resultatorienteret og en stærk kommunikator
  • Har god teknisk forståelse og kan drøfte tekniske problemer med vores arkitekter og udviklere samt forstår typiske afhængigheder og risici inden for softwareudvikling
  • Forstår nødvendigheden af strukturerede arbejdsgange og dokumentation
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale


Vi tilbyder
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start! Derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger. Derudover bliver du en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling. Med jobbet følger også fleksible muligheder for at tilpasse dit arbejdsliv og privatliv med hjemmearbejde. Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder. Endelig er vi placeret på vores lækre og indbydende kontor i Tuborg Havn med havudsigt.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Director, Anders Larsen på mobil 53700533. Vær opmærksom på at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Commercial Strategy Manager, Anaesthesia & Patient...

    [xxxxx] is a company with ambitious growth targets. We develop, produce, and sell innovative medical devices that enable doctors and nurses to save lives daily. Our ability to continue to identify a..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Supply Chain Project Manager

    Are you passionate about Supply Chain and thrive on managing high-complexity projects in an international environment? Do you aspire to see the tangible impact of your efforts and enjoy sharing you..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1