Projektkoordinator til payroll

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Dit næste karriereskridt er et udadvendt job med kontakt til mange forskellige danske og internationale organisationstyper og brancher. Vi har løbende store projekter, hvor der er behov for, at du med erfaring og overblik kan svinge taktstokken med stor sikkerhed.

Du får en central rolle i krydsfeltet mellem projektet, kunden og forretningen, hvor du binder ressourcer, behov og projektet sammen. Du kommer til at arbejde strategisk med løn/HR, og bidrager dermed aktivt til både kunder og forretning.

Har du stor erfaring inden for lønområdet, og vil arbejde projektorienteret med blandt andet implementeringer og optimeringer, så er dette job for dig! Vores projektteam oplever stor succes og vi ønsker nu at udvide med endnu en dygtig projektkoordinator.

Vi søger en proaktiv projektkoordinator til at drive implementeringsprojekter, inden for løn/HR, og rådgive om systemer, processer og arbejdsgange, der bedst effektiviserer og understøtter vores kunders forretning. Igennem strukturering, styring og fremdrift er du med til at sikre, at Azets er en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores kunder i store lønprojekter.

Bindeled mellem projektet, kunden og forretningen
Du er fagligt sublim inden for løn, gerne som payroll controller, projektkoordinator eller lignende, krydret med en god it-forståelse i form af erfaring med brugen af et eller flere lønsystemer og gerne stærke kompetencer i Excel.

Velkommen i teamet

Vi er i Azets mere end 150 dygtige og servicemindede konsulenter i Danmark, som er fokuserede på lønadministration, HR, juridisk rådgivning og implementering af Epos-paletten, der rummer håndtering af rekruttering, HR-data, lønbehandling, ledelsesrapportering og arbejdspladsvurdering (APV). Vores faglige stolthed er i top og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Sammen udgør vi et spændende og dynamisk miljø, hvor tempoet er højt og udviklingsmulighederne mange.

Vores forventninger er lige så store som dine
Vi forventer at du har gennemslagskraft og autoritet – du eksekverer og følger op, så leverancen er i top. Du tænker konstant i optimering af processer og er ekstremt kvalitetsbevidst. Dine stærke kommunikative kompetencer sætter dig i stand til at samarbejde på alle niveauer, både internt og eksternt.

Du søger aktivt dialog med kunder og kolleger – og har derigennem en proaktiv tilgang til at afdække og løse problemstillinger.

Derudover er du robust og bibeholder et godt overblik – også når der er mange projekter i gang og tempoet er højt.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vil du være en del af en professionel og attraktiv virksomhed, hvor vi lægger vægt på at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os?

Hos os er samarbejde og holdånd nøgleord. Vores faglighed er i top, og vi har en levende og inspirerende kultur.

Når du er klar – kan dine opgaver, kender dine kollegaer og er tryg i dit ansvar – så har du mulighed for at arbejde delvist hjemmefra. Vi tilbyder nemlig hjemmearbejde 2-3 dage om ugen, afhængig af opgaver og hvad der passer dig. Vi kalder det Smarter Working!
Vi arbejder med de nyeste teknologier og sikrer en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi er allerede nu klar til at byde dig velkommen!
Stillingen er på fuld tid og til snarlig tiltrædelse, da vi har en fyldt og spændende pipeline med nye kunder.

Så send os dit CV – ansøgningen springer vi over…

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER til Entreprenørfimaet SEJER PEDERSEN ...

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 6
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 4
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1