Onboarding af nye kunder og projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Den nye kunde har lige sagt ja til os!

De har outsourcet deres økonomifunktion til Azets og det er nu dit ansvar at stå for den perfekte onboarding og den gode kunderejse.

Så du udarbejder en projektplan, har styr på alle de medvirkende, processerne og tidsplanen. Du ved hvilke KPI’er der skal sættes op og hvor vigtigt det er med en positiv og proaktiv dialog med kunden og dine kollegaer hele vejen igennem.

Kunden har i dag en inhouse løsning, men har valgt at vi fremadrettet skal være deres professionelle samarbejdspartner og skal derfor overtage hele økonomifunktionen.

Så du skal skabe dig et overblik over projektet og styre forløbet. Det inkluderer både udarbejdelse af procesbeskrivelser og implementering af relevante systemer. Derudover skal du identificere de delopgaver, der skal robotiseres og du skal sikre at dine kollegaer i både Danmark og Rumænien har de procesbeskrivelser, som fremadrettet skal sikre den allerbedste kvalitet i varetagelsen af kundens økonomifunktion. Sidst men ikke mindst, så skal du samarbejde med kunden om forløbet, så oplevelsen bliver både tryg og informativ.

Du står skarpt, for du har erfaring med regnskab og er vild med procesoptimering. Du er en haj til at planlægge og følge op - og så elsker du projekter og når det hele bare klapper!

Du kaster dig gerne ud i analyse og implementering, for du synes det er sjovt med mange bolde i luften.

At sidde i en central rolle, hvor du skal have overblikket og samarbejde på både dansk og engelsk begejstrer dig i en grad, hvor du straks får lyst at søge jobbet! At stillingen er nyoprettet, men i af et team af kollegaer der arbejder med dette motiverer dig endnu mere.

Nå ja, så tilbyder vi i øvrigt hjemmearbejde 2-3 dage om ugen, når du er klar til det og inde i dine arbejdsopgaver.
Vi kalder det Smarter Working!

Vi springer ansøgningen over, så bare send os dit cv! Hvis du har spørgsmål til stillingen, så ring til Ditte, Head of HR på 44 51 82 32.

Velkommen i Azets!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to play a key role in driving, facilitating, and executing activities in an agile organisation? Do you wish to contribute, improve, and modernise the platforms for the scientists in Res..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3