Dygtig teknisk projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev Kommune søger teknisk projektleder med fokus på at arbejde med energioptimering til Center for Teknik og Miljø.

Vil du være nøgleperson i forhold til teknikken i alle vores bygninger, både når der nybygges, renoveres og under den daglige drift og har du lyst til at arbejde med CO2-reduktion og -optimering i vores bygninger? Så har vi jobbet til dig!

Organisationen
Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi har høje ambitioner med fokus på borgere, civilsamfund og erhvervsliv. Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger, og vi har en stærk og ambitiøs kommunalbestyrelse og borgmester, der sætter en klar retning for kommunen som et attraktivt fællesskab at bo, arbejde og drive virksomhed i.

Der stilles derfor også store krav til den kommunale bygningsmasse i form af vedligeholdelse og nybyggeri. Projekt- og Driftsteamet sikrer vedligeholdelsen af kommunens bygninger, som spænder over blandt andet skoler, dagtilbud og fritidsaktiviteter. Dette sker i tæt samarbejde med brugerne, så vi sikrer optimale rammer for aktiviteterne i kommunen.

Stillingen
Som vores nye tekniske projektleder får du ansvar for at tilrettelægge og styre en bred portefølje af opgaver. Du vil få ansvaret for at styre dine egne projekter fra A-Z, og du vil ligeledes få ansvar for at føre tilsyn med de tekniske anlæg i vores ejendomme.

Dit hovedfokus vil være at sikre energien bliver udnyttet bedst muligt samt at komme med forslag og udføre nødvendige tiltag for at sikre den bedst mulige drift og brugeroplevelse.

Du bliver foregangsperson for vores energistyringsværktøjer, og udover at benytte systemerne skal du i samarbejde med vores leverandører og brugere være med til at fintune systemerne og tilpasse dem til Herlev Kommunes behov, så vi gennem intelligent energistyring har fokus på at gøre Herlev Kommune mere bæredygtig.

Du skal udføre bygningssyn, udarbejde udbudsmateriale og vedligeholdelsesplaner samt planlægge, lede og gennemføre renovering og optimering af bygningstekniske installationer.

Du bliver også en del af projektet ”DK2020 – klimaplaner i hele Danmark”, hvor der blandt andet er fokus på den grønne dagsorden og et klimaneutralt samfund. Et af de konkrete initiativer til at gøre Herlev grønnere, som du skal gribe, er arbejdet med energioptimering af vores bygninger.

Du bliver en del af Center for Teknik og Miljø, hvor du vil indgå i Projekt- og Driftsteamet med i alt 12 ansatte.

Vi arbejder hver dag på at skabe de bedst mulige fysiske rammer for borgernes udvikling ved at drive og vedligeholde de kommunale bygninger og anlæg på den mest optimale måde. Stærk faglighed og tværgående samarbejder vægtes højt, og vi lægger vægt på at hjælpe og styrke hinanden i en hverdag med stor variation i opgaveporteføljen.

Hvem er du?
Din vej til jobbet kan være mangeartet, og vi forestiller os, du har en faglig baggrund som håndværker med erfaring indenfor projektledelse, tekniker, ingeniør eller lignende. Det er ikke afgørende, om dine erfaringer er hentet i lignende stillinger i det offentlige, fra entreprenør- eller rådgiverbranchen.

Vi forventer, at du har indsigt i og erfaring med bygningsautomatik og CTS, byggetekniske installationer (VVS/el), specielt vedr. bygningers energiforbrug og indeklima samt i energistyring og energidata.

Som person er du ikke bange for at tage hænderne op af lommen, og du har en god teknisk forståelse samt interesse for den bæredygtige dagsorden. Du ser muligheder og potentialer og har hele tiden sigte på at skabe værdi for brugerne – derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at skabe relationer og er samarbejds- og løsningsorienteret.

Med andre ord er vi på jagt efter en udadvendt, selvkørende og struktureret projektleder, der med overblik, teknisk kunnen og en ukompliceret tilgang til opgaveløsningen har lyst til at være vores næste gode kollega.

Vi tilbyder
  • En arbejdsplads med spændende og varierende arbejdsopgaver.
  • Indflydelse og faglige udfordringer.
  • Kompetente kolleger, som sætter videndeling, kvalitet og samarbejde højt.
  • Et godt socialt miljø med en uformel og konstruktiv omgangstone, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden.
  • Stor fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse.


Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 12. januar 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk. Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte leder af Projekt- og Driftsteamet Helene Reese på tlf. 2423 1809.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER til Entreprenørfimaet SEJER PEDERSEN ...

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 6
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 4
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1