Projektleder til infrastruktur og ledelsessparring i Data & Analytics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du lede projekter, der løfter Danmarks største datagrundlag?
I ATP er vi lige nu på udkig efter en projektleder til opgraderingen af infrastrukturen i Data & Analytics. Dataområdet i ATP, hvor vi råder over landets mest interessante datagrundlag.

Infrastrukturen i Data & Analytics ligger til grund for alle de rapporter, analyser, afdækning af besvigelse samt fuldstændigheds- og datakontroller, der udarbejdes for ATP’s Administrationsforretning. Den del af ATP, hvor vi administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.

Du bliver ansat i PACE men vil i udgangspunktet løse opgaver for Data & Analytics. I PACE er vi mere end 50 projektledere, Scrum Masters, RTE’er, metodeudviklere og agile coaches. Vi er ansvarlige for at understøtte og videreudvikle ATP’s projektportefølje og står i spidsen for at udbrede best practice inden for agil udvikling og projektstyring i ATP.

Vi søger dig, der har en grundlæggende forståelse for teknik og drift og som tidligere har arbejdet med infrastruktur. Dig, der kan skabe opbakning hos leverandører, interne kunder og kolleger. Og dig, der vil:

  • lede, planlægge og risikostyre IT-projekter

  • planlægge og afklare deadlines med leverandører

  • håndtere forskellige interessenter

  • sikre fremdrift og leverancer til aftalt tid og pris

  • agere ledelsens sparringspartner, når det drejer sig om at fremtidssikre infrastrukturen i Data & Analytics.


Er du projektleder helt ind til benet?
Du er måske kandidat i IT eller ingeniør, men det væsentligste er, at du har flere års erfaring med at lede og skabe fremdrift i IT-projekter med flere interesser, mange deadlines og ambitiøse økonomiske rammer og mål.

Du er den, der afsætter tid til at kommunikere grundigt med dine samarbejdspartnere fx IT-ledelsen, IT-leverandører og teknikere. Og så kan du gøre tekniske budskaber forståelige for interessenter, der ikke selv er smurt ind i teknik.

Som person holder du styr på planer, følger op og sikrer nødvendige justeringer, og du støtter teamet med at komme i den rigtige retning. Du arbejder samtidig systematisk med at kvalitetssikre og eliminere fejl og risici.

Vil du være en del af et solidt fagligt fællesskab?
I PACE forstår vi vigtigheden i at kunne dele og diskutere faglige emner. Derfor er der stort fokus på at skabe rammerne for at kunne indgå i faglige fællesskaber med ligesindede bl.a. ved vores faglige Community of Practice for projektledere. Vi arrangerer derudover løbende inspirations -og sparringsmøder for hinanden.

I ATP forvalter vores administrationsforretning en stor portion af danskernes velfærdskroner, og vi står derfor bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

Vi tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send dit CV
Send os en kort ansøgning og dit CV senest søndag d. 7. juli. Vi behandler henvendelser løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du i uge 26-28 velkommen til at kontakte sektionschef Jan Bengtsen på 2424 5335 eller [email protected]. Fra uge 29 kan du kontakte sektionschef Nikoline Palm på 4147 3138 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hillerød
  • Torsdag den 07. juli 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Hillerød

    Are you driven by creating structure and interested in project management and coordination? Do you thrive by working in large projects with many stakeholders and assisting the project management te..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Hørsholm

    Do you have an interest in managing logistic and production processes in an SAP environment? Are you motivated by driving implementation of changes and improving setup of SAP within the operational..
    • Projektleder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Do you want to play a key role in introducing new production equipment enabling [xxxxx] to deliver medical pen systems to our patients around the world? Then this is your call – come join us..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you looking for a fantastic opportunity to join the team driving the product transfer standardization strategy between our new Aseptic Production facilities and Manufacturing Development? Are y..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 5
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 7
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8