Projektleder med speciale i energiledelse til Kommune i udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Hørsholm Kommunes Ejendomsenhed er i rivende udvikling, og mangler en projektleder med speciale i energiledelse til at gennemføre mange spændende optimeringstiltag på den kommunale bygningsmasse og dertilhørende tekniske anlæg. Vi er ved at opbygge et stærkt Team Ejendom, der bl.a. arbejder målrettet med bæredygtighed, digitalisering og nye måder at samarbejde på.

Brænder du for at drive den bæredygtige dagsorden frem i dine projekter? Har du redskaber til at styrke den digitale udvikling for at sikre en optimeret bygningsdrift? Og har du erfaring som energirådgiver eller arbejdet med energi som bygherre eller projektleder i byggeriet?
Så kom og vær en del af Team Ejendom i Hørsholm Kommune.

Hørsholm Kommune udvikler, bygger og renoverer Hørsholm Kommune udvikles på mange fronter bl.a. via et aktivt by-samarbejde, udvikling af nye byområder (se fx ph-park.horsholm.dk) og en klimahandlingsplan i DK2020 regi. Derudover er der i budget 2022 et øget politisk fokus på energioptimering af kommunale ejendomme og anlæg. For at gennemføre energiprojekter har vi brug for en projektleder.

Vær en del af Team Ejendom Du vil blive en del af Team Ejendom under Center for By og Miljø, som har ansvaret for alle ejendomme i Hørsholm Kommune i alt ca. 150.000 m². Team Ejendom skaber optimale fysiske rammer for kommunens kerneopgaver og arbejder med nybyg, renovering, drift, vedligehold og optimering af kommunens ejendomme. Vi arbejder kontinuerligt med optimering af vores bygningsmasse, som består af bl.a. af skoler, børneinstitutioner, svømme- og skøjtehaller, idrætsfaciliteter, administrationsbygninger og bygninger til kulturelle formål.

Vi kan tilbyde dig at blive del af et velfungerende nyetableret team i et inspirerende miljø med humor, engagement og faglige udfordringer. Vi lægger vægt på stor selvstændighed i opgaveløsningen og har fokus på et godt og balanceret arbejdsliv. Team Ejendom er en enhed på ca. 10 personer med fast base på Rådhuset, med et tæt samarbejde med Facility Management (FM). Din hverdag vil dog i lige så høj grad foregå på de mange kommunale ejendomme.

Bæredygtighed og digitalisering i fokus Hørsholm Kommune vedtog i 2020 Hørsholmstrategien, der er en udviklings- og planstrategi baseret på FNs 17 bæredygtighedsmål. Bæredygtighed er derfor en integreret del af arbejdet i Hørsholm Kommune, og vi arbejder på at bygge, drifte, optimere og vedligeholde efter de mest bæredygtige principper, der anvendes i branchen.

Ligeledes har Hørsholm Kommune besluttet at sætte turbo på digitaliseringen og for Team Ejendom betyder det en opgradering af vores IT-værktøjer samt en øget indsats for digitalisering af bl.a. databaseret energiledelse. Samtidigt med at vi optimerer vores udbud og p.t. indsamler erfaring fra andre bygherreorganisationer.

Hvad søger vi Du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. ingeniør, energiteknolog, maskinmester eller lign. med særlig kompetence indenfor energiledelse. Du har erfaring med energianalyser og gennemførelse af energitekniske optimeringspotentialer og anlægsopgaver, herunder analysering, kommunikation, koordinering, interessent- og brugerinddragelse samt afrapportering og økonomistyring.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring som energirådgiver eller energiprojektleder i byggebranchen og trives med projektarbejdet som arbejdsform
  • Arbejder innovativt og er god til at bevare overblikket og anskueliggøre projekter fra forskellige vinkler for at skabe et solidt beslutningsgrundlag.
  • Har erfaring med at optimere, analysere og rådgive omkring HVAC.
  • Har erfaringer med energiteknisk rådgivning og indeklimaanalyser.
  • Har erfaringer med brug af BMS herunder CTS.
  • Er stærk til tværfagligt samarbejde, processtyring, kommunikation og inspirere dine kolleger
  • Har lyst til at arbejde med bæredygtighed og digitalisering
  • Er selvkørende, men også en holdspiller

Vi lægger stor vægt på dine samarbejdsevner, lysten til selv at præge udviklingen i en positiv retning og kreative indstilling, samt de kompetencer du bringer ind i teamet.

Praktisk info
Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer pr. uge. Ansættelse sker som projektleder og løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er Hørsholm Rådhus, Slotsmarken 13, 2970 Hørsholm

Vil du vide mere om stillingen? Kontakt teamleder Jørgen Stokbro på mail: [email protected] eller efter d. 5. januar telefon: 2612 2618

Ansøgningsfrist er den 17. januar 2022.

Der afholdes samtaler i uge 3 og 4. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest 1. marts 2022.

Hvis du ønsker at søge stillingen, klik da på linket "Søg stillingen" til højre i opslaget. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade relevante dokumenter.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hørsholm
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Technical Project Manager (Lead System Engineer) -...

    If you are passionate about Medical Device development and eager to be part of a talented project team, you will now have the opportunity to join us, as we have an open temporary position for 1 yea..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • SSA med funktion som koordinerende praktikvejleder...

    Om jobbetVi søger en engageret og erfaren Social- og Sundhedsassistent (SSA) til en spændende stilling som koordinerende praktikvejleder i vores hjemmepleje.Du vil få en central rolle i at si..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Rump - Up Project Manager/ Pharmaceutical Producti...

    Do you want to be a part of the development of the future Aseptic Processing facilities? Do you like working in a diverse environment and love bridging gaps and making people talk together? Do you .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2