Rekrutteringsfirma

Project Manager til Vitrolife

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

For vores kunde, Vitrolife søger vi en dygtig Project Manager, der skal styrke virksomhedens fortsatte produktudvikling som ansvarlig for de tværfaglige projekter i Vitrolife.

Vitrolife er et firma i rivende udvikling, som er førende i branchen omkring IVF-behandlinger. Som en del af en international koncern udvikler, producerer og sælger Vitrolife udstyr og remedier til IVF-klinikker i hele verden og hjælper dermed til at barnløse par kan få deres største ønske opfyldt – nemlig at blive forældre til et sundt og rask barn. Hos Vitrolife i Danmark fokuserer de på teknologisk udstyr og software, og du skal være en vigtig brik til at sikre fremdriften på den fortsatte udvikling af virksomhedens produkter. Virksomheden arbejder altid fokuseret på fremtidens løsninger og teknologi og søger i enhver udvikling den bedste løsning for brugeren, således at de har de bedste muligheder for at give patienterne den bedst mulige behandling.

Hvem er du og hvad kommer du til at lave

Vitrolife er i gang med at udvikle og implementere ny projektmodel. Du skal være en stærk kraft i at komme i mål med dette i samarbejde med de forskellige stakeholders. Kort sagt: Du er en knivskarp projektleder!

Dine opgaver og dit ansvar bliver blandt andet:

  • Du skal drive projekter på tværs af organisationen; sørge for projektorganisationen er på plads, outline ressource- og projektplan, afholde møder og sørge for at der bliver fulgt op på opgaver – fra projektets fødsel til overlevering til intern kunde
  • Du skal rapportere på projekterne i overskueligt format således at der kan tages stilling til deadlines, ressourcer, ændringer og evt. konflikter mellem projekter i styregruppen
  • Du forholder dig til projektets plan og organisering og tager ejerskab for denne proces
  • Du kan drive flere projekter ad gangen
  • Du driver alle typer af projekter; store som små, udviklingsprojekter og forandringsprojekter.
  • Du har integritet, og tør udfordre organisationen på prioriteringer og løsninger
  • Du formår både at være den guidende projektkollega når det er nødvendigt og være drivende ledestjerne når det er det der skal til. Du har fokus på projektets fremdrift og involverer relevante til afklaringer

Du bliver en del af afdelingen Product Management & Scientific Support, som har stærke bånd til både udvikling, salg og kunder. Afdelingen tæller pt. 6 personer, og du bliver en del af en afdeling med stort drive og engagement, kundeindsigt og videnskabelig rygrad.

Hvad du bringer med til jobbet

  • Du har sikkert en uddannelsesbaggrund i projektledelse.
  • Du har solid erfaring med projektledelse og har du erfaring fra en medicotech virksomhed eller anden produktudviklingsorganisation med registreringskrav er det en fordel
  • Du har erfaring med projektledelse af både udviklings- og forandrings-projekter og har eksekveret dem i tværfagligt samarbejde.
  • Du er stærk på struktur, tydelighed, transparens og stakeholder management.
  • Du kan som forandringsagent implementere en sund og veldrevet projektkultur hos Vitrolife i samarbejde med dygtige kolleger

Hvem er Vitrolife

Hos Vitrolife er kvalitet, engagement og teknologi i højsædet for at sikre produkter til den bedste IVF behandling. Det gør hver en arbejdsdag meningsfuld. Din daglige arbejdsplads er i Viby, men du bliver i høj grad en del af en international arbejdsplads. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke og fleksibilitet i din arbejdstilrettelæggelse. Du får en arbejdsplads, hvor det er motiverende, spændende og sjovt at være, og du får i tillæg en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, brætspil, fredagsbarer, personalefester osv.

Vitrolife er en moderne virksomhed med alt, hvad det indebærer

Vitrolife beskæftiger 90 dedikerede medarbejdere i Viby, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man er der for hinanden og i fællesskab sørger for, at der er rart at være. Der er kantineordning inkl. lækker morgenmad. Kantinen er samtidig omdrejningspunkt for fællesmøder og uvurderligt netværk, der binder medarbejderne sammen. Kontoret er centralt beliggende med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane samt tæt på E45 i Viby J.

Vitrolife gør drømme til virkelighed

Vitrolife er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til anvendelse i fertilitetsbehandlinger. Vitrolife beskæftiger ca. 440 medarbejdere på verdensplan, og virksomheden afsætter sine produkter på ca. 110 forskellige markeder. Vores hovedkontor er beliggende i Gøteborg i Sverige, og vi har kontorer i USA, Australien, Frankrig, Italien, Storbritannien, Kina, Japan, Ungarn og Danmark. Vitrolife-aktien er noteret på NASDAQ OMXStockholm, Large Cap.

Læs mere på www.vitrolife.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Drainage

    Do you want to use your specialist knowledge on some of the most high-profile infrastructure, utility, and urban development projects in the industry? And are you an engineer with several years of .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1