Strategisk projektleder søges: Vil du stå spidsen for strategiske projekter og samtidigt understøtte Hørsholm Kommune...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm


Har du lyst til et spændende og udviklende job, centralt placeret i Hørsholm Kommunes Center for Politik og Personale, så læs med her.

Hvad får du?
Et job som konsulent, hvor du sammen med dygtige kollegaer understøtter Hørsholm Kommunes strategiske projekter og opgaver og arbejder sammen med chefer, ledere og direktion.

Vi er et mindre stabscenter, hvor vi arbejder tæt sammen om løsningen af vores opgaver. Vores fagligheder dækker over alt fra personalejura til kommunikation, HR, projektledelse, juridisk rådgivning og politikerbetjening. Vi er ambitiøse med vores faglighed, og vores viden er efterspurgt i organisationen.

Vi har både opgaver og projekter, som er strategiske og langvarige, men også opgaver som skifter alt efter det politiske og organisatoriske fokus.

Om dig
• Du har erfaring med og uddannelse i projektledelse og er en dygtig strategisk konsulent, der kan drive strategiske projekter på tværs af vores organisation med forskelligt fagligt og organisatorisk indhold, som f.eks. digitalisering, organisationsudvikling, effektivisering, kvalitetsudvikling, og forandringsledelse.
• Du kan lede projekter med mange interessenter, hvor der typisk sidder en direktør for bordenden, og med stor organisatorisk/politisk opmærksomhed.
• Du vil, i tæt samarbejde med dygtige kollegaer, dele ud af din projektlederfaglighed og erfaring til andre projektledere og bidrage til et professionelt miljø med et højt niveau inden for projektledelse.
• Du ønsker at arbejde med organisationsudvikling og bruge dine evner indenfor procesledelse og facilitering til at være tovholder på større og mindre opgaver.

De opgaver der aktuelt står for vores dør, er bl.a. frisætning af kommunerne, digitalisering, rekruttering og fastholdelse, samarbejde mellem politikere og administration samt borgersamarbejde. Den konkrete fordeling af opgaver afhænger af de efterspurgte kompetencer og ønsker fra vores nye kollega og vores nuværende konsulenter. Samtidigt kan der være udskiftning i opgaverne afhængigt af, hvad organisationen efterspørger. Vi har et ønske om at arbejde tæt sammen omkring vores opgaver, så det vil være en fordel, hvis du har lyst til at stifte bekendtskab med opgaver længere væk fra din egen kernefaglighed.

Om os
Du bliver en del af Center for Politik og Personale med 22 engagerede kolleger, der i en travl hverdag sætter pris på humor og samarbejde. Vi støtter op om de aktuelle samfundsdagsordener og arbejder løbende på at udvikle og støtte op omkring organisationen.

Centret består af et team på 9 personer, der arbejder med Løn og Personale og derudover 13 personer, der arbejder med kommunikation, ledelsesrådgivning, politikerbetjening, jura, HR og projektledelse, hvortil vi søger en ny kollega.

Du kan se frem til et alsidigt og fleksibelt job med stor selvstændighed i opgavevaretagelsen og gode muligheder for faglig sparring og udvikling.

I Hørsholm er vores kerneopgave at være fælles om det gode liv. Vi har i vores Hørsholmstrategi fokus på de 3 B’er: byliv, børneliv og bæredygtighed. Du kan læse mere om vores organisation, personalepolitik m.m. på www.horsholm.dk.

Hørsholm Kommune og særligt Center for Politik og Personale er kendetegnet ved at være en flad hierarkisk organisation. Vi arbejder tæt sammen med vores direktion, er tæt på vores kommunalbestyrelse og yder også rådgivning til ledere, projektledere, tillidsfolk mv rundt om i hele vores kommune.

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring. Der er mulighed for hjemmearbejdsdage efter konkret aftale, ligesom vi har fleksibel arbejdstid.

Hvad søger vi?
Vi søger en ny kollega, der er nysgerrig på egen og andres faglighed, og som ønsker at bruge sine kompetencer aktivt sammen med gode kolleger. Det er vores erfaring, at vi ad denne vej opnår den bedst mulige løsning for vores organisation.
Du har interesse for helheden i opgaven og dermed lyst til at arbejde på alle niveauer i organisationen, fra sparring til en projektleder til at skrive notater og politiske sagsfremstillinger.
Vi forestiller os, at du har erfaring med projektledelse fra et tidligere job. Du arbejder selvstændigt og tager styring på processer og bistår andre med det samme. Du motiveres af opgaver, der udfordrer, og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst.
Du får kontakt med store dele af organisationen, hvilket kræver gode samarbejdsevner og kommunikative kompetencer. Det er afgørende, at du kan sætte retning, er nysgerrig, løsningsorienteret og serviceminded.
Du er positiv af natur med en høj grad af indlevelse i forhold til andre mennesker og ser forskellighed som en styrke. Du kan etablere og vedligeholde sociale relationer på tværs i organisationen og på tværs af alle niveauer.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Julie Appelt Honoré på [email protected] eller 61669927.

Find os på LinkedIn.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er søndag den 24. april. Vi forventer at afholde 1. samtale tirsdag den. 26.april og 2. samtale torsdag den 28. april.

Stillingen ønskes besat per 1. juni 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hørsholm
  • Mandag den 25. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Technical Project Manager (Lead System Engineer) -...

    If you are passionate about Medical Device development and eager to be part of a talented project team, you will now have the opportunity to join us, as we have an open temporary position for 1 yea..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • SSA med funktion som koordinerende praktikvejleder...

    Om jobbetVi søger en engageret og erfaren Social- og Sundhedsassistent (SSA) til en spændende stilling som koordinerende praktikvejleder i vores hjemmepleje.Du vil få en central rolle i at si..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Rump - Up Project Manager/ Pharmaceutical Producti...

    Do you want to be a part of the development of the future Aseptic Processing facilities? Do you like working in a diverse environment and love bridging gaps and making people talk together? Do you .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2