Projektleder til Innovation & Partnerskaber - Innovation Centre Denmark i Udenrigsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Projektleder til Innovation & Partnerskaber - Innovation Centre Denmark i Udenrigsministeriet</strong Brænder du for innovation, strategiudvikling og partnerskaber? Vil du være med til at internationalisere danske start-ups og SMVer? Er du velbevandret i det danske innovations-økosystem? Så er det dig vi søger til Innovation Centre Denmark-teamet i Udenrigsministeriet.

Opgaver og ansvar
Udenrigsministeriet søger en fagligt dygtig og initiativrig kollega til strategiudvikling, partnerskabshåndtering og innovationsrådgivning til Innovation Centre Denmark-teamet. Teamet administrerer og udvikler de 7 innovationscentre, der er placeret i globale innovations hubs i hhv. München, New Delhi/Bangalore, Seoul, Shanghai, Silicon Valley, Boston og Tel Aviv. Innovationscentrene hjælper danske uddannelses- og forskningsinstitutioner samt virksomheder med at få adgang til international viden, teknologi og finansiering samt adgang til relevante netværk og samarbejdspartnere. I forhold til start-ups og SMV’er assisterer centrene med international skalering gennem rådgivning og en række forskellige programmer, mens de større virksomheder får hjælp til bl.a. at identificere nye teknologier og innovationspartnere. Det overordnede formål er at hjemtage viden for kontinuerlig udvikling til gavn for dansk innovation og erhvervsliv.

Innovationscentrene drives i et partnerskab mellem Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Outreach-aktiviteter og udvikling af Innovation Centre Denmarks forankring i det danske innovations økosystem herunder indgåelse af partnerskabsaftaler
  • Projektledelse i forbindelse med bl.a. strategiske projekter og events
  • Udvikling og administration af støtteprogrammer til start-ups og SMV’er
  • Udvikling af indhold og vedligeholdelse af innovationscentrenes website, sociale medier og anden ekstern kommunikation
  • Policyudvikling på innovationsområdet
  • Minister- og pressebetjening, administration samt andre driftsopgaver


En vigtig prioritet er desuden at sikre et godt og velfungerende samarbejde med partnere i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Den ideelle kandidat til stillingen vil trives med et meget udadvendt, opsøgende og netværksdrevet job. Stillingen er ligeledes kendetegnet ved skiftende deadlines og at skulle jonglere mange bolde på én gang. Rejseaktivitet må forventes.

Hvem er du?

  • Du har en cand.merc. eller anden tilsvarende akademisk uddannelse på kandidat/mastergrad-niveau
  • Du har en veludviklet forståelse for innovation og forretningsudvikling i et internationalt perspektiv
  • Du er velbevandret i og har erfaring fra det danske innovations-økosystem
  • Du finder det naturligt at opbygge og udvikle relationer
  • Du har erfaring med projekt- og økonomistyring
  • Du er tech savvy og har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Du er initiativrig, målrettet og leverer resultater af høj kvalitet

Arbejdssproget er både dansk og engelsk, og du forventes at beherske begge på højt niveau.

Organisatorisk placering
Stillingen er placeret i Innovation Centre Denmark-teamet i Udenrigsministeriets kontor for Eksport, Innovation og GPA (EIG), der er en del af udenrigsministeriets Trade Council.


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil være som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation.

Der er tale om en fuldtidsstilling på AC-fuldmægtigniveau med fast base i København.

Ansættelsesperioden er tidsbegrænset til 2 år fra ansættelse, evt. med mulighed for forlængelse.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Tiltrædelse
1. september 2021 eller snarest muligt derefter.

Ansøgningsfrist og kontakt
Ansøgningsfristen er søndag den 22. august 2021 kl 23.59. Vi forventer at afholde samtaler kort efter ansøgningsfristen. Du søger under ”Job” på www.um.dk. Du skal indsende en målrettet og motiveret ansøgning på maksimum 1 side og et CV indeholdende oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde og øvrige kvalifikationer, niveau for sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæft venligst dit eksamensbevis. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, som ikke er besvaret i opslaget eller kan findes på www.um.dk, er du velkommen til at kontakte teamleder Camilla Sofani Bartholdy ([email protected]), tlf. 21228138, og hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte konsulent Marianne Winther ([email protected]), tlf. 33920211.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i Udenrigsministeriet.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os

Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0