Senior Transformation Officer til Copenhagen Business School

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Med lige dele nysgerrighed og mod til at afsøge nye veje, har CBS sat det strategiske pejlemærke ”Transforming society with business”. Som international anerkendt business universitet med rødder i en nordisk kontekst, drømmer vi om at gøre en forskel i en verden fyldt med spændende spørgsmål, store samfundsudfordringer og svære dilemmaer.

Vores fokus på de store samfundsmæssige problemstillinger, som ikke mindst erhvervslivet står over for, er ikke nyt. Men vores bidrag til løsninger skal være endnu tydeligere, og vi skal gøre det endnu bedre. Det gælder vores forskningsbidrag, de kandidater, vi uddanner og den forskel vi skaber sammen med andre.

Aktuelt har vi fokus på at udvikle CBS’ bidrag til den grønne omstilling. Derfor søger vi nu en Senior Transformation Officer, der kan styrke arbejdet med at igangsætte, afprøve og videreudvikle aktiviteter, der styrker CBS’s bidrag til den grønne omstilling.

Om os
Som Senior Transformation Officer bliver du forankret i Sekretariat for Ledelse og Kommunikation. Som stabsfunktion for CBS’ direktion er det os, der har ansvaret for at understøtte ledelsesteamet i dets daglige arbejde, med alt hvad det indebærer af planlægning, koordinering, rådgivning, kommunikation og strategisk projektarbejde.

Ledelsesteamet består af rektor, prorektor, universitetsdirektør samt en uddannelses- og en forskningsdekan. Med en ny strategi, 2300 ansatte, 20.000 studerende, næsten 100 uddannelser og et hav af eksterne relationer, er der derfor konstant bolde i luften. Sekretariatet består af 25 medarbejdere plus en håndfuld studentermedhjælpere. Det blev oprettet i efteråret, så der er stadig gode muligheder for at få lov til at præge både indretningen af din egen og sekretariatets hverdag.

Om dine opgaver
Som Senior Transformation Officer vil dit fokus i første omgang være på CBS’ bidrag til den grønne omstilling. Opgaverne rækker både ud af huset og går på tværs inde i huset. De spænder fra skabelse af synlighed og udvikling af aktiviteter til afsøgning af nye samarbejdsmuligheder og understøttelse af strategisk funding. Da udviklingen af det grønne område naturligvis går på to ben, kommer du til at arbejde tæt sammen med både forsknings- og uddannelsesdekanen. Som aktiv bidragsyder til transformative aktiviteter og eksperimenter på det grønne område, vil du også skulle bidrage til at opsamle læring og viden, der kan sættes i spil på andre områder.

Om dig
Vi forestiller os, at du kommer med bred erfaring fra universitetsverdenen, gerne med en forskerbaggrund og/eller erfaring fra et forskningsbaseret innovationsmiljø. Vi drømmer også om, at du kan sætte flueben ved det meste på listen herunder:
  • Har erfaring med tværdisciplinær forskning, forskningsfinansiering og udvikling af nye uddannelsesinitiativer
  • Har dokumenteret erfaring med projektledelse, strategi og organisationsudvikling – helst fra universitetsmiljø
  • Er inspirerende, når du sætter opgaver i gang og god til at samle op, når de kører af sporet
  • Er en habil ledelsesrådgiver, der genkender værdien af at lede opad, udad og nedad
  • Har stærke analytiske kompetencer, der koblet til rådgiverens ’kølige’ overblik gør dig til en man gerne vil have med på holdet
  • Idérig, nysgerrig og eksperimenterende i din tilgang og vant til selv at omsætte ideer til handling
  • Kan skære ind til benet og kommunikerer skarpt på både dansk og engelsk


Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation med en indplacering og aflønning som special- eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil være mulighed for at forhandle personligt tillæg. Ansættelsen er på deltid (22 timer om ugen) med mulighed for eventuel senere udvidelse.

Yderligere oplysninger
Er du nysgerrig på jobbet, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Charlotte Autzen på mobil 41 85 20 25.

Du kan desuden læse mere om CBS’ nye strategi på https://www.cbs.dk/files/cbs.dk/call_to_action/cbs_strategy.pdf

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 26. juli 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 30 og 31, og sigter mod at kunne besætte stillingen senest 1. oktober 2021.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 26. juli 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kvalitet - Tillid - Adfærd Opgaven: Som projektchef hos Kastberg A/S, står man for at styre og lede en byggesag i hoved, eller totalentreprise fra sagsoverdragelsen fra Projektchef salg, og t..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
9. juli 2024 19
8. juli 2024 19
7. juli 2024 14
6. juli 2024 15
5. juli 2024 15
4. juli 2024 14
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 6
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 7
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11