Programleder til ambitiøst økonomistyringsprogram i Teknik- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Drives du af at skabe og implementere forandringer i en stor organisation, hvor du både med udgangspunkt i din erfaring og din faglighed kan styre og drive udvikling af økonomistyringen? Er du i stand til at arbejde tværorganisatorisk, holde mange bolde i luften og fastholde et strategisk fokus på at realisere målsætningerne for vores økonomistyringsstrategi? Og har du interesse for at skabe sammenhængende løsninger og forstår behovet for implementeringsopgaven og kompetenceudvikling i forandringsprocesser?

Så har vi et job til dig!

Vi søger erfaren, dygtig og engageret programleder til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, som vil påtage sig ansvaret for at drive udviklingen og implementeringen af en ny, effektiv og aktivitetsbaseret økonomistyring på teknik- og miljøområdet.

Med udgangspunkt i en fastlagt strategisk platform, en etableret programplan og identificerede projektspor vil du få ansvar for drive programmet og forandringerne. Dette gælder i forhold til faglig retning og koordination, programstyring og -rapportering, gevinstrealisering mv.
Jobbet indeholder således et ansvar for ideskabelse, sparring og afklaring af, i forhold til konkrete udviklingsaktiviteter i de enkelte projektspor, at sikre implementeringen i forretningsprocesserne samt sikre fremdrift i programplanen.

Jobbet
Forvaltningen har igangsat et omfattende arbejde med udvikling af økonomistyringen, som peger mod klare opgave- og ansvarsbeskrivelser af kerneprocesserne og aktivitetsbaseret økonomistyring i alle dele af prioritering, analyser og processer. Vi varetager en bred palet af opgaver inden for økonomistyring, og vi søger derfor profiler, som besidder en bred økonomisk faglighed. Dette omfatter bl.a. klassiske budgetterings- og regnskabsopgaver, informationsopgaver, analyser, mv.

Du vil komme til at indgå i interaktion på tværs af forvaltningen, komme til at arbejde projektbaseret og skal have lyst til at påvirke indholdet og funktionen af økonomiprocesserne. Vi arbejder de kommende år løbende på at udvikle vores forskellige styringsværktøjer, så de kan bidrage til at øge forvaltningens produktion og skabe gode rammer for forretningen.

Din profil
Du har en samfundsfaglig eller økonomisk uddannelse og har erfaring fra en tilsvarende stilling. Om din erfaring med at program-lede forandringsprocesser og strategiske styringsmål er skabt i staten, i regionerne, i kommuner eller som konsulent er mindre vigtigt. Det centrale er din resultatorientering og fokus på at skabe fremtiden.

Vi forventer, at du:

  • motiveres af projektarbejde og udvikling,
  • kan fastholde overblikket og fokus på den samlede styringskæde,
  • har gennemslagskraft,
  • kan arbejde selvstændigt og systematisk,
  • kan fungere i samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere,
  • har interesse i at få indblik i forvaltningens faglige opgaver,
  • er god til analyser og kan kommunikere herom mundtligt såvel som skriftligt,
  • skaber løsninger med fokus på implementering og blivende forankring.

Vi tilbyder
Du får en spændende og udfordrende stilling i en organisation med flad ledelsesstruktur, hvor vi lægger vægt på helhedssyn, åbenhed, tillid og arbejdsglæde. Du bliver en del af et uformelt fællesskab med dedikerede og dygtige kollegaer.
Vi tilbyder en arbejdsuge på gennemsnitlig 37 timer inklusive frokostpause.
Vi har behov for, at du starter snarest muligt.

Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling og stor indflydelse på eget arbejdsområde.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Vedhæft din ansøgning og dit CV i Word- eller PDF-format. Øvrige dokumenter som eksamensbeviser eller lignende bedes du medbringe til en eventuel ansættelsessamtale.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Jens Magleby Sørensen på 2133 0592.

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 24. oktober 2019
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater i uge 44.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningens væsentligste opgaver er at varetage myndighedsopgaver og servicere borgere og erhvervsliv inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling samt vej- og trafikområdet. Herudover rummer forvaltningen Københavns Erhvervsservice, varetager renholdelsen og vedligeholdelsen af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Torsdag den 24. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1