Er du vores nye koordinerende administrative medarbejder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Tine Barlebo Rasmussen HR-konsulent 72273460

Er du en dygtig koordinator, og er du god til at jonglere med mange opgaver? Så er det måske dig, vi søger til en alsidig blækspruttefunktion på vores kontor i København.

Om jobbet
Du bliver en del af afdelingen IP & Technology, hvor vi er mere end 40 ildsjæle, der brænder for vores fag og for at yde førsteklasses rådgivning. Vi rådgiver danske og udenlandske virksomheder om immaterialret, markedsføringsret, it-ret, databeskyttelse, kommercielle kontrakter mv.

Du bliver en del af vores administrative team, som består af en anden administrativ medarbejder og en sekretærassistent. Du kommer til at være hele afdelingens go-to-person i relation til mere praktiske og administrative opgaver. Blandt dine primære opgaver er korrekturlæsning på både dansk og engelsk, udformning af undervisningsmateriale og præsentationsmateriale, opdatering af vores vidensdatabase mv. Det er vigtigt, at du er grundig og har øje for detaljen.

Du kommer også til at bistå med planlægning og koordinering i afdelingen, fx i forbindelse med møder og sociale arrangementer.

Vi tilbyder
Hos os får du en spændende arbejdsplads med mange faglige udfordringer samt dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Vi har en uformel omgangstone, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, Shanghai og New York, og du bliver en del af et stærkt fagligt og forretningsorienteret miljø, hvor samarbejde er i fokus. Vi er fælles om opgaven og vores klienter. Det er kernen i vores unikke samarbejds- og partner-model, Bech-Bruun-modellen.

Din profil
Vi forestiller os, at du er uddannet kontorassistent, og du har ikke nødvendigvis mange års erfaring på arbejdsmarkedet. Du er god til at prioritere din tid og bevare overblikket – også når det går stærkt. Desuden er du omhyggelig og imødekommende og kan levere service med et smil. Du mestrer det danske og engelske sprog og kan formulere dig godt i skrift og tale. Du er en person, der trives i en travl hverdag, hvor engagement og fleksibilitet er nøgleord. Endelig er det en fordel, hvis du er rutineret bruger af Office-pakken.

Søg jobbet
Hvis profilen passer på dig, så upload ansøgning og cv via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 21. november. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte partner Susanne Stougaard på 72 27 33 08 eller HR-konsulent Tine Barlebo Rasmussen på 72 27 34 60.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2