Erfaren projektleder til at udvikle og lede et ambitiøst sektorinitiativ om praksisnær forskning i det nære sundhedsv...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du gerne være med til at videnbasere det nære sundhedsvæsen og udvikle løsninger til fremtidens kommunale sundhedstilbud? Kunne du tænke dig at lede et stort initiativ på tværs af de danske professionshøjskoler, og trives du i et job med mange eksterne aktører? Så er du måske vores nye projektleder.

’Sundhedspolitisk Initiativ’ under Danske Professionshøjskoler (SIDP) ønsker at styrke den praksisnære forskning og udvikling inden for det primære sundhedsvæsen. SIDP igangsætter nu et ambitiøst initiativ med at udvikle og opnå finansiering til et forskningsprogram, der adresserer de store udfordringer inden for den borgernære pleje og behandling i kommunerne.

Vi søger derfor en stærk projektleder til at lede dette initiativ. Det er et område, som har stor bevågenhed i og på tværs af de danske professionshøjskoler og i vores omverden, og vi tilbyder et spændende og udviklende job, hvor du kommer til at være med til at løfte SIDP’s strategiske ambitioner om at være med til at udvikle det danske sundhedsvæsen.

Om jobbet
Du bliver projektleder på et stort, nystartet initiativ, hvor du skal drive en udviklings- og ansøgningsproces for et forsknings- og udviklingsprogram med mange aktører og interessenter. En væsentlig del af projektledelsesopgaven vil bestå i konkret programudvikling, balancering af interesser internt og eksternt samt at opdyrke og skabe de rette partnerskaber mellem praksis og forskning, som der skal til for at nå i mål med initiativet. Et vigtigt kriterium for initiativets succes er at opnå ekstern finansiering.

Din opgave bliver at varetage den samlede projektledelse og fremdrift af initiativet, herunder:

  • Lede en skrivegruppe af forskere på tværs af organisationer og selv skrive dele af programmet og fondsansøgningerne
  • Lede og koordinere ansøgningsarbejde, samarbejde og dialog med eksterne fonde
  • Sikre løbende inddragelse af samt ejerskab og forankring hos initiativets partnere både på ledelses- og medarbejderniveau
  • Bidrage til at skabe samarbejder og varetage kontakt til centrale partnere, herunder øvrige forskningsmiljøer og praksis samt sikre en tydelig og stringent sammenhæng og koordination mellem programmets aktører og interessenter.

Den rette person til stillingen
Du har en relevant kandidatuddannelse eller tilsvarende samt solid og dokumenteret projekt- og procesledelseserfaring, herunder i forhold til styring af komplekse projekter med mange aktører og stor økonomi.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har betydelig erfaring med at udvikle store projekter, med budgetlægning og med at udarbejde succesfulde fondsansøgninger
  • har erfaring med forskningsarbejde, gerne en ph.d.
  • har fagligt kendskab til forskning og/eller forhold i det kommunale sundhedsvæsen
  • har stærke samarbejdsevner og flair for at skabe følgeskab og medejerskab
  • er strategisk stærk og god til at sætte meningsfuld retning for projekter og medarbejdere, herunder til uformel ledelse af specialister, forskere og øvrige medarbejdere i projektgrupper
  • har erfaring med eller kendskab til det strategiske samarbejde med fonde
  • har en veludviklet forståelse for at arbejde i politisk styrede organisationer
  • har kendskab til de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser.

Om os
Stillingen er forankret hos Københavns Professionshøjskole på Det Sundhedsfaglige Fakultet med direkte reference til dekanen.Du vil dog i dit daglige arbejde have et tæt samarbejde med både dekaner, direktører, chefer og forskere på de øvrige professionshøjskoler, sekretariatet hos Danske Professionshøjskoler og med andre enheder på KP, bl.a. Stab for Forskning og Udvikling.

Løn - og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse den 1. august 2022.

Du ansættes på Københavns Professionshøjskole som projektleder i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation og med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Afhængig af dine kvalifikationer forventer vi, at du indplaceres som special- eller chefkonsulent.

Din arbejdsplads vil være Humletorvet 3, 1799 København V, men der må forventes en del rejseaktivitet til de øvrige professionshøjskoler i Danmark.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte dekan på Det Sundhedsfaglige Fakultet Randi Brinckmann på telefon 5163 2800 eller mail [email protected] og chefkonsulent i Stab for Forskning og Udvikling Pernille Hjarsbech på telefon 4189 7609 eller mail [email protected].

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 15. maj 2022.

Vi forventer at holde 1. samtalerunde onsdag d. 1. juni 2022 og 2. samtalerunde fredag d. 10. juni 2022.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1