Projektleder til planetens udfordringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at udvikle datagrundlaget og IT-løsninger, der gør, at det bliver muligt at se hele vejen rundt, så udfordringer med udbygning af vedvarende energi håndteres sammen med biodiversitet, vandmiljø, arealanvendelse, råstofindvinding og cirkulær økonomi? Så er Danmarks Miljøportal stedet for dig. Vi har sandsynligvis verdens bedste vand- og miljødata. Det skal du hjælpe med at bygge videre på.

Vi søger projektledere og systemforvaltere, der tager ansvar, tænker løsningsorienteret og kreativt og som går forrest med at skabe værdi for vores samarbejdsparter. Du har god forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i udviklingsprojekter. Du er god til at håndtere interessenter og du har en god almen metodeforståelse inden for projektledelse.

Danmarks Miljøportal er i en rivende udvikling, hvor vi gradvist får overdraget flere og større opgaver indenfor udvikling og drift af IT-systemer indenfor miljø, vand, natur, arealanvendelse, klimatilpasning, vedvarende energi, miljøvurderinger og cirkulær økonomi. De fleste opgaver er koncentreret i Danmark, men vi bliver i stigende grad involveret i internationale projekter.

Vi er 22 fastansatte medarbejdere, som er ansvarlige for forretningsudvikling, forretningsanalyse, projektledelse, systemforvaltning, support, IT-arkitektur og leverandørstyring. De interne medarbejdere understøttes af en insource IT-afdeling med p.t. 40 konsulenter samt projekt- og styregrupper med repræsentanter fra stat, kommuner og regioner samt eksterne samarbejdspartnere fra landbrug, byggeri, rådgivende ingeniører, NGO’er, universiteter og forsyningsselskaber.

Som organisation agerer vi som en lille agil enhed, som primært benchmarker os op imod private virksomheder. Vi kører alle projekter agilt ud fra en Cloud First tilgang og med benyttelse af Azure DevOps toolchain og med et fast team af IT-udviklere. Vi er blandt de førende i Danmark i forhold til at levere projekter hurtigt, effektivt og i god kvalitet. Vores største udfordring i forhold til projektledelse knytter sig til identifikation og prioritering af behov. Dette er en meget kompleks opgave, da vi har mange brugere. Vores brugere omfatter 98 kommuner, 5 regioner, statslige styrelser, rådgivende ingeniører, NGO’er, universiteter og forsyningsselskaber samt landbrug og byggeri.

Som projektleder forventer vi, at du står i spidsen for at styre identificerede projekter hele vejen i mål, så de skaber mest mulig værdi for vores brugere.

Kvalifikationer
Du kan både være nyuddannet eller erfaren, da du alt efter dine kvalifikationer vil blive sat til enten at lede eller til at indgå i et team for et konkret projekt.

Du er en person, som hviler du i dig selv og ikke er bange for at udfordre andre eller selv at blive udfordret. Du skal have gode sociale kvalifikationer, så du er i stand til at lytte og forstå dine samarbejdspartnere i projekterne og håndtere konflikter og uoverensstemmelser på en konstruktiv måde. Du skal have lyst til at gå forrest og opbygge samarbejdsrelationer.

Derudover har du følgende specifikke kompetencer:

  • Erfaring med projektledelse helst i forhold til IT-projekter.
  • Evne til at strukturere komplekse problemstillinger så dilemmaer mellem forskellige problemstillinger tydeliggøres.
  • Evne til at arbejde struktureret så der er styr på detaljern.
  • God analytisk sans så du er i stand til at skære ind til benet i komplekse problemstillinge.
  • Personlig gennemslagskraft så du kan håndtere paradokser mellem mange forskellige interessenters behov.
  • Evne til at udtrykke, hvis der er en eller flere af ovenstående kompetencer, du ikke kan eller ønsker at udfylde, så en af dine kollegaer kan tage over.

Hvad tilbyder vi
Et supergodt arbejdsklima med dygtige, søde og hjælpsomme kolleger og samarbejdspartnere, hvor vi i samarbejde løfter nogle af de store samfundsmæssige udfordringer med omstillingen til et bæredygtigt samfund. En arbejdsplads med flextid og to dages ugentligt hjemmearbejde, hvor den enkelte medarbejdes trivsel og work-life-balance sættes højere end stramme deadlines og hvor du kan bringe alle dine kompetencer i spil og har gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Mulighed for stor indflydelse på egne arbejdsopgaver - der er sjældent lang fra ide til handling hos os. Kollegaer og chefer der lærer af hinanden og som ser personlig og faglig diversitet som en styrke. Et uformelt arbejdsmiljø hvor det sociale vægtes højt og der ofte arrangeres hyggelige fredagsarrangementer. En arbejdsplads hvor interessenter på tværs af normale siloer fra rådgivende ingeniører, byggeindustri, landbrug, universiteter, forsyningsselskaber, NGO’er, kommuner, regioner og staten mødes for at finde fælles løsninger på Danmarks grønne omstilling i forhold til dataunderstøttelse. Mulighed for at arbejde sammen med nogle af de bedste projektledere og IT arkitekter i Danmark. Mulighed for at indgå i en professionel organisation, som er anerkendt som et velfungerende samarbejde samt som en førende effektiv IT drifts- og udviklingsorganisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Yderligere oplysninger
Kan fås på vores hjemmeside https://www.miljoeportal.dk/ og ved kontakt til sekretariatsleder Nils Høgsted på tlf. 3175 0427 eller driftschef Ane Klok på tlf. 3136 1727.

Sådan søger du
Stillingen søges online ved at sende din ansøgning og CV senest d. 15. januar 2023.

Vi forventer at holde første samtaler den 17. og 19. januar 2023 og anden runde samtaler 20. januar 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0