Ambitiøse generalister med erfaring inden for it-drift, it-udvikling, projektledelse eller it-arkitektur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du bidrage til, at Skatteforvaltningens samfundsbærende it-systemer kommer på ret køl? Vil du arbejde for at nedbringe risici i Skatteforvaltningens it-portefølje og for at it-løsningerne skaber mest mulig forretningsmæssig værdi? Har du solid erfaring med it-udvikling, it-drift, it-governance, projektledelse eller styring af it-porteføljer? Så har It-tilsynets sekretariat brug for dig.

Om It-tilsynet
Hvert år opkræver Skatteforvaltningen over 1.000 mia. kr. gennem sine mange it-systemer. Pengene bruges til at finansiere fundamentet for det danske velfærdssamfund. Velfungerende it-systemer i Skatteforvaltningen er således en forudsætning for vores samfundsmodel. Da arbejdet med at genoprette problemområderne på Skatteforvaltningens it-område er omfattende og ressourcekrævende besluttede regeringen at etablere et uafhængigt It-tilsyn. It-tilsynet skal sikre en stærkere styring og et styrket tilsyn med Skatteforvaltningens it-område og samtidig rådgive og sparre med Skatteforvaltningen.

It-tilsynet består af fem medlemmer udpeget af skatteministeren. Dertil kommer et sekretariat med p.t. 8 ansatte.

Det er It-tilsynets ambition at gøre en positiv forskel for Skatteforvaltningens it-udvikling og -drift og at rådgivningen opleves som værdifuld.

Indgå i et dynamisk og tværfagligt miljø med rig mulighed for at gøre en forskel
Du bliver ansat i sekretariatet, der har til opgave at sekretariatsbetjene It-tilsynets medlemmer samt at understøtte tilsynet og rådgivningen på Skatteforvaltningens it-område. Du vil selvstændigt skulle drive en bred vifte af tilsyns- og analyseopgaver i tæt dialog med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Skatteministeriets departement samt fagstyrelserne i Skatteforvaltningen.

I dit daglige virke skal du bidrage til at:

  • Levere analyser og beslutningsoplæg af højeste kvalitet.
  • Identificere, indhente og behandle relevant materiale fra Skatteforvaltningen, som skal indgå i It-tilsynets arbejde.
  • Rådgive og indgå i dialog med tilsynsmedlemmer.
  • Formidle komplicerede problemstillinger på en klar og letforståelig facon.
  • Etablere og vedligeholde gode og solide samarbejdsrelationer med It-tilsynets samarbejdspartnere.

It-tilsynets sekretariat tilbyder en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus, og hvor du får rig mulighed for at præge de undersøgelser, som It-tilsynet gennemfører.

Om dig
Du har indsigt i og erfaring med it-udvikling eller it-operations. Du har fx erfaring med program- og projektledelse, it-governance, estimering, styring af it-porteføljer, arkitektur, it-sikkerhed eller lign. fra en virksomhed med en stor og kompleks it-udviklings- eller it-driftsafdeling.

Du er en dygtig og erfaren analytiker med gennemslagskraft, du er vedholdende og det er fordel, hvis du har erfaring med topledelsesbetjening samt udarbejdelse af analyser og rapporter.

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse inden for it eller samfundsvidenskab, fx cand.scient., cand.merc.it., cand.scient.pol., cand.oecon. eller lignende.

Ansøgning og ansættelse
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 13. januar 2023. Vi indkalder til samtaler løbende. Stillingen skal tiltrædes 1. marts 2023 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatschef for It-tilsynet, Gitte Fensten Madsen på tlf. 72 37 27 26.

Dette er et genopslag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Fredag den 13. januar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0