Commissioning-projektleder til byggerier ved Projekt Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Projekt Universitetshospital Køge omfatter en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v. De enkelte byggeprojekter udbydes primært som totalentrepriser, hvor der i udbuddet stilles krav om gennemførelse af commissioning proces. De mindre byggeprojekter, primært ombygninger af eksisterende hospital udføres enten som hoved-, stor- eller fagentreprise. Vi har derfor brug for en kompetent person til varetagelse af bygherres interesser på commissioning-området og bygherretilsyn på installationsområdet. Commissioning indgår i entreprenørens kontraktgrundlag. Dette skal være med til at sikre, at entreprenørers leverancer inde for drifts- og byggeteknisk installationer kan overdrages til Sjælland Universitetshospitals driftsenhed. Commissioning­processer gennemføres i tæt samarbejde med andre projektledere i projektteamet, Sjælland Universitetshospitals driftsenhed og de pågældende entreprenører.

Om dig
Du er målorienteret og kan arbejde selvstændigt. Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og du formår at skabe resultater gennem samarbejde. Du ser samarbejde med mange interessenter som en styrke og fordel for projektet, og du formår at lytte og fastholde de overordnede linjer for projektet, så de fastlagte leverancer kommer i mål.

Som person er du åben, troværdig og stærk i din kommunikation. Engagement, kreativitet og handlekraft er nogle af dine styrker, og du har masser af godt humør, selv når der er modvind. Du trives i et dynamisk og komplekst miljø, hvor du evner at være løsningsorienteret samtidig med, at du fastholder projektets fokus.

Projektstyringen tager ud­gangs­punkt i klassiske værktøjer som dialog og samarbejde, planlægning, rapportering, risikohåndtering, kvalitetsstyring og håndtering af interessenter; alle discipliner hvor vi forventer, du er kompetent.

En anden væsentlig rolle vil være projektgranskning og bygherretilsyn på installations-området.

Dine kompetencer
Som den ideelle kandidat har du bred byggeteknisk viden og relevant uddannelse som ingeniør, maskinmester, el-installatør eller lignende. Du har erfaring fra store komplekse byggerier, og den erfaring sætter dig i stand til at gennemskue konsekvenserne af de løsningsforslag totalentreprenører eller rådgivere fremlægger, og til at indgå i en konstruktiv dialog herom. Du kan også være nyuddannet, men have viden om og interesse for commissioningarbejde.

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • Kommer med praktisk teknisk erfaring om sammenhængen mellem tekniske installationer, herunder driftsteknisk erfaring med BMS-installationer
  • Er procesorienteret og har kendskab til, hvordan processer i byggeprojekter håndteres
  • Brænder for, og har erfaring med at arbejde med commissioning og har forståelse for den danske standard for commissioning, DS 3090. Det er positivt, hvis du har relevant erfaring med byggeledelse, tilsyn, teknisk drift og verificering af tekniske installationer
  • Kan arbejde selvstændigt og samarbejde med mennesker på tværs af organisationen og har en pragmatisk og struktureret tilgang til arbejdet
  • Taler og skriver dansk og engelsk

Vi tilbyder
For den rette person vil der være mulighed for et særdeles spændende og udviklende job. Du får selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger i et stærkt, ambitiøst, tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Er det noget for dig, så skriv en begrundet ansøgning inkluderet CV og referencer, og send den til os.

Om projektet
Det eksisterende hospital udbygges til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med ca. 800 senge. Hospitalet får ansvar for al specialiseret behandling i regionen. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital.

Projektet ledes af projektdirektøren og er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis byggeri, som du vil få faglig reference til, og én for udstyr. Udstyrssporet står for planlægning af medicoteknisk udstyr, it (hardware), teknisk og løst inventar. Derudover er der en projektchef for økonomi og risikostyring. Herudover indgår der i projektteamet tværgående områder, der varetager ansvar for henholdsvis økonomi- og risikostyring, brugerprocesser, logistik og kommunikation.

universitetshospitalet forventes at stå færdigt i 2025 og indflytningen vil ske løbende. Forud sker en omfattende tilrettelæggelses- og planlægningsopgave og efterfølgende bygge- og implementeringsperiode. Centralt gennem hele processen foregår dialogen med patienter, personale, regionens tværgående afdelinger, totalentreprenører, rådgivere og leverandører.

Ansøgningsfrist 14.11.2021.

Flere oplysninger om stillingen kan fås hos projektchef Jens Peter Nielsen, tlf. 93 56 76 13 eller projektdirektør Helle Gaub, tlf. 24 96 97 34. Læs mere om projektet på www.regionsjaelland.dk/koege2020

Tiltrædelse 01.01.2022.

Ansættelsessamtaler 18.11.2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Køge
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Køge

    . Do you want to use your professional Project Management expertise in the life-science space within process and/or analytical development to drive a variety of early and late-stage development pro..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info
  • Projektleder i Roskilde

    Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter omhandlende ladestandere? Er du en projektleder med gåpåmod og teknisk baggrund i EL? Vi søger lige nu en dygtig projektleder til vo..
    • Projektleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Projektleder i Ringsted

    Brænder du for forhandling og udbud, og vil du være med til at optimere og højne kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en organisation i stærk udvikling? Så er du måske vores nye kollega. I Ko..
    • Projektleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Do you have authentic leadership qualities and a passion for leading in a rapidly evolving environment? Do you possess a strategic mindset and change management skills to aid in the growth of our f..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Køge over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2