PMO-medarbejder til stort it-projekt på ejendomsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du være med til at sikre fremdrift i udviklingen og implementeringen af et af skatteforvaltningens store it-projekter? Et stort projekt, der skal sikre en række komplekse leverancer på ejendomsdataområdet og gør en samfundsmæssig forskel? Er du struktureret, og motiveres du af at sikre succesfuld gennemførsel af komplekse projekter? Så er du måske vores PMO-medarbejder i Programkontor for Ejendomsdata.

Ejendomsdata i forandring
Der sker store og spændende ændringer i disse år på tværs af det samlede ejendomsdataområde. Grunddataprogrammet er på vej i drift, der udsendes nye ejendomsvurderinger, og der implementeres i de kommende år en række ændringer af ejendomsbeskatningen. Du kan se frem til at indgå i et kontor, som koordinerer og gennemfører en række initiativer, som skal sikre sammenhæng på ejendomsdataområdet. Kontoret består af ca. 15 medarbejdere, der har en akademisk og/eller en it-teknisk baggrund.

Kontoret har ansvaret for at gennemføre et stort udviklingsprojekt, der skal sikre implementering af nye datamodeller i skatteforvaltningens system som følge af grunddataprogrammet.

Udviklingsopgaverne forventes igangsat primo 2022 og ventes at blive gennemført frem mod 2024. Projektet er pt i afslutningen af analysefasen. Projektet gennemføres i henhold til skatteforvaltningens Styringsmodel for projekter- og porteføljestyring, efter Statens It-projektmodel. Rapportering og overordnet styring følger vandfaldsmodellen, mens der i udviklingen arbejdes agilt.

Kontoret yder endvidere bistand til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens direktion og koordinerer forhandlinger med eksterne parter (andre styrelser, KL og leverandører) i forhold til de store datamæssige omlægninger og de nødvendige datatilpasninger af vurderings- og beskatningssystemerne.

Som PMO-medarbejder bliver du et centralt omdrejningspunkt i at bistå den overordnede projektleder med styringen af projektet, og i at fremdriftsstyring, rapportering og styregruppeforberedelsen drives professionelt.

Som PMO-medarbejder får du bl.a. ansvar for, at:

  • Udarbejde centrale projektdokumenter og evt. værktøjer til styring af projektet
  • Koordinere, forberede samt evt. indkalde og referatskrive centrale ledelses- og projektmøder – fx følgegruppemøder og styregruppemøder.
  • Statusrapportere om projektet til en række fora herunder it-råd, it-tilsyn, styregruppe herunder koordinering og opfølgning på leverancerne i projektet
  • Støtte og sparre med projektleder, kontorchef og øvrige medarbejdere i PMO samt udviklingsteam
  • Understøtte projektets interessenthåndtering
  • Understøtte projektets samlede gevinstrealisering

Da programmet foregår på et både fagligt og ledelsesmæssigt højt niveaubliver du en nøgleperson i tværgående samarbejde og koordineringen med projektets tætteste samarbejdsparter og bistår med den tværgående afhængigheds- og risikostyring.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, og eventuelt (men ikke en forudsætning) relevante certificeringer eller efteruddannelse inden for PMO og projekt- eller programledelse.

Du har stærke formidlings- og kommunikationskompetencer både skriftlig og mundtligt, herunder er erfaring med offentlig forvaltning og med at udarbejde sagsfremstillinger og power points en stor fordel.

Du er systematisk og struktureret, har en analytisk tilgang til opgaveløsningen og kan lide at have mange bolde i luften. Du er i stand til at skabe overblik over og koordinere store projekter samt mestrer balancen mellem håndhævelse af korrekte arbejdsmetoder og behov for praktisk eksekvering.

I dit daglige arbejde får du en bred kontaktflade både internt og eksternt i organisationen, og jobbet stiller derfor store krav til dine samarbejdsevner og evner til at opbygge netværk. Du formår at håndtere mange interessenter, der til tider har roller og ønsker, som konflikter. Det forventes, at du kan kommunikere og samarbejde på alle niveauer i organisationen.

Vi har en stor og spændende opgave foran os, og du trives under et til tider stort arbejds- og tidspres. Det er derfor vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø og en kultur, der gør det sjovt at gå på arbejde.

Et job med udviklingsmuligheder og mulighed for at løfte din faglighed til nye højder
Du får i stillingen en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor styring, kommunikation og projektledelse og du får bred erfaring med det daglige arbejde i en innovativ styrelse. Samarbejde og videndeling er vigtigt for os, så vi udnytter vores kompetencer bedst muligt og hele tiden lærer af hinanden, og så lægger vi vægt på at have det sjovt undervejs.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 21. januar 2022. Spørgsmål besvares gerne af Tine Kapper på telefon 72 37 08 58. Evt. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Samtaler forventes afholdt ultimo januar og primo februar.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Nybrovej 110, 2880 Lyngby.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Technical Project Manager (Lead System Engineer) -...

    If you are passionate about Medical Device development and eager to be part of a talented project team, you will now have the opportunity to join us, as we have an open temporary position for 1 yea..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • SSA med funktion som koordinerende praktikvejleder...

    Om jobbetVi søger en engageret og erfaren Social- og Sundhedsassistent (SSA) til en spændende stilling som koordinerende praktikvejleder i vores hjemmepleje.Du vil få en central rolle i at si..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Rump - Up Project Manager/ Pharmaceutical Producti...

    Do you want to be a part of the development of the future Aseptic Processing facilities? Do you like working in a diverse environment and love bridging gaps and making people talk together? Do you .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2