Rekrutteringsfirma

Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Har du lyst til en nøglerolle, hvor du får ansvar for diverse driftsoptimeringsprojekter og udviklingsopgaver i en meningsfuld virksomhed, der hver dag værner om klodens knappe ressourcer ved at recirkulere animalske biprodukter? Så søg jobbet som Project Engineer hos Daka Sarval i Løsning og kom med på den grønne rejse!

Førende virksomhed med fokus på det grønne kredsløb


Daka Danmark A/S er en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder. Virksomheden har fire forretningsben, heriblandt Daka Sarval, som fremstiller højkvalitetsproteiner og -fedt til foderblanding til husdyr og petfood, som sælges over hele verden.

Med mange spændende projekter i pipelinen har Daka Sarval brug for endnu en Project Engineer til projektteamet på pt. tre personer. Vi er på udkig efter dig, som har lyst til at bidrage til den tekniske produktionsudvikling, og som har mod på at løfte ansvaret for egne projekter, der kan variere fra mindre renoveringer og ombygninger til etabling af nye anlæg og produktionslinjer. Din base bliver på virksomhedsdomicilet i Løsning.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Ansvarlig for egne projekter af variable størrelser, herunder bl.a.:
    • Sikre den nødvendige involvering af alle interessenter i alle projektfaserne
    • Udarbejde kravspecifikationer med PI-diagrammer og layouts til udbudsmateriale
    • Dokumentation- og budgetstyring
    • Dialog med myndigheder og indhentning af relevante godkendelser herfra

  • Ansvarlig for driftsoptimeringsprojekter og udviklingsopgaver, herunder bl.a.:
    • Optimeringer og automatisering af produktionen med fokus på kvalitet og udbytte
    • Energiforbedringer i samarbejde med de energiansvarlige


Synlig projektleder med teknisk flair


Som projektleder kan du selvfølgelig både fordybe dig i detaljen og holde det store overblik. Du er klar i din kommunikation og dygtig til at udstikke retningen og uddelegere opgaverne. Derfor etablerer du dig hurtigt i organisationen som en synlig kollega, hvis personlige engagement inspirerer omkring dig. Du trives i konstruktive samarbejder, hvor man spiller hinanden gode, og du hjælper gerne, hvor du kan. Som person er du desuden både idérig, udviklingsorienteret og målrettet.

Din baggrund kunne være som maskinmester, maskiningeniør, el-ingeniør, mejeriingeniør, procesteknolog eller lignende. Det vigtigste er, at du har en håndfuld års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra procesindustrien, hvorfra du har opbygget et godt kendskab til termodynamik og projektledelse.

Det er desuden vigtigt, at du kan identificere dig med nøgleordene troværdighed, respekt og retfærdighed. For at passe ind i Daka Sarvals virksomhedskultur er det også essentielt, at du interesserer dig for selvudvikling, da virksomheden arbejder meget med personprofiler. Vi tør derfor godt love, at du både personligt og fagligt vil udvikle dig i rollen som Project Engineer hos Daka Sarval.

Et arbejde med mening


Sikker, bæredygtig og værdiskabende. Sådan lyder Dakas nøgleord, der indkapsler virksomhedens værdier. Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid og får mulighed for at gøre en forskel hver dag på job. Intet går til spilde, alt kan bruges – det er Dakas filosofi, og fra dette udgangspunkt søger virksomheden konstant at værdiforædle produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden.

Medarbejderstaben i hele Daka tæller ca. 250 ansatte. Kulturen er præget af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år.

I Daka Sarval får du 25 tætte kolleger. Daka Sarvals mål er at tilføre råvarerne så stor en værditilvækst som muligt ved at fremstille højkvalitetsprodukter i form af kæledyrefoder og foder. Til formålet anvendes moderne teknologi, som er med til at sikre den høje sikkerhed og produktstandard.

Besøg Dakas univers og se videoer om virksomheden på sarval.dk/da/ og https://www.daka.dk/da/baeredygtighed/

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Løsning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Løsning over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0