Rekrutteringsfirma

Projektleder, Rørledningsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Vil du med på rejsen mod et grønnere Danmark? Evida søger projektleder med fokus på rørført infrastruktur til brint og CO2



I snart 10 år har Evida arbejdet med at tilkoble biogasanlæg til gasnettet rundt omkring i landet. Vores store erfaring med håndtering af decentrale energikilder bygger vi videre på, når vi beskæftiger os med at undersøge rørført infrastruktur til de nye grønne gasarter, brint og CO2.

Skal du med på eventyr?

Evida er klar til sin næste store infrastrukturrejse og søger derfor en kollega, som vil med på dette eventyr. Hos Evida kan vi tilbyde dig en unik mulighed for at være med til at forme fremtidens kritiske energiinfrastruktur i en virksomhed, som i sin nuværende form blot har 2,5 år på bagen, men som har 35 års erfaring med at designe, anlægge og drive gasnet. Du bliver en del af et stærkt team med stort engagement samt evne og vilje til at finde løsninger – også der, hvor det kan virke umuligt.

Evida bærer et stort ansvar for energiforsyningen i Danmark, da vi som statens gasdistributør har ansvaret for de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gassen og leverer varme til 375.000 hjem og energi til 35.000 virksomheder. Vi tager del i den grønne omstilling, og vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber en forandring, kan det mærkes i hele samfundet.

Spændende tværfaglige projekter



Vi er på udkig efter en ny kollega til vores projekterings- og anlægsfunktion, et stærkt team på 20 personer, som har et stærkt sammenhold og løfter opgaverne i fællesskab. Du vil blive en del af en afdeling, som brænder for et grønnere Danmark, og som sammen tilkobler endnu flere biogasanlæg til det eksisterende gasnet og undersøger muligheden for etablering af infrastruktur til fremtidens nye gasser, brint og CO2.

Du vil i denne rolle skulle drive og udvikle projekter med rørført transport af gasser, herunder brint, CO2 og metan. Arbejdet med at udvikle og indgå i projekterne foregår på tværs af flere afdelinger i Evida, og du vil derfor få et bredt samarbejde med gaseksperter, forretningsudviklere, analytikere, specialister i måle- og overvågningssystemer og mange flere.

Bliv en del af holdet

Vi er på jagt efter en projektleder med en akademisk baggrund – gerne som ingeniør. Du behøver ikke på nogen måde være brint-ekspert for at blive en del af holdet hos Evida, men du skal have interessen for energi og grøn omstilling, flair og forståelse for det tekniske område samt stor lyst til at stige på et tog, vi endnu ikke ved, hvor fører os hen.

Vi leder efter dig, som enten har kendskab til projektering og projektledelse af strækningsprojekter – gerne ledningsanlæg - VVM-ansøgning og arbejdsmiljøkoordinering, eller dig der er nyuddannet med en stor lyst og motivation til at udvikle dig inden for disse områder. Kendskab til IT-systemer som MS Project og MicroStation er samtidig en fordel, men ikke et krav for at kunne lykkes i stillingen, da vi sørger for grundig introduktion og oplæring.

Hos Evida mener vi, at et godt samarbejde er vejen til de bedste løsninger. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig, en udpræget holdspiller og i stand til at se helheden i et område med mange indbyrdes afhængigheder.

Praktisk

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde. Du får arbejdssted på vores lokation i Middelfart, men må forvente lejlighedsvise arbejdsdage på vores hovedkontor i Viborg og vores lokation i Stenlille.

Vi benytter Capax Recruitment i rekrutteringsprocessen, så vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Marianne K. Petersen, Chief Recruitment Consultant på tlf. +45 51589868 eller [email protected].

Requirements


Som Evidas nye projektleder vil du komme til at arbejde med projektledelse og udvikling i forbindelse med spændende projekter med rørført transport af gasser, herunder brint, CO2 og metan.

Evida er på udkig efter dig, som enten har kendskab til projektering og projektledelse af strækningsprojekter – gerne ledningsanlæg - VVM-ansøgning og arbejdsmiljøkoordinering eller er nyuddannet med en stor lyst og motivation til at udvikle dig inden for disse områder.

Du behøver ikke på nogen måde at være brint-ekspert, men du skal have interesse for energi og grøn omstilling, flair og forståelse for det tekniske område og stor lyst til at stige på et tog, Evida endnu ikke ved hvor fører hen. Hos Evida løfter de i flok, og de har derfor brug for en ny kollega, der har mod på at gå forrest og tage udfordringerne op sammen med dem – for hos Evida finder de løsninger på problemer, der ikke er set før. Du skal derfor have ja-hatten solidt placeret på hovedet og evnen til at se et problem som en chance for at blive klogere.

Hos Evida er det samtidig vigtigt at have det godt med hinanden, da godt samarbejde er vejen til de bedste løsninger. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig og i stand til at se fælles løsninger og helheden i et område med mange indbyrdes afhængigheder. Det falder dig derfor naturligt at være en udpræget holdspiller, som tager ansvar for både detaljen og helheden i de opgaver, du løser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Projektleder
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for din portefølje i projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Te..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder – med mulighed for faglig bred berøri...

    Motiveres du af og er du klar til at påtage dig rollen som ansvarlig Projektleder for varierende opgavetyper, indenfor affald såvel som spildevand? Har du lyst til at være med til at skabe fremtide..
    • Projektleder
    • Assens
    Få mere info
  • Projektchef til Byggeri på Fyn

    Projektchef, FynHvis du mener det er på tide, at der sker nyt i dit arbejdsliv, og gerne vil arbejde med nogle af Danmarks mest spændende projekter inden for byggeri, så skal du kigge nærmere h..
    • Projektleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Studentermedhjælper med flair for koordinering og ...

    Bliver din hverdag også bedre, når du hjælper andre til succesoplevelser? Er du struktureret, har et skarpt overblik, og nyder kundekontakt? Så er det lige dig, vi mangler! I [xxxxx] Digital W..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3