[xxxxx] søger projektledere til Digital Transformation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du bred projektledererfaring og kendskab til sundhedsvæsnet, er du interesseret i digitalisering og i at ændre fremtidens sundhedsvæsen? Kan du se dig selv være med til at forbedre og udvikle E-hospitalet i Region Sjælland og bidrage til den digitale transformation af Det Nære Sundhedsvæsen? Så er det dig, vi søger!

Region Sjælland har en klar politisk vision om at flytte sundhedsvæsnet tættere på den enkelte borgers hverdag. Vi ønsker et nært sundhedsvæsen, der er let tilgængeligt for borgerne, og som bidrager aktivt til bedre lighed i sundhed. Med etableringen af Det Nære Sundhedsvæsen, er vi i gang med udvikle Danmarks første E-hospital, med fokus på digitalisering og anvendelse af ny og eksisterende teknologi, til understøttelse af et borgernært sundhedsvæsen.

Det Nære Sundhedsvæsen står foran en digital transformation med en række større projekter, som er forankret i strategien ”Sundhed tæt på dig” og har ambitioner om at forbedre og forenkle arbejdsgangene og den tværsektorielle service tæt på borgerne. For at komme i mål med flere digitale projekter, har vi brug for flere projektledere, som kan implementere nye løsninger, og som har øje for fremtidens sundhedsvæsens behov.

Vi søger

Faglige dygtige og visionære projektledere, der kan være med til at omsætte konkrete forretningsbehov til digitale IT-løsninger og sikre, at vi kan implementere de initiativer, vi har besluttet at igangsætte. Du vil komme til at arbejde med forskellige typer at projekter, lige fra tekniske projekter, implementering projekter til digitale forandringsprojekter, hvor kompleksiteten og omfanget varierer fra projekt til projekt.

Din primære opgave som projektleder bliver at planlægge, koordinere, sikre fremdrift og følge op på projekterne i samarbejde med virksomhedernes koordinatorer. Du vil som udgangspunkt arbejde med program for virtuelle konsultationer og implementering i Region Sjælland, men der vil også indgå andre projekter i projektporteføljen. Du skal desuden sikre en god kommunikation til hele organisationen, indgå i et tæt samarbejde med medarbejdere og ledere i Det Nære Sundhedsvæsen. Du indgår i et team af dygtige projektledere med fokus på sparring, koordinering og udvikling. Det er vigtigt for os, at du er indstillet på, at de bedste løsninger bliver skabt gennem fælles viden og tværgående perspektiver.

Vi forventer, at du:

  • Har en projektlederuddannelse og bred erfaring med projektstyring og projektledelse af større, tværgående projekter.

  • Har en relevant sundhedsfaglig uddannelse eller lignende på kandidat eller masterniveau

  • Har erfaring med sundhedsvæsenet og kendskab til komplekse arbejdsgange

  • Har en evne til at sætte dig ind i kompleks viden og omsætte det til en konkret opgave

  • Har en systematisk tilgang til styring og opfølgning, men også kan finde pragmatiske løsninger, hvis det er påkrævet for at komme videre

  • Kan agere selvstændigt med høj integritet og god situationsfornemmelse

  • Har gode kommunikative evner og kan sikre gode relationer

  • Har forståelse for regionale forretningsgange og digitalisering i sundhedsvæsnet

  • Kan samarbejde med interne og eksterne interessenter


Vi tilbyder:

  • Stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse

  • Et udfordrende og ansvarsfuldt job

  • Dygtige kolleger i et udviklingsorienteret og engageret miljø

  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder

  • En stor og bred samarbejdsflade


Ansøgere med projektledererfaring fra it- og digitaliseringsprojekter vil blive foretrukket. Har du derudover blik for innovation, ny teknologi og god arbejdsprocesser, er det en stor fordel.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er placeret i Digital Transformation, E-hospitalet i Det Nære Sundhedsvæsen med reference til funktionschefen i Digital Transformation. Du kan blive helt eller delvist udlånt til andre projekter i Det Nære Sundhedsvæsen.

Stillingen er på 37 timer/uge og en projektansættelse til udgangen af 2021, men med mulighed for en evt. fastansættelse. Aflønning sker efter gældende overenskomst.

Det primære arbejdssted vil være på Næstved Sygehus, med der vil være ud kørende funktion i hele Region Sjælland.

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et af Region Sjællands 8 virksomhedsområder og består af ca. 100 medarbejdere. Og omfatter udover Digital Transformation, 9 andre enheder med fokus på det tværsektorielle og nære sundhedsvæsen. Det Nære Sundhedsvæsen omsætter med afsæt i strategierne ”Region Sjælland på forkant” og ”Sundhed tæt på dig” omstillingen til et nært sundhedsvæsen. Det omfatter udvikling og implementering af konkrete IT løsninger og tilbud til regionens borgere. Det Nære Sundhedsvæsen er kendetegnet ved, at alle opgaver varetages på et højt fagligt niveau. Vi arbejder strategisk med tværfaglighed og søger det brede samarbejde både internt og eksternt.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist til stillingen er den 16. marts 2020 kl. 12.00.
Vi afholder samtaler torsdag den 19. marts og evt. den 23. marts 2020.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionschef Pernille Kirkvåg, [email protected], tlf. 25 60 34 69 eller enhedschef Anne Hjortshøj, [email protected], tlf. 23 29 77 37


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Næstved
  • Mandag den 16. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2