Bygherre og projektleder (arkitekt)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være med til at præge ca. 50.000 borgeres hverdag? Motiveres du af en bred vifte af spændende byggeopgaver, hvor vi bygger om, bygger til, renoverer bygninger og bygger nyt – og af et tæt tværfagligt samarbejde med mange interessenter? Så er du måske vores nye kollega?

Hillerød Ejendomme skaber rum til byens liv og understøtter kommunens aktiviteter med funktionelle tidssvarende og attraktive fysiske rammer. Vi bygger nyt og om samt bevarer et skarpt fokus på vedligeholdelsen af Hillerød Kommunes mange ejendomme.

Vi har en høj faglighed og fokus på løbende udvikling – både af fælles paradigmer og af vores kompetencer. Vi har en god arbejdsplads, hvor der er plads til humoren midt i travlheden. Da en af vores erfarne arkitekter går på pension i slutningen af 2022, har vi brug for en kompetent og erfaren arkitekt til at sikre vores fortsat høje faglighed inden for projektering og arkitektur.

Planlægning og projektledelse


Du får en hverdag, hvor du skal kunne tænke klart, kreativt og løsningsorienteret. Der er plads til selvstændighed og initiativ, og du får stor indflydelse på og ansvar for planlægning og projektledelse af en række af vores byggeopgaver. Du vil få en bred opgaveportefølje på tværs af om-, ny- og tilbygninger.

Dine arbejdsopgaver
  • Udarbejdelse af byggeprogrammer og grundlaget for arkitekturen i tæt samarbejde med brugerne
  • Planlægning og projektledelse og gennemførelse af byggeopgaver
  • Opfølgning med egne og eksterne rådgiveres projekter
  • Budgetoverslag og budgetopfølgning på projekter
  • Sikre risikostyring og interessenthåndtering af egne projekter
  • Udarbejdelse af anlægsønsker/ sagsfremstillinger
  • Deltagelse i workshops med relevante brugere
  • Medvirke til at styrke sammenhængen mellem anlæg og drift
  • Tænke bæredygtighed ind i vores renoverings- og byggeprojekter


Konkret vil du som en af dine første store opgaver blive projektleder for opgaven med at om- og nybygge på Sophienborgskolen for at sikre kapacitet til at rumme skoledistriktets vækst i de kommende år sammen med vores erfarne arkitekt, som har været med til det oprindelige skolebyggeri.

Som bygherre og projektleder i Hillerød Kommune Ejendomme vil din opgaveportefølje både bestå af større og mindre projekter, afhængigt af hvilke anlægsopgaver, der afsættes budget til.

Med dig ombord fastholder en i øvrigt velfungerende afdeling skarpheden til at forme, prioritere og projektlede anlægsopgaver. Du bliver en del af et anlægsteam på 6-7 medarbejdere i vores sektion Bygninger. Du gør, at vores anlægsteam fortsat kan nå i mål med vores projekter samtidig med, at vi får styrket samarbejdet mellem anlægs- og driftsopgaver.

Om dig


Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt – og du har gerne mere end 10 års praktisk erfaring med anlægsopgaver og meget gerne erfaring fra en politisk styret organisation eller lignende stor organisation. Du trives i et job, hvor du arbejder i hele feltet fra planlægning til udførelse.

Kandidater med arkitektbaggrund vil blive prioriteret, da det er vigtigt for den samlede bredde i vores anlægsteam, at der til denne stilling ansættes en arkitekt, der har erfaring med at forme, prioritere og projektlede anlægsopgaver.

Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver og trives med sparringen og samarbejdet i et stærkt fagligt og ambitiøst miljø. Vi har travlt, og du skal kunne overskue flere projekter samtidige og være klar til at skifte fokus, når det er nødvendigt.

Det er i øvrigt et krav, at du har almindeligt kørekort (kategori B).

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at udarbejde totaløkonomiske beregninger på anlægsopgaver og drift. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har stærke kompetencer i forhold til at arbejde bæredygtigt inden for byggeriet.

Vi er en afdeling med ambitioner


Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger med forskellig baggrund.

Hillerød Ejendomme er en afdeling med ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi er langt fremme med at understøtte vores arbejde med stærke IT- og økonomikompetencer.

Vi omsætter politiske dagsordener til løsninger, der skaber værdi for vores kunder og Hillerød Kommunes borgere, når vi forvalter ca. 200 ejendomme og 770 bygninger med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Hillerød Ejendomme har til huse på Hillerød Rådhus, Trollesminde Allé 27, 3400 Hillerød. Hillerød Rådhus er et nyt moderne rådhus med lyse, åbne storrumskontorer, nye it-faciliteter, kantineordning og fri adgang til motionsrum. Der vil desuden være mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Du kan læse mere om Hillerød Ejendomme på Hillerød Kommunes hjemmeside.

Vi giver dig rum og udfordrer dig fagligt
Vi sætter barren højt og stiller store krav til os selv. Vi har fokus på, at man udfordres fagligt og vi forsøger hele tiden at udvikle kompetencer og skabe attraktive karriereveje, både på den korte og den lange bane.

Løn og ansættelsesforhold


Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsesprocedure



Ansøgningsfrist er onsdag den 3. november 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtale onsdag den 10. november 2021. For udvalgte kandidater vil der være en kort anden samtale med vores nuværende anlægsteam og ejendomschefen fredag den 12. november 2021 om formiddagen.

Stillingen forventes besat til start 1. januar 2022.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Nikolaj Asschenfeldt Vandrup på telefon 72 32 03 61 i uge 43.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 03. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Hillerød

    Are you driven by creating structure and interested in project management and coordination? Do you thrive by working in large projects with many stakeholders and assisting the project management te..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Hørsholm

    Do you have an interest in managing logistic and production processes in an SAP environment? Are you motivated by driving implementation of changes and improving setup of SAP within the operational..
    • Projektleder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Do you want to play a key role in introducing new production equipment enabling [xxxxx] to deliver medical pen systems to our patients around the world? Then this is your call – come join us..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you looking for a fantastic opportunity to join the team driving the product transfer standardization strategy between our new Aseptic Production facilities and Manufacturing Development? Are y..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 56
29. juni 2024 57
28. juni 2024 59
27. juni 2024 58
26. juni 2024 58
25. juni 2024 51
24. juni 2024 49
23. juni 2024 48
22. juni 2024 48
21. juni 2024 49
20. juni 2024 49
19. juni 2024 55
18. juni 2024 49
17. juni 2024 48
16. juni 2024 51
15. juni 2024 54
14. juni 2024 54
13. juni 2024 49
12. juni 2024 52
11. juni 2024 54
10. juni 2024 59
9. juni 2024 59
8. juni 2024 59
7. juni 2024 56
6. juni 2024 54
5. juni 2024 57
4. juni 2024 56
3. juni 2024 60
2. juni 2024 58
1. juni 2024 60
31. maj 2024 59